طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ یکی از مهمترین مواردی است که برای دریافت مجوز به آن نیاز دارید. وب‌سایت پرشین پلن بعد از نگارش طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار، طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ را نیز را برای شما تدوین کرده است. تمامی برآوردهای مالی طرح توسط کارشناسان ارشد حوزه سرمایه گذاری انجام شده است. هم اکنون جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره بسته بندی تخم مرغ و نحوه سفارش طرح توجیهی جهت دریافت مجوز ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و کاربرد بسته بندی تخم مرغ

بسته بندی یک بخش مهم در عرضه انواع تخم مرغ می‌باشد. بسته بندی تخم مرغ حداقل کاری است که می‌توان برای نگهداری ار این محصولات خوراکی انجام داد تا با کیفیت بالا به خریداران تحویل داده شوند. توزیع انواع تخم مرغ مانند تخم شترمرغ، بلدرچین، اردک و… کار ساده‌ای نیست. این محصولات به شدت آسیب پذیر هستند و بسته بندی راهی مناسب برای جلوگیری از بروز خسارات اقتصادی است. با بسته بندی صحیح انواع تخم مرغ دما و رطوبت آن‌ها کنترل می‌شود و در نتیجه ماندگاری بیشتری خواهند داشت. برخی کاربردهای بسته بندی تخم مرغ عبارتند از:

  • امکان نگهداری صحیح در انبار
  • حمل و نقل آسان
  • محافظت از تخم مرغ‌ها در برابر میکروارگانیسم‌ها
  • توزیع راحت‌تر محصول در فروشگاه‌ها
  طرح توجیهی بسته بندی آجیل و خشکبار ☀️(doc+pdf) سال 1403

برآورد هزینه‌های بسته بندی تخم مرغ با طرح توجیهی

در طرح توجیهی هزینه‌های ثابت و جاری کارخانه برآورد می‌شوند. هزینه تامین تجهیزات و ماشین آلات برای بسته بندی انواع تخم مرغ متفاوت است. هزینه‌های ثابت و جاری کسب و کار مانند احداث تاسیسات و ساختمان، حقوق و دستمزد کارکنان، تامین مواد اولیه و… با توجه به ظرفیت تولید کارخانه و موقعیت مکانی آن  متغیر خواهد بود. اگر در فرآیند بسته بندی محصول از تجهیزات تمام اتوماتیک استفاده شود، هزینه نیروی کار به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. به عنوان مثال استفاده از نوار نقاله و سینی‌های نگهدارنده موجب می‌شوند تا تعداد نیروی کار مورد نیاز و هزینه‌های آن کاهش یابد.

آیا بسته بندی تخم مرغ توجیه اقتصادی دارد؟

در طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ بر اساس آمارهای اقتصادی و شاخص تورم وضعیت آتی کسب و کار از نظر اقتصادی پیش بینی می‌شود. بسته بندی تخم مرغ همراه با درج تاریخ انقضا بر روی محصولات اطمینان بیشتری در مصرف کنندگان ایجاد می‌کند و در نهایت درآمد بیشتری را به دنبال خواهد داشت. تامین‌کنندگان تخم مرغ با صادرات این محصول به کشورهای همسایه می‌توانند سود و درآمد مناسبی داشته باشند.

همچنین عرضه محصولات در بازارهای داخلی نیز با تقاضای همیشگی رو به رو است. کارخانه‌های بسته بندی تخم مرغ با عرضه محصولات تازه و با کیفیت می‌توانند میزان فروش خود را در بازار افزایش دهند. بنابر آنچه گفته شد، سرمایه‌گذاری در زمینه بسته بندی تخم مرغ یک ایده تجاری بسیار سودآور خواهد بود.

هزینه‌های بسته بندی تخم مرغ_پرشین پلن

مراحل بسته بندی انواع تخم مرغ

مهم‌ترین بخش در بسته بندی انواع تخم مرغ فرآیند توزین و درجه‌بندی آن‌ها است. در این مرحله تخم مرغ‌ها وزن می‌شوند و بر اساس وزن، اندازه آن‌ها نیز مشخص می‌گردد. همچنین با دستگاه کندلینگ (Candling) تخم مرغ‌های شکسته یا ترک خورده از خط بسته بندی خارج می‌شوند. در فرآیند کندلینگ تخم مرغ‌ها چندین بار روی نور دستگاه چرخانده می‌شوند تا ترک خوردگی آن‌ها مشخص گردد.

استفاده از دستگاه کندلینگ یک فاکتور تاثیرگذار برای هر خط بسته بندی تخم مرغ است. تخم مرغ‌های بسته بندی شده، بعد از چاپ تاریخ انقضا بر روی سینی‌های نگهدارنده قرار گرفته و به انبار فرستاده می‌شوند. به دلیل آسیب‌پذیر بودن تخم مرغ بهتر است در فرآیندهای بسته بندی از دستگاه‌های با تکنولوژی بالا استفاده شود. به کار بردن دستگاه شیرینگ هم می‌تواند کیفیت بسته بندی‌ها را افزایش دهد. تجهیزات شیرینگ بسته بندی نهایی را با سلفون می‌پوشانند.

افزایش فروش و درآمد با بسته بندی تخم مرغ

بسته بندی تخم مرغ نه تنها منجر به رعایت بهداشت محصول خواهد شد؛ بلکه نتایج مثبت دیگری را نیز رقم می زند. افزایش فروش و درآمد حاصل از تخم مرغ، یکی از پیامدهای قابل توجه این کار است. اما در چه صورت بسته بندی تخم مرغ باعث بروز این نتایج و پیامدها خواهد شد؟ در صورتی که فاکتورهای مهم و اساسی برای بسته بندی در نظر گرفته شده و رعایت گردند. در اینجا به این فاکتورها اشاره خواهیم کرد:

  • قابل مشاهده بودن محصول
    بسته های پلاستیکی شفاف و محکم، بهترین نوع بسته بندی برای تخم مرغ‌ها محسوب شده و به خریدار کمک می کنند تا با مشاهده محصول و اطمینان از سلامت آن، انتخابش کند.
  • عدم شستشوی تخم مرغ‌ها
    برای بسته بندی تخم مرغ نباید از پیش، این محصولات را شست یا در معرض رطوبت قرار داد.
  • ضد عفونی کردن فضا
    فضایی که برای نگهداری تخم مرغ‌ها اختصاص داده شده، باید کاملا ضدعفونی شود.
  • انتخاب بسته های بدون بو
    مهم نیست بسته بندی فیبری، پلاستیکی یا کارتنی را انتخاب می کنید. مهم این است که هر یک از بسته‌ها باید کاملا بدون بو و تمیز باشند.
  • توجه به فضای ذخیره سازی
    باید به این نکته توجه داشته باشید که فضای ذخیره سازی تخم مرغ‌ها باید فاقد هر نوع رطوبت و دارای دمای ثابت باشد.
  • کنترل کیفیت داخلی
    توجه به کیفیت داخلی، بسیار اهمیت داشته و باید مدام کنترل شود.

  طرح توجیهی بسته بندی گیاهان دارویی ☀️(doc+pdf) سال 1403

اهمیت طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ برای شروع کسب و کار

طرح توجیهی تخم مرغ میزان سودآوری، موفقیت و ریسک کسب و کار را مشخص می‌کند. تهیه این طرح یک استراتژی مهم برای پیشبرد برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت یک کسب و کار کوچک است. مدیران و سرمایه‌گذاران می‌توانند با اطلاعات مالی این طرح سازمان‌های دولتی را متقاعد کنند که پیاده‌سازی فعالیت‌های عملیاتی کارخانه از نظر اقتصادی امکان‌پذیر است.

این طرح مانند سندی می‌باشد که نشان می‌دهد ایده‌های تجاری افراد در شرایط فعلی قابل اجرا است و درآمد مناسبی به همراه خواهد داشت. در طرح توجیهی خلاصه‌ای از هزینه‌های تاسیس یا توسعه کسب و کار ارائه می‌شود. برآورد هزینه‌ها بر اساس نرخ‌های واقعی و منطقی انجام می‌گیرد و به صورت مقایسه‌ای با سایر بخش‌های صنعت می‌باشد. در طرح توجیهی به مواردی مانند پیش بینی درآمد حاصل از تولید بر اساس ظرفیت، تعداد نیروی کار مورد نیاز، نحوه تامین مواد اولیه و سایر عوامل مهم در فعالیت‌های عملیاتی توجه می‌شود.

بازار هدف برای فروش محصولات

فروش تخم مرغ در بازارهای داخلی و بین المللی از طریق بسته بندی امکان‌پذیر خواهد شد. سال‌ها است که افراد تخم مرغ را در رژیم غذایی خود قرار داده‌اند و تمامی گروه‌های سنی مصرف‌کنندگان این خوراکی هستند. تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی، رستوران‌ها، هتل‌ها، سوپرمارکت و فروشگاه‌ها خریداران عمده تخم مرغ محسوب می‌شوند. با ارتقاء کیفیت بسته بندی تخم مرغ امکان صادرات آن به کشورهای همسایه وجود دارد. کشورهایی مانند عراق، افغانستان، واردکنندگان اصلی تخم مرغ‌های ایرانی هستند. به طوری که سالانه چندین میلیون تن تخم مرغ به این کشورها صادر می‌شود.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات بسته بندی تخم مرغ_پرشین پلن

معرفی تجهیزات و ماشین آلات بسته بندی تخم مرغ

معمولا تخم مرغ‌ها به شکل کارتنی، جعبه‌های پلاستیکی شفاف و ظروف پلی استایرن بسته بندی می‌شوند. بسته بندی انواع تخم مرغ باید به گونه‌ای باشد که مصرف‌کنندگان بتوانند محصول را به طور واضح مشاهده کنند. جعبه‌های پلاستیکی برای بسته بندی تخم مرغ مناسب‌تر است زیرا درب آن‌ها با دستگاه‌های خاصی پرس می‌شود و از ورود هوا و رطوبت به داخل جعبه جلوگیری می‌گردد. با این نوع بسته بندی، نگهداری از تخم مرغ‌ها در برابر هرگونه آلودگی به بهترین شکل انجام می‌گیرد. برخی تجهیزات و ماشین آلات برای بسته بندی تخم مرغ در طرح توجیهی عبارتند از:

  • تجهیزات شستشوی تخم مرغ
  • دستگاه بسته بندی اتوماتیک
  • دستگاه پرینتر مخصوص تخم مرغ یا تجهیزات برچسب زن
  • ظروف پلاستیکی نگهدارنده
  • ترازو
  • کارتن‌های بسته بندی

طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ برای دریافت مجوز

برای دریافت مجوز این کسب و کار بصورت صنعتی باید طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ را به سازمان‌های دولتی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت (وزارت صمت) ارائه دهید. این سازمان‌ها برای موافقت با درخواست مجوز طرح توجیهی کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌دهند. این طرح باید نتایج اقتصادی پیاده‌سازی ایده‌های تجاری، استراتژی‌ها و فعالیت‌های عملیاتی کسب و کار را برآورد کند. بهتر است محاسبات طرح توجیهی توسط کارشناسان ارشد انجام شود تا اطلاعات مالی آن قابل اطمینان باشد.

طرح های توجیهی مرتبط با بسته بندی تخم مرغ

سفارش طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ

با طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ افراد می‌توانند نقاط قوت و ضعف کسب و کار خود را شناسایی کنند. به عنوان مثال سرمایه‌گذاران می‌توانند درآمد آتی را با هزینه‌های ثابت و جاری کارخانه مقایسه کنند و درباره موضوعات استراتژیک کسب و کار، تعداد کارکنان، نوع تجهیزات و… تصمیم‌گیری نمایند. تیم تخصصی وب‌سایت پرشین پلن معتبرترین طرح را در کم‌ترین زمان به شما ارائه می‌دهد.

طرحی که سفارش خواهید داد، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و سرمایه‌گذاری بانکی کشور است. بنابراین با اطمینان می‌توانید طرح توجیهی کسب و کار مد نظر خود را برای اخذ مجوز به سازمان‌های دولتی بدهید. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ، از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی