طرح توجیهی بسته بندی عسل☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی عسل

فهرست مطالب

فرصت سرمایه‌گذاری در زمینه تولید عسل به دلیل اهمیت اقتصادی، تغذیه‌ای و درآمدزایی چشمگیر است. عسل به عنوان محصول طبیعی و سالم، تقاضای روزافزونی در بازارهای محلی و جهانی دارد. تولید عسل نیاز به تخصص‌های فنی و دانش در زمینه زنبورداری دارد که باعث ایجاد شغل و درآمد برای افراد می‌شود. همچنین، بر پایه ارزش‌های غذایی بالا و خواص درمانی، عسل بازار خود را توسعه می‌دهد.

با توجه به تراکم بالای زنبورداران در برخی مناطق، ایجاد واحدهای تولیدی عسل باعث بهره‌وری بیشتر و کیفیت بهتر محصول می‌شود. در نتیجه، این فرصت به سرمایه‌گذاران امکان می‌دهد تا در صنعت عسل موفقیت‌آمیز بازی کنند و به توسعه اقتصادی و اشتغالزایی منطقه کمک کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد تولید عسل و سفارش طرح توجیهی، تا انتهای این مقاله با وبسایت پرشین پلن همراه باشید.

معرفی و مزایای بسته بندی عسل

عسل که جمع آوری شده از شهد گل‌ها می باشد، مایعی شیرین و غلیظ با طعم و عطری منحصر به فرد است. این محصول از ارزش غذایی بالایی برخوردار می‌باشد. امروزه اکثرا به دلیل مسائل بهداشتی عسل را به صورت بسته بندی شده تهیه می‌کنند. در ادامه به برخی از مزایای بسته بندی عسل اشاره خواهیم کرد.

  • ایجاد ارزش افزوده
  • نگهداری آسان‌تر
  • در امان بودن از آلودگی
  • حمل و نقل آسان
  • رعایت نکات استاندارد
  • برند سازی
  • جلب اطمینان مشتری و …

هدف از بسته بندی عسل

در طرح توجیهی بسته بندی عسل تمام اهداف آن ذکر شده است. بدیهی است که مهمترین فاکتور در فروش عسل همان بسته بندی‌اش می‌باشد. مشتریان زیادی هنگام خرید عسل به بسته بندی آن توجه می کنند و اگر از محصول با کیفیت استفاده شده باشد مشتری دائمی همان کالا می شوند. بهترین راه جهت بازاریابی تهیه محصولی مرغوب است. از این رو بسته بندی باکیفیت و ایمن تضمین کننده بازاریابی محصول می باشد. سرمایه گذاران با تولید عسل های بسته بندی شده با کیفیت می‎تواند علاوه بر توزیع محصول در فروشگاه های بزرگ، صادرات نیز انجام دهند.

  طرح توجیهی تولید پودر عسل☀️(جهت اخذ مجوز+ تسهیلات بانکی)

توجیه اقتصادی بسته بندی عسل

امروزه بهداشت از مهم‌ترین مسائلی است که خریداران به آن توجه می‌کنند. از این رو بسته بندی عسل نیز از نظر بهداشت دارای اهمیت است. از طرفی صنعت عسل یکی از صنایع فعال در کشور به حساب می‌آید. بسته بندی عسل به دلیل مصرف بالایی که دارد از کسب و کارهای اشباع نشدنی محسوب می‌شود. به همین دلیل طرح بسته بندی عسل از نظر اقتصادی با توجیه پذیری بالایی روبه‌رو است. عسل به راحتی می‌تواند میکروب و آلودگی را جذب خود کند. زیرا ماده چسبنده و بسیار شیرینی می‌باشد. از این رو با عسل بسته بندی شده سریعتر به فروش محصول می رسید و اعتماد مشتریان را به خود جلب می‌کنید.

توجیه اقتصادی بسته بندی عسل

اهمیت طرح توجیهی برای شروع کسب و کار

از مهمترین اقداماتی که جهت راه اندازی یک کسب و کار باید انجام داد تهیه طرح توجیهی مربوط می‌باشد. سرمایه گذاران برای رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه خود حتما باید از همان ابتدای تصمیم و ایده پردازی، طرح توجیهی مناسبی را تهیه کنند. در ابتدای کار سوالات بسیار زیادی برای آن‎ها پیش می آید. حتی در طول مسیر نیز گاهی دنبال چاره کار می‌گردند. از این رو با مراجعه به طرح توجیهی می‌توانند به پاسخ تمام سوالات خود برسند. زیرا این طرح دارای نسبت‌های مالی محاسبه شده مطابق با نرخ روز، اهداف کسب و کار و سایر جزئیات می باشد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات بسته بندی عسل

یکی از مهم‌ترین بخش‎هایی که در طرح توجیهی بسته بندی عسل به معرفی کامل و دقیق آن پرداخته می شود، تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده در خط تولید می‎باشد. این بخش به کارآفرینان کمک می‎کند تا ابهاماتشان در رابطه با نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز رفع گردد. زیرا کارشناسان تمام تجهیزاتی که مورد نیاز است را با ذکر جزئیات در طرح توجیهی مورد بررسی قرار داده‌اند. در ادامه برخی از آن‌ها را نام برده‌ایم.

  • مخزن ذخیره عسل
  • موم گیر
  • پولک تراش برقی
  • اکستراکتور برقی
  • دستگاه پرکن
  • سینی ترافیک
  • میکسر تصفیه
  • پمپ و اتصالات انتقال
  • دستگاه درب بند
  • غلاف و لیبل زن
  • جت پرینتر و …

سود و درآمد حاصل از بسته بندی عسل

مهمترین مواردی که در طرح توجیهی بسته بندی عسل مورد بررسی قرار گرفته شده است سود و درآمد حاصل از کسب و کار می‌باشد. عسل از جمله مواردی است که با ارزش غذایی که دارد، دارای تقاضای زیادی می‌باشد. هرچه کیفیت محصول بیشتر باشد، سود و درآمد آن نیز افزایش می‌یابد. اما به طور کلی راه اندازی این کسب و کار از سود بسیار خوبی برخوردار است. طبق محاسبات در صورت بازاریابی و کیفیت خوب محصول، نرخ بازدهی آن حدود 30 الی 40 درصد می‌باشد.

  طرح توجیهی بسته بندی حبوبات☀️(doc+pdf) سال 1403

صادرات عسل بسته بندی شده

ایران از کشورهای تولید کننده عسل مرغوب می‌باشد. به طوری که کشورهای زیادی دارای تقاضای خرید عسل از ایران هستند. شهرهای کوهستانی ایران که دارای پوشش گیاهی متنوع می‌باشند، بهترین عسل‌ها را تولید می‌کنند. سرمایه‌گذاران می‌توانند با تهیه عسل از بهترین تولیدکنندگان عسل، آن‌ها را در بهترین حالت بسته بندی کنند. صادرات عسل با توجه به نوع، کیفیت، مدل بسته بندی و … متفاوت است. عسل چهل گیاه ،عسل کوهی و عسل ارگانیک از پرفروش‌ترین عسل‌های صادراتی می‌باشند. ایران عسل بسته بندی شده را به کشورهایی چون عراق، لبنان، کویت، امارات، قطر، بحرین، عمان، روسیه، افغانستان، ترکیه، آذربایجان، آلمان، چین، قزاقستان و مالزی صادر می‌کند.

فرآیند بسته بندی عسل

در مرحله اول عسل باید از موم جدا شود. عسل را باید از سلول‌های موم جهت استفاده جدا کرد. موم مانند در پوشش نازکی است که باعث می‌شود عسل خارج نشود. انجام این کار کاملا مکانیکی توسط دستگاه صورت می‌گیرد. در مرحله بعد استخراج عسل از موم انجام می‌شود. عسل را با برداشتن پوشش موم و فشار توسط دستگاه‌های صنعتی خارج می کنند.

سپس با ریختن عسل در داخل مخزن آن را به صورت کامل فیلتر پاکسازی و تصفیه می‌کنند. میزان رطوبت عسل از عوامل تعیین کننده کیفیت و ماندگاری آن می‌باشد. به طوری که اگر رطوبت آن کمتر باشد، کیفیت و ماندگاری بیشتری خواهد داشت. به همین دلیل محصول در این مرحله رطوبت گیری و بسته بندی می‌شود. در آخر عسل فرآوری و آماده شده را درون ظرف مناسب ریخته و درب آن را پلمپ می‌کنند‌‌‌‌.

راه های افزایش درآمد

تهیه مواد اولیه مورد نیاز از ابتدایی‌ترین اقدامات جهت بسته بندی عسل می‏باشد. به طوری مقدار درآمد حاصل از این کسب و کار وابسته به مواد اولیه است. به همین منظور باید مواد اولیه تهیه شده مرغوب و با کیفیت باشند. برخی از این مواد اولیه شامل عسل، شیشه بسته بندی، کارتن، برچسب بسته بندی و … هستند.

کارآفرینان باید جهت زودتر به نتیجه رسیدن، استراتژی خود را مشخص نمایند. برای مثال اگر قصد فروش یک نوع محصول را دارند می توانند در ابتدا عسل با موم بسته بندی نمایند. بهتر است که عسل را به صورت ارگانیک از زنبوردار تهیه کنند و سپس خودشان آن را تصفیه نمایند تا از کیفیت محصول مطمئن شوند. زیرا برای داشتن درآمدی مطلوب ابتدا باید مواد اولیه مرغوبی تهیه نمایند.

بازار هدف برای فروش محصولات

مصارف خانگی، عطاری‎ها، ساخت برخی از داروهای سنتی، موم سازی و … تشکیل دهنده بازار انواع عسل‌‏ها می‌باشند. عسل از محصولات غذایی باارزش و پرمصرف در کل دنیا می باشد. بسته بندی عسل مانند سایر کسب و کارها طبق معیارهای سودآوری شرایط ایده آلی را برای فروش محصولات به وجود می‏آورد. سرمایه گذاران می توانند با برنامه ریزی صحیح فعالیت‎های عملیاتی خود، باعث کاهش هزینه‌ها شوند. همچنین می توانند با عرضه محصولاتی با کیفیت و مقرون به صرفه در بازار مشتریان زیادی را جذب کنند.

بازار هدف برای فروش محصولات

طرح توجیهی بسته بندی عسل جهت اخذ مجوز

از اقدامات مهم و اساسی برای شروع هر کسب و کاری اخذ مجوز است. سرمایه گذاران به منظور دریافت مجوز، ابتدا باید طرح توجیهی مربوطه را تهیه کنند. چرا که تنها با ارائه طرح توجیهی مربوطه، سازمان‎های دولتی می‎توانند مجوزهای لازم را صادر کنند. در طرح توجیهی بسته بندی عسل تمام اطلاعات مالی، اقتصادی و چگونگی شروع کسب و کار به طور جامع توسط کارشناسان محاسبه می‏شود. در صورتی که طرح مربوطه توسط کارشناسان و مهندسان متخصص و ماهر نگارش شود، بر اعتبار آن افزوده می‏شود. از این رو ارائه طرح توجیهی معتبر و جامع به ارگان‎های دولتی ذیربط، سبب می گردد تا آن‎ها با ایده تجاری شما موافقت کنند و فرآیند صدور مجوز سریعتر صورت گیرد.

طرح های توجیهی مرتبط در حوزه بسته بندی

سفارش طرح توجیهی برای تولید و بسته بندی عسل

تخصص مجموعه ما در نگارش انواع طرح‌های توجیهی است و تیم ما از کارشناسان با تجربه و زبده در این زمینه تشکیل شده است. سرعت، کیفیت، دقت و پشتیبانی از طرح‌های توجیهی شما از اهمیت بالایی برخوردار است و در سرلوحه کار ما قرار دارد. کارشناسان ما به طور کامل با آخرین دستورالعمل‌ها و مقررات ارگان‌های دولتی آشنا بوده و طرح توجیهی شما به‌طور دقیق و مناسب با این مقررات تهیه خواهد شد. برای سفارش طرح توجیهی جهت اخذ مجوز تولید عسل، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی