طرح توجیهی بسته بندی قارچ☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی قارچ_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، برای افرادی که به‌دنبال اخذ مجوز تاسیس این کارخانه هستند، لازم و ضروری است. تنظیم طرح توجیهی یک امر تخصصی است. بنابراین بایستی به‌دست افراد با‌تجربه و مسلط به قوانین سرمایه‌گذاری انجام پذیرد. وبسایت پرشین پلن، یکی بهترین گزینه‌های پیش روی شما می‌باشد. این مجموعه تخصصی، در نگارش طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، به اطلاعات دقیق و حساب‌شده استناد خواهد کرد.

در این مطلب قصد داریم به بیان تاثیرات مثبتی که بسته‌بندی قارچ دارد، بپردازیم. همچنین درباره روال بسته‌بندی قارچ، هزینه راه‌اندازی کارخانه، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مورد‌نیاز و … مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس در‌صورتی که قصد فعالیت در این زمینه را دارید، ما را تا انتها همراهی فرمایید.

اهمیت وجود قارچ در زنجیره غذایی و مصرف آن

قارچ، از‌جمله مواد‌غذایی است که در هرم غذایی، در دسته‌بندی میوه و سبزیجات قرار می‌گیرد. مصرف این ماده‌غذایی برای تأمین انواع ویتامین‌ها، فیبر، املاح، مواد‌مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز بدن انسان، لازم و ضروری می‌باشد. میزان مصرف مواد‌غذایی که در دسته میوه و سبزیجات قرار می‌گیرند، بیشتر از سایر مواد‌غذایی است. بدن هر فرد بزرگسال، روزانه، به حدود 5 عدد قارچ نیازمند است. قارچ دارای مقادیر فراوان ویتامین D می‌باشد. مصرف قارچ، در حفظ سلامتی روده و سیستم ایمنی بدن موثر بوده و از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری می‌کند. قارچ، سیری طولانی‌مدت در بدن ایجاد کرده و به‌دلیل داشتن فیبر محلول بتاگلوکان، کلسترول را کاهش داده و سبب سلامت قلب خواهد شد.

مزایای بسته‌بندی قارچ

قارچ بسته‌بندی شده در قیاس با قارچ‌هایی که به‌صورت فله‌ای عرضه می‌شوند، از مزایای بیشتری برخوردارند. از جمله این فواید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حفظ سلامتی و بهداشت قارچ از زمان برداشت تا مصرف
  • حمل‌و‌نقل، نگهداری و عرضه قارچ بسته‌بندی‌شده در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها، با سهولت بیشتر
  • جلوگیری از آسیب رسیدن به بافت قارچ
  • حفظ رنگ اولیه قارچ در مدت زمان طولانی تر، دوام و پایداری بیشتر آن و دیرتر فاسد شدن آن
  • ایجاد حس اطمینان در خریداران و جذب بهتر مشتری
  • کمک به برندسازی بهتر محصول
  • حفظ مواد معدنی موجود در قارچ بسته‌بندی‌شده
  طرح توجیهی بسته بندی عسل☀️(برای دریافت مجوز)

آیا بسته‌بندی قارچ توجیه اقتصادی دارد؟

قارچ از بافت بسیار حساس و نرمی تشکیل شده است. این بافت در مجاورت با هوا به زودی فاسد شده و کیفیت اولیه خود را از دست خواهد داد. حجم بسیار زیادی از قارچ‌های برداشت شده از زمان حمل‌و‌نقل تا رسیدن به دست مصرف‌کننده، دچار خراش یا بریدگی شده و کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند.

با‌توجه به آن‌که مصرف‌کننده، محصول با‌کیفیت می‌خواهد، بسته‌بندی قارچ بلافاصله پس از برداشت، یعنی بلافاصله بعد از پرورش قارچ دکمه ای هم به نفع تولید‌کننده است و هم مصرف‌کننده. با‌توجه به آن‌که تقاضای مردم برای خرید قارچ، روز‌به‌روز در حال افزایش بوده و آن‌ها ترجیح می‌دهند قارچ بسته‌بندی شده، دارای تاریخ اعتبار و صاحب نام و نشان را خریداری کنند، می‌توان گفت، تاسیس کارخانجات و کارگاه‌های بسته‌بندی قارچ از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار می‌باشند. علاوه‌بر‌آن، ایران هفتمین تولید‌کننده برتر قارچ در جهان است. راه‌اندازی هر چه بیشتر این کارخانجات، کشور را در جایگاه بالاتری قرار خواهد داد.

روال آماده‌سازی و بسته‌بندی قارچ در کارخانه

زمانی که قارچ برداشت شد، بلافاصله برای آماده‌سازی، به کارگاه یا کارخانه بسته‌بندی قارچ ارسال می‌گردد. هرچه فاصله بین برداشت و بسته‌بندی کمتر باشد، قارچ دوام بیشتری پیدا خواهد کرد. قارچ‌ها از طریق نوار نقاله به طرف توری سرند رفته و سایزبندی می‌شوند. پس از آن، قارچ‌ها به میزان تعیین شده، در ظروف یکبار مصرفی که از آن‌ها در برابر ضربه و آسیب محافظت کرده و حاوی مواد شیمیایی مضر و سمی نباشند، قرار داده می‌شوند.

پس از این مرحله، توسط یکی از دستگاه‌های سلفون‌کشی، قارچ، بسته بندی شده و لیبل زده می‌شود. چنانچه ظروف حاوی قارچ، از اکسیژن خالی و از دی‌اکسید‌کربن پر شوند، رشد باکتری‌ها و بلوغ قارچ‌ها متوقف شده و دوام و طول عمر آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد. از طریق دستگاه تزریق ازت، هوای داخل بسته خارج شده و گاز ازت به آن‌ها تزریق می شود.

روال آماده‌سازی و بسته‌بندی قارچ در کارخانه_پرشین پلن

هدف از نگارش طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ

پیش از اقدام به راه‌اندازی کارخانه بسته‌بندی قارچ، صاحب طرح، ملزم به تدوین طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ می‌باشد. راه‌اندازی هر کسب‌و‌کار تازه‌ای به برنامه‌ریزی مالی و بیزینس پلن نیاز دارد. به‌علاوه آن‌که، صاحب کسب‌و‌کار، در شروع و در حین کار با سوالات متعددی مواجه خواهد شد. این فرد با در‌دست داشتن یک طرح توجیهی تخصصی و قابل قبول، به همه این نیاز‌ها پوشش خواهد داد. علاوه‌بر‌آن، فرد با داشتن این طرح توجیهی، با سرعت و احتمال بیشتری، سرمایه‌گذاران پروژه را جذب و متقاعد خواهد ساخت. بنابراین می‌توان به این نتیجه رسید که، وجود طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، برای راه‌اندازی کارخانه، به‌نوعی، صرفه‌جویی مالی و زمانی محسوب می شود.

تجهیزات و دستگاه های مورد‌نیاز برای راه اندازی کارخانه

در طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، به تجهیزات و دستگاه‌های مورد‌نیاز برای بسته‌بندی نیز اشاره خواهد شد. از جمله این لوازم می‌توان موارد زیر را برشمرد:

  • نوار نقاله: برای حمل ‌و‌نقل و انتقال قارچ‌ها به بخش‌های مختلف کارگاه یا کارخانه
  • دستگاه سورتینگ: در برخی کارخانه‌ها برای دسته‌بندی و مرتب‌سازی قارچ‌ها از کوچک به بزرگ، این دستگاه مورد‌استفاده قرار می‌گیرد.
  • دستگاه بسته‌بندی قارچ: این دستگاه‌ها تنوع بالایی داشته و از هر کدام کارایی خاص خود را دارا هستند. به‌عنوان مثال دستگاه سلفون‌کش رومیزی در کسب‌و‌کارهای خانگی و کارگاه‌های کوچک، دستگاه استرچ رومیزی، مانند سلفون‌کش رومیزی بوده با این تفاوت که در دو دستگاه سلفون هایی با ضخامت و میزان کشسانی متفاوت قابل استفاده می‌باشد، دستگاه سیل وکیوم حرارتی درمدل‌های رومیزی، روتاری و خطی به دو صورت برقی و پنوماتیک با داشتن قابلیت نصب سیستم تخلیه هوا و تزریق گاز ازت، مورد‌استفاده قرار می‌گیرند.
  • دستگاه تزریق گاز ازت: این دستگاه بر‌روی دستگاه سیل وکیوم نصب شده و به درون ظروف حاوی قارچ، گاز ازت تزریق می‌کند.
  طرح توجیهی بسته بندی عسل☀️(برای دریافت مجوز)

بررسی وضعیت صادرات قارچ در کشور

کشور ما از پتانسیل و ظرفیت بالایی برای تولید و بسته‌بندی قارچ برخوردار است.کلیه تجهیزات و ماشین‌آلات مورد‌نیاز برای این کار، در داخل کشور تامین می‌شود. به همین دلیل، دولت، با تعیین تعرفه‌های مناسب گمرکی و حقوق بازرگانی ایده‌آل، صنایع تولیدی بیشتری را به تولید و صادرات این محصول تشویق کرده است. هدف دولت این است که هم در تولید به خودکفایی برسد و هم در ارز‌آوری و صادرات این محصول، به اقتصاد کشور قدم مثبتی برداشته باشد. با‌توجه به آن‌که ایران، رتبه هفتم تولید قارچ در دنیا را دارا می‌باشد، با کمک و حمایت بیشتر دولت و فعالسازی کارخانجات تازه‌نفس تولید و بسته‌بندی قارچ، این صنعت بیش از گذشته به رشد و بلوغ دست پیدا خواهد کرد.

عوامل تاثیرگذار در بازاریابی و فروش بهتر قارچ

در طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، بر‌اساس ترفندهای بازاریابی و فروش، در‌مورد عواملی که سبب افزایش فروش قارچ بسته‌بندی شده خواهند شد، اطلاعاتی در اختیار صاحب‌طرح قرار خواهند گرفت. در وهله اول، آنچه سبب جذب مشتری‌های خرد‌ و‌کلان می‌شود، کیفیت محصول است. قارچ‌های سالم، یک اندازه، مرغوب و با‌دوام مشتریان بیشتری را به سمت‌و‌سوی خود کشانده و آن‌ها را به مشتریان وفادار تبدیل خواهد ساخت. بسته‌بندی در ظروف با‌کیفیتی که محتوی ظرف را به‌خوبی به‌نمایش می‌گذارد، بازار پسندتر خواهد بود. قارچ بسته‌بندی‌شده ای که صاحب نام و برند بوده و تاریخ تولید و انقضای آن‌ها مشخص باشد، حس اطمینان بیشتری را در ذهن خریدار باقی خواهد گذاشت. توجه به همین نکات ظریف و در عین حال ساده، آینده رو به رشدی را برای یک کارخانه بسته‌بندی قارچ رقم خواهد زد.

عوامل تاثیرگذار در بازاریابی و فروش بهتر قارچ_پرشین پلن

هزینه راه اندازی کارخانه تولید قارچ بسته‌بندی شده

در تدوین طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، به هزینه راه‌اندازی کارخانه و میزان سرمایه اولیه مورد‌نیاز نیز پرداخته خواهد شد. از‌جمله هزینه‌های اولیه می‌توان به هزینه خرید لوازم و تجهیزات مورد‌نیاز، هزینه ساخت سالن بسته‌بندی و سالن انبار، هزینه راه‌اندازی سیستم‌های تهویه و سرمایش، هزینه ملک مورد‌نظر و … اشاره کرد. برخی از هزینه‌ها در دسته هزینه‌های جاری قرار داده می‌شوند. از‌جمله آن‌ها می‌توان به هزینه آب، برق و گاز، دستمزد کارگران و کارکنان، هزینه حمل‌و‌نقل قارچ‌های برداشت شده و بسته‌بندی شده به محل انبار یا سردخانه، هزینه شستشو و ضدعفونی کردن محیط ار آلودگی و حشرات، هزینه خرید مواد اولیه و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات و دستگاه ها برشمرد.

طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ برای اخذ مجوز

در‌صورتی که تنظیم طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ به‌صورت تخصصی انجام گیرد، اخذ مجوز تاسیس کارخانه، با سهولت بیشتری همراه خواهد بود. وزارت جهاد کشاورزی و سایر ارگان‌ها و اداره‌جات مرتبط، با مطالعه این طرح توجیهی، نظر قطعی خود را صادر کرده و اجازه تاسیس کارخانه بسته‌بندی قارچ را صادر خواهند کرد. به‌همین دلیل، کیفیت تنظیم این طرح اهمیت زیادی دارد. برای افرادی که قصد استفاده از تسهیلات بانکی و وام‌ موسسات اعتباری را دارند، وجود این طرح توجیهی بسیار راه‌گشا می‌باشد.

سفارش تنظیم طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ

نگارش و گردآوری طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ، امری تخصصی و فنی بوده که آماده‌سازی آن نیاز به افراد باتجربه و مسلط به قوانین سرمایه‌گذاری دارد. شما می توانید سفارش طرح خود را با اطمینان خاطر به تیم تخصصی پرشین پلن بسپارید. پرشین پلن تنظیم طرح توجیهی صنایع بسته بندی و کسب‌و‌کار‌های مختلفی را بر‌عهده گرفته و در این زمینه کارنامه درخشانی از خود بر‌جای گذاشته است. طرح‌های بسیاری با طرح توجیهی نگارش شده در این مجموعه موفق به اخذ مجوز تاسیس شده و به‌دلیل داشتن پلن دقیق و برنامه‌ریزی‌شده، به موفقیت های عظیمی در کار خود دست یافته‌اند. اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی بسته‌بندی قارچ با ما در تماس باشید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی