طرح توجیهی بسته بندی چای☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی چای_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی چای برای کسانی که قصد دریافت مجوز تاسیس این کارخانه را دارند از ارکان اصلی و ملزومات اولیه محسوب می شود. از سایت پرشین پلن، با سابقه طولانی و درخشان و تسلطی که بر قوانین سرمایه گذاری دارد، در تنظیم این طرح توجیهی در کنار شما خواهد بود. در این مقاله قصد داریم در مورد بخش های مختلفی که در نگارش طرح توجیهی بسته بندی چای مد نظر قرار داده می‌شوند، هزینه های اجرای پروژه و سایر جزئیات، اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار دهیم. پس چنانچه قصد سفارش طرح توجیهی خود را دارید ما را تا انتهای این مطلب همراهی فرمایید.

چای دومین نوشیدنی محبوب دنیا

نوشیدنی محبوب و لذت بخش چای، دمنوش معطری است که از دم کشیدن برگ های همیشه سبز گیاه فرآوری شده کاملیا سیننسیس به دست می آید. چای از نظر محبوبیت در میان مردم جهان، پس از آب، در رتبه دوم قرار گرفته است. فرآوری برگ های این گیاه سبز و زیبا، شامل اکسیداسیون، حرارت دهی و خشک کردن می باشد. در مرحله آخر تولید، در صورت لزوم، چاشنی‌ها و دیگر گیاهان معطر یا دارویی نیز به چای اضافه خواهد شد. چای منبع طبیعی و غنی از کافئین، تئوفیلین، تئین و انواع آنتی اکسیدان می باشد. این گیاه معطر در مناطق شمالی کشور و در حاشیه دریای خزر به فراوانی کشت شده و از جمله مواد غذایی مهم در سبد خانوارهای ایرانی محسوب می شود.

مزایای بسته بندی چای

همانطور که چای برای مردم اهمیت دارد، کیفیت بسته بندی آن نیز مهم است. بسته بندی چای مزایای زیادی دارد که از آن جمله می توان موارد زیر را برشمرد:

  • پیشگیری از جذب رطوبت و آلودگی
  • جذب بیشتر خریدار و شاخص شدن محصول به واسطه بسته بندی های خلاقانه و جذاب
  • جلب اطمینان و اعتماد بیشتر در خریدار
  • برند سازی و ماندگاری بیشتر در ذهن مخاطب
  • جابجایی و حمل و نقل آسان تر
  • حفظ عطر، طعم و کیفیت اولیه چای

آشنایی با انواع بسته بندی چای

بسته بندی چای به شکل های مختلفی انجام می گیرد. هر یک از این بسته بندی‌ها برای هدفی طراحی شده و کاربرد خاص خود را دارند. چای فله ای معمولا در پاکت‌هایی پلمپ شده و در کیسه های بزرگ و پارچه ای بسته بندی می شوند. بدین ترتیب چای از رطوبت و آلودگی محفوظ بوده و عطر خود را از دست نمی دهد. کیسه های پارچه ای علاوه بر آنکه با سهولت بیشتری جابجا می شوند، از استحکام و مقاومت بالاتری نیز برخوردار هستند. چای با بسته بندی های کوچک در جعبه های مقوایی، شیشه‌ای، چوبی یا فلزی وجود دارند. این جعبه‌ها دارای طرح های ساده، خلاقانه و کادویی هستند. چای کیسه‌ای نیز یا به صورت دسته ای درون یک جعبه قرار می گیرد یا هر یک جداگانه بسته بندی شده و به صورت چندتایی در جعبه ای بزرگتر قرار داده می شود.

  طرح توجیهی تولید چای ماته☀️(برای دریافت مجوز فعالیت)

آیا بسته بندی چای توجیه اقتصادی دارد؟

به دلیل آنکه نوشیدن چای در میان خانواده های ایرانی جایگاه ویژه و ارزشمندی دارد، بسته بندی چای حس اعتماد بیشتری را به مشتری انتقال داده و او را به خرید تشویق خواهد کرد. علاوه بر آن، بسته بندی این نوشیدنی محبوب، در بسته های باکیفیت، شکیل و مقاوم، صادرات محصول به کشورهای دیگر را با موفقیت بیشتری همراه خواهد ساخت. لذا بسته بندی این نوشیدنی معطر توجیه اقتصادی داشته و در معرفی و خاص نشان دادن محصول نقش موثری خواهد داشت. چای هنوز هم از پتانسیل خوبی برای صادرات برخوردار می باشد. صادرات و فروش بیشتر این محصول، سبب رونق صنعت کشاورزی و صنایع بسته بندی نیز خواهد شد.

آیا بسته بندی چای توجیه اقتصادی دارد؟_پرشین پلن

هدف از نگارش طرح توجیهی بسته بندی چای

تاسیس هر کارخانه و کارگاهی نیاز به اخذ مجوز از سازمان های مربوطه دارد. در دست داشتن طرح توجیهی بسته بندی چای برای افراد علاقه مند به تاسیس این کارخانه، از ملزومات اصلی و مدارک اولیه مورد نیاز محسوب می شود. فرد متقاضی پس از ارسال کتبی درخواست به وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تاسیس کارخانه بسته بندی چای، برای اخذ مجوز ملزم به ارائه طرحی توجیه پذیر می باشد. طرح توجیهی بسته بندی چای، به صاحب طرح در گرفتن وام و دیگر تسهیلات بانکی نیز کمک خواهد کرد. وجود یک طرح توجیهی تخصصی در جذب سرمایه گذار نیز موثر خواهد بود. در طرح توجیهی بسته بندی چای به کلیه اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی پروژه پرداخته می شود لذا صاحب طرح، یک بیزینس پلن کاملا دقیق برای رسیدن به نتیجه نهایی در دست دارد.

تجهیزات و مواد اولیه برای راه اندازی کارخانه

در طرح توجیهی بسته بندی چای به معرفی تجهیزات نیز پرداخته می شود. دستگاه های لازم برای راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته بندی چای عبارتند از :

  • دستگاه ویبره برای جدا کردن گرد و غبار از چای
  • دستگاه های الک برای سایز بندی چای
  • دستگاه میکسر پودر یا بلندر : برای ترکیب مواد پودری بدون خرد شدن آنها
  • دستگاه اسانس پاش
  • دستگاه غبارگیر صنعتی
  • دستگاه بسته بندی چای فله
  • دستگاه بسته بندی چای کیلویی مدل Z
  • دستگاه بسته بندی چای مدل چهار توزین
  • دستگاه بسته بندی چای کیسه ای
  • دستگاه تاریخ زن
  • دستگاه تزریق گاز ازت

روال آماده سازی و بسته بندی چای

در طرح توجیهی بسته بندی چای به روال تولید این محصول نیز اشاره خواهد شد. آماده سازی و بسته بندی چای طبق فرآیند زیر انجام می گیرد:

پس از آنکه چای پلاس و مالش داده شد، اکسیداسیون و خشک شده و برای بسته بندی آماده می‌شود. در شروع، چای خشک شده، وارد دستگاه ویبره می‌گردد. در این مرحله کلیه ضایعات و گرد و غبار از چای گرفته خواهد شد. سپس، چای وارد دستگاه الک شده و بر اساس اندازه مرتب می‌شود. دستگاه الک دارای اندازه‌های قابل تنظیم بوده و محصول را بر اساس نیاز در سایزهای مختلفی طبقه بندی می کند. چای توسط دستگاه میکسر یا بلندر مخلوط می شود. چای آماده شده به کمک دستگاه Z یا چهار توزین بسته بندی شده و بسته‌ها توسط دستگاه تزریق گاز ازت، حجیم می شوند. با ثبت تاریخ انقضا به کمک دستگاه تاریخ زن، بسته بندی چای پایان می پذیرد.

  طرح توجیهی تولید قهوه فوری☀️(doc+pdf) سال 1403

عوامل تاثیرگذار در بازاریابی و فروش بهتر محصول

در فرآیند طراحی و بسته بندی چای به موارد متعددی باید توجه داشت. کلیه این موارد در فروش بهتر و بیشتر محصول شما تاثیر خواهند گذاشت. در وهله اول توجه داشته باشید که آنچه مهم است مصرف کننده محصول شماست. بنابراین طراحی بسته بندی شما باید به گونه ای باشد که مشتری را جذب کرده و نیاز او را به خوبی پوشش دهد. استفاده از بسته بندی های مقاومی چون جعبه های فلزی یا بسته های پارچه ای، جابجایی و حمل و نقل آن را ساده تر و بدون استرس خواهد کرد. رنگ بسته بندی چای و طراحی آن، بایستی معرف محصول شما بوده و در اذهان ماندگار شود. لوگو یا برند شما چیزی است که در خاطر مشتریان خواهد ماند. پس در انتخاب آن دقت کنید.

عوامل تاثیرگذار در بازاریابی و فروش بهتر محصول_پرشین پلن

هزینه راه اندازی کارخانه چای

از دیگر مواردی که در تنظیم طرح توجیهی بسته بندی چای به آن پرداخته می شود، برآورد هزینه راه اندازی کارخانه است. اعداد و ارقامی که در این بخش از طرح توجیهی لیست می شوند، برنامه ریزی مالی صاحب طرح را مشخص خواهند کرد و به همین دلیل دقت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. از جمله هزینه های سنگین و اصلی در راه اندازی کارخانه بسته بندی چای، هزینه زمین است. کارخانه ای که سالانه 600 تن چای فرآوری و بسته بندی می کند به حداقل 400 متر مربع زیر بنا نیاز دارد. هزینه حقوق و دستمزد کارکنان، هزینه خرید مواد اولیه، هزینه خرید، تعمیر و نگهداری دستگاه‌ها و تجهیزات موجود، هزینه راه اندازی تاسیسات تهویه، گرمایشی و سرمایشی، هزینه های مربوط به مصرف انرژی، آب و برق و گاز و …  از جمله مواردی هستند که به سرمایه نیاز دارند.

اخذ مجوز با طرح توجیهی بسته بندی چای

تنظیم طرح توجیهی بسته بندی چای برای اخذ مجوز تاسیس کارخانه، لازم و ضروری می باشد. چنانچه این کار توسط کارشناسان خبره و آشنا به قوانین و ضوابط سرمایه گذاری انجام پذیر، دریافت تاییدیه از وزارت جهاد کشاورزی با موفقیت بیشتری همراه خواهد بود. طرح توجیهی دقیقی که دارای اطلاعات معتبر و مطمئنی باشد صاحب طرح را در برنامه ریزی مالی و تهیه نقشه راه تا رسیدن به هدف نهایی یاری خواهد رساند.

سفارش طرح توجیهی بسته بندی چای

چنانچه برای راه اندازی کارخانه بسته بندی چای و دریافت مجوز تاسیس آن به طرح توجیهی نیاز دارید، پرشین پلن همراه شماست. تیم متخصص ما بر کلیه قوانین و مقررات سرمایه گذاری تسلط کامل داشته و با دریافت سفارش طرح توجیهی، جزئیات کامل و اطلاعات دقیق را در اختیار صاحب طرح قرار خواهد داد. طرحی که از کلیه سازمان‌ها و ادارات مرتبط تاییدیه لازم را به دست آورد. اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی