طرح توجیهی کارخانه شالی کوبی⚜️(برای دریافت مجوز) سال 1401

طرح توجیهی کارخانه شالی کوبی_پرشین پلن

فهرست مطالب

دریافت مجوز از ضروری‌ترین و اساسی‌ترین مراحل اغلب فعالیت‌های اقتصادی می‌باشد. اخذ مجوز از سازمان‌های مربوطه همیشه یک سری پیش نیازهایی دارد. مهمترین پیش نیاز دریافت مجوز نیز داشتن یک طرح توجیهی مخصوص برای فعالیت مورد نظر می‌باشد. وب‌سایت پرشین پلن؛ تلاش می‌کند طراحی پروژه‌هایی مانند طرح توجیهی شالی کوبی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. متخصصین این گروه با در نظر گرفتن اهمیت بالای طرح توجیهی، تمامی هزینه‌های مورد نیاز را در طرح مورد نظر قید می‌کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد طرح توجیهی و ساخت کارخانه شالی کوبی تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

معرفی و مزایای احداث کارخانه شالی کوبی

همانطور که می‌دانید برنج یکی از پر مصرف‌ترین مواد غذایی ایرانیان به شمار می‌رود. مناطق مختلفی در ایران هستند که به تولید این محصول می‌پردازند. نکته جالب توجه این است که اغلب کشاورزان هنوز هم از روش‌های قدیمی و سنتی برای شالی کوبی استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است که روش‌های سنتی شالی کوبی، بسیار زمان بر بوده و ممکن است میزان ضایعات بیشتری نیز تولید کند. کارخانه‌های شالی کوبی با بهره گیری از تجهیزات مدرن در مدت زمان کوتاهی و با کیفیت بیشتری شلتوک را به برنج سفید تبدیل می‌کنند. می‌توان گفت مزایای ساخت این کارخانه؛ شامل درآمدزایی برای سرمایه گذار، افزایش سود کشاورزان و کارآفرینی می‌باشد.

  طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ (سال 1401) +مجوز

درآمدزایی کارخانه شالی کوبی

محاسبه میزان سود و درآمد به صورت تقریبی نیز از مواردی است که در طرح توجیهی کارخانه شالی کوبی به آن اشاره می‌شود. برآورد دقیق میزان سود این سرمایه گذاری با توجه به وابستگی آن به متغیر های مختلفی، امکان پذیر نیست. سودآوری و درآمد زایی مداوم شالی کوبی نیز با توجه به میزان بالای تقاضا، امری ثابت شده است. نکته مهم در مورد سودآوری این فعالیت این است که درآمد کارخانه شالی کوبی می‌تواند تا حداکثر سه سال، سرمایه اولیه را بازگرداند. درآمد این فعالیت با توجه به میزان محصولات تحویل داده شده به کارخانه، تعیین می‌شود. لازم به ذکر است که کیفیت کار کارخانه و دستگاه‌هایی که استفاده می شوند نیز می توانند میزان سود و درآمد را تغییر دهند.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در کارخانه شالی کوبی

استفاده از تجهیزات و ماشین آلات مناسب به دلیل بهبود روند کار و کاهش هزینه استهلاک قطعات از دغدغه‌های مهم سرمایه گذاران است. طراحان طرح توجیهی شالی کوبی، می‌توانند بهترین برندها و قطعات را برای تجهیز کارخانه در طرح توجیهی، برای شما نگارش کنند. همانطور که گفته شد میزان درآمد و سودآوری کارخانه شالی کوبی به کیفیت دستگاه‌ها و محصولات نهایی وابستگی دارد. تجهیزاتی که جهت احداث کارخانه شالی کوبی مورد استفاده قرار می گیرند؛ شامل موارد زیر می باشند:

  • دستگاه خشک کن شالی
  • رطوبت سنج
  • دستگاه سنگ گیر مکنده
  • دستگاه پوست کن
  • دستگاه سفید کننده برنج
  • الک دو طبقه
  • جدا کننده شلتوک
  • تجهیزات وزن کشی
  • دستگاه های بسته بندی
  • و غیره

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در کارخانه شالی کوبی_پرشین پلن

چشم انداز عرضه و تقاضا برای شالی کوبی

تعداد زیادی مزارع شالی کاری در مناطق و استان‌های مختلف ایران وجود دارند. مازندران، گیلان، اصفهان، فارس، خوزستان و غیره از جمله استان‌هایی هستند که کشاورزان مختلفی در آنها به شالی کاری می‌پردازند. استفاده زیاد از این ماده غذایی با شیوه‌های پخت متنوع، موجب افزایش تقاضای آن در بازارهای ایرانی شده است. احداث کارگاه‌ها و کارخانجات شالی‌کوبی، می‌تواند به تامین برنج با کیفیت بازارهای داخلی و خارجی، کمک زیادی کند. کیفیت برنج ایرانی نیز موجب افزایش محبوبیت و تقاضای آن بین سایر برنج‌ها شده است.

ساخت و راه اندازی کارخانه شالی کوبی چگونه است؟

جهت اجرای طرح توجیهی شالی کوبی پس از دریافت مجوز و تجهیز کارخانه مراحل زیر انجام می شود:

  • خشک کردن شلتوک‌ها با تجهیزات مکانیکی.
  • جداسازی مواد زائد مانند سنگ ریزه، کاه و غیره از شلتوک‌ها.
  • گرفتن پوست شلتوک با استفاده از دستگاه پوست کن.
  • جدا سازی مجدد مواد زائد( پوسته یا شلتوک) از برنج.
  • انتقال برنج قهوه ای به دستگاه سفید کننده برنج، جهت تبدیل آنها به برنج سفید.
  • شفاف تر کردن برنج‌ها با استفاده از دستگاه های صیقل دهنده.
  • درجه بندی محصول یا برنج به دست آمد با استفاده از الک‌ها.
  • بسته بندی محصولات.

طرح توجیهی شالی کوبی برای دریافت مجوز

راه اندازی کارخانجات شالی کوبی نیز مانند هر فعالیت دیگری نیازمند دریافت مجوز می‌باشد. مسئولان سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه نیز با بررسی طرح توجیهی شالی کوبی تصمیم به اعطای مجوز می‌گیرند. شیوه نگارش و تدوین طرح توجیهی کارخانه شالی کوبی یک پارامتر مهم و تعیین کننده در تایید شدن طرح مورد نظر می‌باشد. حساسیت بالای شیوه نگارش طرح توجیهی، لزوم کمک گرفتن از مهندسین و فعالان این عرصه را افزایش می‌دهد. طرح توجیهی شالی کوبی باید توسط افراد ماهر و با تجربه در این زمینه نگارش شود تا شانس بیشتری برای تایید طرح داشته باشد.

سفارش طرح توجیهی کارخانه شالی کوبی

پرشین پلن با در اختیار داشتن مجرب‌ترین کارشناس حوزه سرمایه گذاری؛ توانسته است در زمینه نگارش انواع طرح‌های توجیهی، خدمات ارزنده ای ارائه دهد. طراحی و نگارش پروژه‌هایی مانند طرح توجیهی شالی کوبی یکی از انواع خدمات وب سایت می‌باشد. کارشناسان مجموعه ما با وظیفه شناسی، تجربه، مهارت و دقت عمل زیادی که دارند، با نگارش طرح توجیهی، ارگان‌های دولتی را قانع خواهند کرد که طرح شما قابلیت اجرایی شدن را دارد. هم اکنون درصورت تمایل جهت سفارش طرح توجیهی کافی است با کارشناس ارشد وب سایت ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24: 09120060361

عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

محبوب‌ترین ایده‌های سرمایه گذاری در سال 1401

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

باز کردن چت
1
سلام👋
برای سفارش طرح توجیهی با شماره: ۰۹۱۲۰۰۶۰۳۶۱ تماس بگیرید و برای پیگیری محصولات دانلودی روی دکمه چت کلیک کنید