طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره-پرشین پلن

فهرست مطالب

اولین گام در احداث جایگاه سوخت دومنظوره بنزین و گازوئیل بررسی کامل بازار می‎باشد. طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره نیز لازمه‌ی راه اندازی این کسب و کار است. چرا که طرح توجیهی پمپ بنزین و گازوئیل دربردارنده تمامی اطلاعات فنی، مالی، اقتصادی و همچنین بررسی بازار می‎باشد. از اهداف مهم داشتن طرح توجیهی اخذ مجوز است. زیرا سرمایه ‌گذاران برای احداث و یا گسترش کسب و کار خود به مجوز نیاز دارند و ارگان‎های دولتی نیز تنها با دریافت این طرح از سرمایه گذاران، قادر به صدور مجوز هستند. اکنون از شما تقاضا داریم تا در ادامه جهت کسب اطلاعاتی فراتر در مورد جایگاه سوخت دومنظوره با وبسایت پرشین پلن همراه باشید.

جایگاه سوخت دومنظوره رفع نیازهای ضروری وسایل حمل و نقل

جایگاه سوخت دومنظوره، سوخت مورد نیاز را برای خود را فراهم می‌سازند. سازه این جایگاه‌ها با یکدیگر شباهت زیادی دارند و به طور معمول مخزن‎شان در زیر زمین ساخته می‌شود. در جایگاه سوخت دومنظوره گاز و بنزین توزیع می‌گردد. احداث این جایگاه شغلی بسیار پربازده به حساب می‌آید؛ چرا که سرمایه گذاران بابت فروش محصول نهایی نگرانی ندارند. در کشور ما با گسترش و رشد صنعت حمل و نقل لازم است تا جایگاه‌های سوخت بیشتری احداث شود. از این رو می‌توان گفت این کسب و کار اشباع ناپذیر است.

احداث جایگاه سوخت دومنظوره کسب و کاری اشباع ناپذیر

طبق بررسی‎‌های انجام شده در طرح توجیهی، احداث جایگاه سوخت دومنظوره از نظر اقتصادی توجیه پذیری بالایی دارد. چرا که در صنعت حمل و نقل سوخت برای بکار افتادن وسایل بسیار الزامی می‎باشد. از طرفی این کسب و کار با گسترش وسایل نقلیه و نیاز به سوخت، پایان ناپذیر و همیشگی است. لازم به ذکر است که این جایگاه‏های سوخت نسبت به درجه بندی که می‏شوند از طرف دولت کارمزد دریافت می‏کنند. مواردی چون داشتن محیطی تمیز، ارائه خدمات گسترده تر، مخازن زیرزمینی مجهز و … با دریافت کارمزد بیشتری رو‎به‌رو می‎شوند.

میزان سود جایگاه سوخت دومنظوره در طرح توجیهی

طبق برآوردهای کارشناسان، احداث جایگاه سوخت دو منظوره از سود زیادی برخوردار می‎شود. سرمایه ‌گذاران برای راه اندازی این کسب و کار سرمایه زیادی نیاز دارند؛ که متقابلا با سود زیادی نیز مواجه خواهند شد. پس از راه اندازی جایگاه سوخت حدود سه الی چهار سال بعد شاهد بازگشت سرمایه خود هستید. نزدیک 40 الی 45 درصد نیز نرخ بازده داخلی آن تخمین زده شده است. میزان سود دقیق آن به مواردی چون مساحت زمین احداث، منطقه احداث و … بستگی دارد. کارشناسان پرشین پلن این میزان را با در نظر گرفتن تمام موارد به طور کامل در طرح توجیهی محاسبه خواهند کرد.

  طرح توجیهی احداث پمپ بنزین☀️(doc+pdf) سال 1403

نکاتی در رابطه با طراحی و اجرای جایگاه سوخت دومنظوره

متخصصان در طرح توجیهی جایگاه سوخت دو منظوره به طور کامل تمام نکات را جهت اجرا و طراحی جایگاه شرح می‌دهند. اکنون به طور مختصر به آن می‌پردازیم. به طور کلی ساخت جایگاه سوخت در سه بخش معماری و عمران، برق و مکانیکی، ایمنی و حفاظتی بررسی می‌شود. در رعایت استانداردهای NFPA30A و NFPA30 در فاصله گذاری و سایر موارد الزامی است. همچنین رعایت قانونی جاده‌ها و اصلاحی خیابان‌ها در طراحی جایگاه بسیار اهمیت دارد. قرارگیری کف محوطه جایگاه باید در ترازی بالاتر از گذرهای اطراف باشد. حداقل یک درصد شیب بندی مناسب برای محوطه جایگاه نیاز است؛ چرا که بتواند آب‌های سطحی را به سمت خارج هدایت نمایند. باید در ساخت ساختمان‌ها، سایبان‌ها و محوطه جایگاه، تمامی مصالح استفاده شده غیر قابل اشتعال باشند.

می‌بایست تمام لوله کشی‌ها و کابل‌هایی که در مسیر تردد خودروها هستند در کانال‌های بتنی که با دال بتنی پوشیده شده‌اند قرار گیرند. کلیه سازه‌ها نیز باید به گونه‌ای طراحی شوند که در مقابل رانش زمین و حوادث غیر منتظره مقاوم باشند. علاوه بر این‌ها انتخاب زمین به مواردی چون بافت محل عرض گذر، وضعیت توپوگرافی، راه‌های دسترسی به زمین، حجم ترافیک سواره رو و عرض پیاده رو بستگی دارد. همچنین در میادین، مجاور مراکز تجمع عموم و تقاطع‌ها احداث جایگاه‌های سوخت امکان پذیر نیست.

نکاتی در رابطه با طراحی و اجرای جایگاه سوخت دومنظوره-پرشین پلن

چرا برای دریافت مجوز به طرح توجیهی نیاز است؟

قطعا آغاز و گسترش هر کسب و کاری نیازمند مجوز از سمت ارگان‎های دولتی ذیربط می‏باشد. سرمایه گذاران برای احداث جایگاه سوخت دو منظوره نیز به مجوزهایی نظیر جواز تاسیسات و پروانه بهره برداری نیاز دارند. از آنجایی که در کل دنیا مقدمه و لازمه هر کسب و کاری طرح توجیهی است، وزارت صمت نیز این طرح توجیهی را جهت صدور مجوز از سرمایه گذاران می‎خواهد. اگر نگارش طرح توجیهی مربوطه به طور دقیق و تخصصی باشد، باعث جلب اعتماد بیشتری می‎شود. به همین دلیل پروسه دریافت مجوز از وزارت‏های مربوطه راحت و سریعتر طی می‏شود.

جهت راه اندازی جایگاه سوخت دومنظوره چه تجهیزاتی باید تهیه شود؟

در طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره علاوه بر اطلاعاتی چون مالی، فنی و بررسی بازار، اطلاعاتی در رابطه با تجهیزات و جایگاه مناسب جهت احداث نیز مورد بررسی قرار می‎گیرد. به طوری که تمام تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز را به طور کاملا دقیق همراه با جزئیات شرح می‏دهند. در ادامه تنها نام برخی از تجهیزات مورد نیاز برای جایگاه سوخت را خواهیم گفت.

  • پمپ شناور
  • نازل بنزین
  • نازل گاز
  • دیسپنسر سوخت
  • مخزن سوخت فلزی
  • شیر مانع سرریز
  • شیر تخلیه بخارات
  • شیر هرزگرد
  • میله دیپ برنجی
  • کمپرسور
  • اجرای لوله کشی
  • تجهیزات کارت خوان

چه اقداماتی قبل از راه اندازی باید صورت گیرد؟

قبل از شروع کسب و کار سرمایه گذار موظف به انجام برخی از اقدامات می‌باشد. این اقدامات شامل دریافت مجوزها، انتخاب زمین، تهیه تجهیزات، برآورد سود و هزینه‌ها و … می‌باشند. برای مثال سرمایه گذار باید بداند متراژ زمینی که قصد دارد تهیه کند به طور متوسط طبق تعداد سکوهای سوختگیری باید بین ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ متر مربع باشد. هزینه خرید زمین نیز با توجه به شهر و منطقه مورد نظر متغیر است. در ساختار و معماری جایگاه نیز باید ایمنی، زیبایی و تکنولوژی‌های روز دنیا را شناسایی کنند تا بتوانند به راحتی اعتماد شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی را جهت صدور مجوز جلب نمایند و هم اینکه جذب مشتری بیشتری داشته باشد.

  طرح توجیهی جایگاه سوخت cng ☀️(طرح ویژه برای مجوز)

چگونه سود و درآمد حاصل از جایگاه سوخت را افزایش دهیم؟

نحوه افزایش سود و درآمد یکی از مهمترین عواملی است که در طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره مورد بررسی قرار می‌گیرد. سرمایه گذاری در جایگاه‌های سوخت بسیار ارزشمند است. سرمایه گذاران با توجه به اینکه این مکان روزانه با حجم بالایی از مشتری روبرو است، می‌توانند به راحتی برای بازدهی بالا برنامه ‌ریزی کنند. با در نظر گرفتن اینکه این مکان محل عبور و تجمع صاحبان خودرو است، می‌توان به راحتی از این جایگاه ارزش و ثروت خلق کرد. برای مثال تبلیغات محیطی در این جایگاه‌ها، فروش‌های سوپرمارکتی، فروش لوازم جانبی و مصرفی برخی از فعالیت‌هایی هستند که می‌توانند در این محیط‌ها صورت گیرند. علاوه بر این با همکاری شرکت‌ها و شبکه خدمات جانبی خودرو می‌توان درآمد این مکان را افزایش داد.

چگونه سود و درآمد حاصل از جایگاه سوخت را افزایش دهیم؟-پرشین پلن

بازار هدف جایگاه سوخت دومنظوره

راه اندازی هر کسب ‌و کاری اهدافی را به دنبال دارد. بازار هدف جایگاه سوخت دومنظوره نیز تمام مناطقی است که وسایل نقلیه در آن وجود دارد. این مناطق شامل مناطق شهری و روستایی می‌باشند که افراد دارای خودروی شخصی و رانندگانی که بین شهرها در رفت آمدند، این بازار هدف را تشکیل می‌دهند. کارآفرینان می‌توانند با شناسایی کامل بازار کار، فروش ارائه خدمات خود را پیش‌ ‌بینی کنند. لازم به ذکر است که مواردی چون سبک زندگی، نحوه حمل و نقل، اولویت مصرف کنندگان و … در میزان فروش تاثیر گذار هستند.

مزایای احداث جایگاه سوخت دو منظوره

احداث جایگاه سوخت دومنظوره با مزایای بسیار زیادی روبرو می‌شود. طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره دربردارنده مزایای کسب و کار نیز می‌باشد. از آنجایی که در ایران فروش سوخت زیر نظر شرکت نفت است، سوخت با قیمتی یکسان در تمام جایگاه‌ها توزیع می‌شود. از این رو این بازار کار رقابتی نیست. این کسب و کار از مشاغل کم ریسک به حساب می‌آید که به سرعت با بازده بسیار خوبی مواجه می‌شود.

سرمایه گذاران نگرانی بابت فروش و خدمات محصول ندارند؛ چرا که حرکت وسایل نقلیه بدون داشتن سوخت غیر ممکن است. در این جایگاه‌ها خدمات تعمیرگاهی و جانبی خودرو نیز ارائه می‌شود. همانطور که می‌د‌‌انید در این جایگاه بنزین و گاز عرضه می‌شود. در سال‌های اخیر نیز به علت افزایش قیمت بنزین و دسترسی آسان به منابع گاز طبیعی در کشور سوخت CNG به اهمیت زیادی رسیده است. همچنین این گاز برای وسایل نقلیه سنگین دارای قیمت و آلودگی کمتری می‌باشد.

نحوه سفارش طرح توجیهی جایگاه سوخت دومنظوره

وب سایت پرشین پلن قادر است تا جامع‌ترین و معتبرترین طرح توجیهی را نگارش نمایند. چرا که کارشناسان حاضر در این مجموعه دارای اطلاعاتی به روز هستند و طرح‌های توجیهی را با جدید ترین متد روز تدوین می‌نمایند. از این رو سرمایه گذاران با اطمینان خاطر طرح توجیهی مربوطه را به ارگان‌های دولتی ذیربط ارائه می‌دهند. همچنین این طرح به قدری دقیق و تخصصی است که با استفاده از آن می‌توان زودتر به نتیجه رسید و از ضرر و زیان جلوگیری کرد. اکنون شما می‌توانید از طریق شماره تماس‌های موجود جهت سفارش طرح اختصاصی با کارشناسان سایت تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی