طرح توجیهی رستوران ساحلی☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی رستوران ساحلی-پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی رستوران ساحلی طرحی است که شامل تمامی اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک پروژه می‎باشد. این طرح توجیهی از مهمترین و اصلی‏ترین اقدامات به منظور اخذ مجوز است. چرا که سازمان‎های دولتی مربوطه برای ارائه مجوزهای لازم ابتدا از کارآفرینان این طرح را درخواست می‎نمایند. طرح توجیهی این رستوران باید به طور شفاف و تخصصی تدوین گردد تا با اطمینان کامل بتوانید آن را به سازمان‎ها و ارگان‎های ذیربط ارائه دهید. در ادامه برای دریافت اطلاعاتی بیشتر از شما تقاضا داریم تا همراه با وب سایت پرشین پلن باشید.

رستوران ساحلی از پرطرفدارترین رستوران‌ها

رستوران ساحلی دارای فضایی مشابه اطراف خود همراه با مقدار زیادی آرامش می‌باشد. همانطور که می‌دانید ایران در خاورمیانه از کشورهایی است که جاذبه‌های گردشگری زیادی دارد. بخش مهمی از جاذبه‌های گردشگری که هم مردم کشورمان و هم توریست‌ها جذب آن می‌شوند، سواحل زیبای ایران است. سواحل شمال و جنوب کشورمان با داشتن خصوصیات منحصر به فرد توانسته‌اند از جنبه اقتصادی نیز گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری باشند.

احداث رستوران ساحلی از بهترین سرمایه گذاری‌ها می‌باشد؛ چرا که این رستوران‌ها طرفداران زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. از آنجایی که رستوران ساحلی نزدیک به ساحل و دریا احداث می‌شود، مردم که برای تفریح به سواحل و دریا رفته اند این رستوران‌ها را بهترین گزینه برای سرو غذا و استراحت می‌دانند.

آیا احداث رستوران ساحلی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

در طرح توجیهی رستوران ساحلی توجیه پذیری کسب و کار از نظر اقتصادی بررسی می‎شود. به طور کلی طبق شواهد کسب و کارهایی که مربوط به توزیع مواد غذایی از جمله رستوران‌ها هستند، به طور پایان ناپذیری با رعایت دستور العمل‏ها به سود و درآمد زیادی خواهند رسید. اکثر مردم نیز مخصوصاً در مسافرت‏های دریایی ترجیح می‎دهند تا غذای خود را در رستورانی مربوط با محیط آنجا سرو کنند. اگر رستوران محیطی زیبا و غذایی با کیفیت داشته باشد، سرمایه گذار با درآمد بسیار خوبی مواجه می‏شود. از این رو می‎توان گفت که این رستوران از توجیه پذیری بالایی از نظر اقتصادی برخوردار است.

مزایا و اهداف رستوران ساحلی

بررسی اهداف و مزایای کسب و کار از دیگر مواردی است که در طرح توجیهی به آن می‌پردازند. احداث رستوران ساحلی از کسب و کارهایی است که هرگز اشباع نخواهد شد؛ چرا که اکثر مردم برای سرو غذا و گذراندن اوقات فراغت خود به رستوران می‌روند. رستوران ساحلی طرفداران بسیار زیادی دارد.فضای آن الهام گرفته از محیط اطرافش می‌باشد. به طوری که وسایل تزیینی استفاده شده در این رستوران نیز با محیط اطراف تطابق دارد.

در کنار غذاهای دیگر غذاهای دریایی نظیر انواع سوشی، صدف‌های خوراکی، انواع ماهی‌ها و سخت پوستان خوراکی و … در این رستوران عرضه می‌شود. حتی در برخی از این رستوران‌ها ظرف‌های سرو غذا شبیه به صدف طراحی شده اند. رستوران ساحلی علاوه بر گزینه تفریحی و گردشگری در زمینه صنایع غذایی نیز اهمیت زیادی دارد.

  طرح توجیهی رستوران بوم گردی☀️(جهت اخذ مجوز)

سود و درآمد حاصل از رستوران ساحلی در طرح توجیهی

سرمایه گذاران با احداث رستوران ساحلی به راحتی به سود و درآمد بسیار بالایی در صورت رعایت تمام دستورالعمل‏ها می‏رسند. سود دقیق رستوران به عواملی چون محیط و منطقه احداث رستوران ساحلی، متراژ رستوران، طراحی و دیزاین، تعداد کارکنان، نوع غذاهای منو، کیفیت غذا و … بستگی دارد.

علاوه بر این‎ها سرمایه گذاران باید تبلیغاتی مناسب برای رستوران خود در نظر بگیرند. طبق بررسی‎ها نرخ بازده داخلی این کسب و کار حدود 45 درصد تخمین زده شده است. شاید فکر کنید که برآورد سود کار راحتی ‏باشد. اما برآورد سود و درآمد حتما باید توسط کارشناسان حاذق با در نظر گرفتن و محاسبات تمام موارد علی الخصوص قیمت روز انجام شود.

سود و درآمد حاصل از رستوران ساحلی در طرح توجیهی-پرشین پلن

اقدامات لازم که قبل از راه اندازی رستوران ساحلی باید انجام شود.

سرمایه گذار قبل از راه اندازی رستوران ساحلی می‌بایست اقداماتی را انجام دهد. در ابتدا باید تصمیم بگیرد که قصد راه اندازی رستوران ساحلی را به تنهایی دارد و یا این که می‌خواهد نمایندگی یک برند را برعهده گیرد؟ گام بعدی که بسیار مهم است برآورد مالی و تخمین هزینه‌های رستوران می‌باشد.

لازم به ذکر است که بیشترین علت شکست رستوران تاثیر منفی کمبود سرمایه است. هزینه‌های راه اندازی رستوران شامل هزینه مکان، مواد اولیه، تجهیزات صنعتی و آشپزخانه، دکوراسیون، دستمزد نیروی انسانی، تبلیغات، انرژی مصرفی و … می‌باشد. اقدام بعدی انتخاب نام و لوگوی رستوران است. استخدام پرسنل و سرآشپزی ماهر نیز از دیگر اقدامات قبل از راه اندازی می‌باشد.

طرح توجیهی احداث رستوران ساحلی جهت دریافت مجوز

سرمایه گذاران باید به منظور گسترش و یا راه اندازی کسب و کار خود جهت اخذ مجوز، طرح توجیهی رستوران ساحلی را به وزارت صمت ارائه دهند. در کل دنیا از اولین اقدامات جهت آغاز هر کسب و کاری تدوین طرح توجیهی می‎باشد. این طرح موظف است تا نتایج فعالیت‎های عملیاتی احداث رستوران ساحلی را به طور کاملا شفاف از لحاظ جنبه مالی و اقتصادی تعیین کند. وزارت صمت در صورتی که محاسبات طرح توجیهی شما مطابق آمارهای به روز و براساس شاخص تورم انجام شود، به شما اعتماد و اطمینان بیشتری پیدا می‏کند. از این رو با درخواست شما به راحتی موافقت می‏کنند و مراحل صدور آن را سریعتر انجام می‏دهند.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران ساحلی

در طرح توجیهی رستوران ساحلی به بررسی تجهیزات، مواد لازم و زیر ساخت‎ها مورد نیاز نیز پرداخته می‎شود. به طوری که متخصصان تمامی آن‎ها را به طور کاملا دقیق به همراه جزئیات مورد بررسی قرار می‎دهند. به منظور داشتن رستورانی با کیفیت باید از تجهیزات پیشرفته و با کیفیت و همچنین مواد اولیه تازه و مرغوب استفاده کرد. در ادامه به برخی از تجهیزات و زیر ساخت‏های مورد نیاز اشاره خواهیم کرد.

  • میز و صندلی متناسب با محیط
  • لوازم تزیینی دکوراسیون (بهتر است این لوازم طوری باشد که با محیط آنجا هماهنگی داشته باشد )
  • لوازم آشپزی
  • فر رستورانی
  • چرخ گوشت
  • تنور گازی
  • یخچال
  • سرخ کن
  • تجهیزات گرمایشی و سرمایشی
  • دوربین مدار بسته
  • سیستم اعلام و اطفا حریق
  • نیروی انسانی
  • محوطه داخلی و بیرونی
  طرح توجیهی رستوران سنتی☀️(جهت اخذ مجوز)

چه عواملی سبب افزایش درآمد و رونق رستوران ساحلی می‌شود؟

قسمتی از طرح توجیهی رستوران ساحلی کارشناسان چگونگی افزایش درآمد و بازدید را بررسی می‌کنند. ابتدایی‌ترین اقدامی که سرمایه ‌گذار باید انجام دهد، تعیین هدف خود است. سپس باید برنامه ریزی کرده و بر روی آن تمرکز کنند‌. حفظ مشتریان جدید و قدیم نیز به سوددهی کمک زیادی می‌کند. بهتر است با مشتریان برخوردی صمیمانه در عین حال محترمانه داشته باشید. کیفیت غذا و تنوع منو غذایی و همچنین داشتن محیطی زیبا و آرامش بخش از دیگر موارد تاثیر گذار هستند؛ چرا که وجود فضای جذاب در بیرون و درون رستوران اولین مورد سبب جذب مشتری بیشتر است. از موارد دیگر که به رشد این رستوران کمک می‌کند، صادرات و واردات غذاهای دریایی می‌باشد.

داشتن طرح توجیهی رستوران ساحلی چه اهمیتی در کسب و کار دارد؟

هدف از تهیه طرح توجیهی رستوران ساحلی علاوه بر دریافت مجوزهای لازم، کمک همه جانبه به سرمایه گذاران است. این طرح در بردارنده بخش‌های فنی، مالی و بازار کار است که در رابطه با موضوعات صنعتی، کشاورزی، گردشگری و پتروشیمی نگارش می‌شود. سرمایه گذاران از طرح توجیهی به عنوان نقشه راه نیز استفاده می‌کنند. آن‌ها با داشتن این طرح به پاسخ تمام سوالات خود می‌رسند. همچنین به راحتی برنامه ‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهند. در این طرح کارشناسان ایده پردازی را از جوانب مختلف نیز بررسی می‌کنند.

چه عواملی سبب افزایش درآمد و رونق رستوران ساحلی می‌شود؟-پرشین پلن

بازار هدف رستوران ساحلی در طرح توجیهی

کارشناسان در طرح توجیهی رستوران ساحلی ایده کسب و کار را از جنبه مارکتینگ و تبلیغاتی مورد بررسی قرار می‌دهند. از این رو ابتدا باید به بازار هدف کسب و کار جهت سرویس دهی و فروش محصولات بپردازند. بسیاری از مردم غذاهای دریایی را بخش مهمی از رژیم غذایی خود می‌دانند. علاوه بر این تفریحات ساحلی را در اوقات فراغت خود ترجیح می‌دهند. اکثر رستوران‌های ساحلی غذاهای دریایی متنوعی را ارائه می‌دهند و ترجیح اکثر مردم برای صرف غذا در کنار سواحل، رستوران‌های ساحلی می‌باشد. به طور کلی طیف بازار هدف رستوران ساحلی بسیار وسیع است.

طرح های توجیهی مرتبط با حوزه خدماتی

سفارش طرح توجیهی رستوران ساحلی

تخصصی بودن طرح توجیهی رستوران ساحلی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که از طریق این طرح می‌توانید جواز کسب و کار خود را دریافت نمایید. از این رو پیشنهاد می‌شود تا تهیه و نگارش طرح توجیهی مربوطه را به مهندسان و کارشناسان خبره پرشین پلن بسپارید؛ چرا که نگارش آن بر حسب آیین نامه‌های ارگان‌های دولتی ذیربط در کمترین زمان و با بهترین کیفیت انجام می‌شود. کلیه طرح‌های نگارش شده توسط این مجموعه مورد تایید ارگان‌های دولتی قرار می‌گیرد. اکنون اگر قصد سفارش طرح توجیهی رستوران ساحلی را دارید می‌توانید از طریق شماره تماس‌های موجود با کارشناسان ارشد ما تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی