تهیهی طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی یک گام مهم در شروع این کسب و کار است. به واسطهی طرح توجیهی می توان در جهت رسمیت بخشیدن به ایدهی کسب و کاری حرکت نمود. زیرا لازمهی انجام این کار، دریافت مجوز است. برای دریافت مجوز نیز، لازم است کسب و کار و جزئیات آن را در قالب یک طرح توجیهی به مراجع ذیصلاح مرتبط ارائه نمود. پس از آن، بر اساس اطلاعات موجود در این طرح، کارشناسان ارگان های دولتی کسب و کار شما را تایید صلاحیت می کنند. وب سایت پرشین پلن به عنوان یک فعال حرفه ای در زمینهی تولید طرح های توجیهی کسب و کاری است. یک نمونه از طرح های توجیهی این مجموعه طرح توجیهی احداث رستوران غذا های دریایی است که در ادامهی این مطلب به توضیحات بیشتری در رابطه با آن می پردازیم.
استقبال مردم از احداث رستوران غذا های دریایی
در بخشی از طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی، به پتانسیل بازار برای شروع این کسب و کار پرداخته می شود. در حقیقت میزان استقبال مردم و توجیه های اقتصادی این کسب و کار توسط کارشناسان بررسی می گردد. به طور کلی کسب و کار های مرتبط با تغذیه و کالا های اولیه، همواره مورد استفاده بوده و مشتریان خود را در طول زمان حفظ می کنند. غذا های دریایی نیز از زمره غذا های پر طرفدار است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که با تقویت خدمات و ارائهی غذا های با کیفیت به مشتریان، می توان در شروع کسب و کار با اقبال عمومی مواجه شد و این خوش آوایی را در طول ادامهی فعالیت نیز حفظ نمود.
معرفی مزایا و کاربردها و اهداف رستوران غذا های دریایی
در بخش دیگری از طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی، به معرفی مزایا و کاربرد های این ایده پرداخته می شود. همچنین اهداف طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی نیز مورد بررسی قرار می گیرد. خوراک های دریایی از دسته مواد غذایی پرطرفدار و مفید هستند. این دسته غذاها از دیرباز در کشور های مختلف از جمله ایران به طور ویژه ای مورد توجه بوده و مصرف می گردند. یک رستوران غذا های دریایی می تواند به طور اختصاصی به سرو انواع غذا های دریایی بپردازد. از دسته غذاهایی که در رستوران های دریایی ارائه می شوند، می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- سرو انواع ماهی های خوراکی
- انواع سوشی
- انواع خاویار
- غذا های بر پایه جلبکهای دریایی خوراکی
- خوراک های جانوری دریایی
- سبزیجات دریایی
- سخت پوستان خوراکی
- صدف های خوراکی
- نرم تنان خوراکی
بررسی فنی محصولات رستوران غذا های دریایی
در طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی، به بخش اصلی این ایده یعنی محصولات و خروجی های این کسب و کار پرداخته می شود. مهمترین بخش از این قسمت، دستورات پخت و مواد اولیهی استفاده شده در تهیهی غذاها است. با توجه به اینکه برخی از محصولات دریایی خوراکی بسیار کمیاب و ارزشمند، لازمهی سرو آنها در رستوران، واردات آنها می باشد. به علاوه دستورات پخت این دسته از خوراکها نیز، مستلزم حضور یک متخصص آشپزی است. بنابراین در هر دو این موارد باید تمهیدات و تصمیم گیری های درستی اتخاذ گردد.
اهمیت طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی
علاوه بر فواید گفته شده، طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی می تواند به عنوان یک نقشهی راه و یک نمونهی اولیه از کسب و کار نیز، مورد استفاده قرار گیرد. زیرا با توجه به کلیات و جزئیاتی که این ایدهی کسب و کاری در طرح توجیهی ارائه می شود، میتوان برنامه ریزی های شروع کسب و کار را ترتیب داد. همچنین با نظر به اینکه در طرح توجیهی، کارشناسان بخش های متعددی در زمینه های مختلف به ایده پردازی می پردازند، می توان به این ایده از جوانب مختلف به صورت تخصصی پرداخت.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی رستوران غذا های دریایی
برای راه اندازی یک رستوران غذا های دریایی، بسته به نوع غذاها و خدماتی که قصد ارائهی آنها را به مشتریان خود دارید، تجهیزات مختلفی مورد نیاز است. این موارد در ۵ دستهی کلی تجهیزات آماده سازی، پخت، نگهداری، شستشو و سرو تقسیم بندی می شوند. برخی از عمومیترین موارد برای راه اندازی یک آشپزخانه و رستوران دریایی به شرح زیر می باشد.
- دستگاه های برش و چرخ و اسلایس
- ظروف پخت
- ظروف سرو
- میز کار آشپز
- لوازم و ابزار های آشپزی و آماده سازی
- انواع اجاقها، کباب پزها و باربیکیوهای مورد نیاز
- انواع تابهها و قابلمهها و توری های پخت و پز
- فر، مایکروویو، سرخ کن، همزن و دیگر دستگاه های صنعتی
- انواع یخچال های مناسب برای گونه های مختلف دریایی
- آکواریوم برای نگهداری گونه های زنده
- میز و صندلی و دکوراسیون محیطی رستوران
هدف از احداث رستوران غذا های دریایی
نکتهی دیگری که مورد توجه در یک طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی است، هدف از اجرای این کسب و کار است. در حقیقت ماموریتها و قلمرو فعالیت این ایده در طرح توجیهی تشریح می شود. همچنین اهداف این کسب و کار نیز در قالب ملاحظات اقتصادی تعیین می گردد.
مهمترین دلیل تدوین یک طرح توجیهی، اقناع ارگان های دولتی برای کسب مجوز است. در حقیقت با ارائهی این سند، کارآفرین و یا سرمایه گذار تلاش دارد تا اثبات نماید که کسب و کار مورد نظر وی برای آیندهی مادی و معنوی جامعه دارای ارزش مثبت است. یک رستوران غذا های دریایی نیز، علاوه بر اهمیتی که در زمینهی صنایع غذایی دارد، می تواند به عنوان یک گزینهی تفریحی حضور داشته باشد. همچنین این کسب و کار می تواند در صنعت گردشگری نیز نقش مثبتی را ایفا نماید. به علاوه، صادرات و واردات غذا های دریایی نیز، از دیگر گزینه های رشد این کسب و کار می باشد.
بازار هدف برای فروش محصول رستوران غذا های دریایی
در یک طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی، تلاش می شود تا از دیدگاه های تبلیغاتی و مارکتینگ نیز به ایده نگاه شود. بنابراین، لازم است تا بازار هدف برای فروش محصولات و ارائهی خدمات بررسی و پیش بینی گردد. بخش مهمی از مردم جهان و از جمله ایران، خوراک های دریایی را به عنوان عضو مهمی از سبد غذایی خود در نظر می گیرند. همچنین، رستوران غذا های دریایی بسیار در خور افرادی است که به دنبال کسب تجربه های جدید و خوراکی های نو هستند. همچنین می توان در این کسب و کار، اقشار مختلف جامعه را نیز پذیرا بود. بنابراین طیف بازار هدف برای این کسب و کار، نسبتا گسترده است.
درآمد راه اندازی رستوران غذا های دریایی
در بخش دیگری از یک طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی به درآمد حاصل از راه اندازی این کسب و کار پرداخته می شود. در واقع یکی از مهمترین پارت های طرح توجیهی، بررسی سرمایه اولیهی مورد نیاز برای راه اندازی این نوع رستوران است. همچنین نرخ بازگشت سود سرمایه نیز بر این اساس، توسط متخصصان بانکی پیش بینی می گردد. غذا های دریایی به طور کلی از دسته غذا های گران قیمت محسوب می شوند. چرا که هم پروسه تهیه مواد اولیهی آنها، و هم پروسه تهیه و تولید آنها طولانی و پر چالش است. بنابراین طرفداران خاص خود را دارد که حاضرند برای تجربهی یک غذای متفاوت، بهای این چالشها را نیز بپردازند. به همین خاطر، درآمد حاصل از راه اندازی یک رستوران دریایی، با توجه به تمامی مزیتهایی که در اختیار مشتریان خود قرار می دهید بسیار مناسب بوده و از جمله کسب و کار های پر درآمد است.
طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی برای دریافت مجوز
اصلیترین کاربرد طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی، کسب مجوز است. مجوز اساسیترین گام برای شروع رسمی فعالیت های یک کسب و کار است. با دریافت مجوز، کسب و کار شما در میان جامعهی رقابتی به عنوان یک عضو رسمی خواهد بود. به همین دلیل می توانید از تمامی امکانات، تسهیلات و حمایت های دولتی برای رشد آن استفاده نمایید. همچنین وجود مجوز می تواند شما را از بروز ریسک های بزرگ غیر قانونی بودن فعالیت نجات دهد. به علاوه خواهید توانست برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی نیز به پشتوانهی این مجوز اقدام نمایید.
سفارش طرح توجیهی رستوران غذاهای دریایی
کیفیت طرح توجیهی رستوران غذا های دریایی، از اهمیت حیاتی برخوردار است؛ چرا که می تواند تعیین کننده میزان سهولت مسیر دریافت مجوز برای شما باشد. بدین منظور، لازم است در حین تدوین طرح توجیهی خود از نظرات کارشناسانهی متخصصان این حیطه نیز استفاده نمایید. کارشناسان پرشین پلن، با تجربه ای طولانی در حیطهی تدوین طرح های توجیهی و مسلط به امور بانکی و اداری آماده خدمت رسانی به شما هستند. تمامی طرح های توجیهی تولید شده توسط این مجموعه مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین سفارش طرح توجیهی از طریق همین صفحه با کارشناسان ما تماس بگیرید.