طرح توجیهی شرکت تعاونی☀️(جهت اخذ مجوز+تسهیلات بانکی)

طرح توجیهی شرکت تعاونی_پرشین پلن

فهرست مطالب

در طرح توجیهی شرکت تعاونی تلاش می شود تا ابعاد مختلف این ایده‌ی کسب و کاری بررسی شود. به بیان دیگر، از دیدگاه های مختلف به صورت تخصصی زوایای مختلف این ایده مورد بررسی قرار گرفته و یک معرفی جامع از آن در قالب یک سند به نام طرح توجیهی گردآوری می شود. با ارائه‌ی این طرح به ارگان های دولتی مربوطه، می توان مجوز شروع فعالیت رسمی این کسب و کار را دریافت کرد. وب سایت پرشین پلن به صورت تخصصی به طراحی و تدوین طرح های توجیهی می پردازد. در این مطلب قصد داریم به معرفی یکی از این اسناد، یعنی طرح توجیهی احداث شرکت تعاونی بپردازیم.

چشم انداز عرضه و تقاضا برای راه اندازی شرکت تعاونی

در طرح توجیهی شرکت تعاونی، توجیه اقتصادی راه اندازی این کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرد. در حقیقت پتانسیل بازار این کسب و کار برای ورود یک عضو جدید با شرایط شما، توسط کارشناسان تحلیل می شود. با توجه به اینکه شرکت های تعاونی در اصلی‌ترین هدف خود واسطه های غیر ضروری را برای خرید و فروش کالا یا مسکن حذف می کنند، به منظور بهبود شرایط اقتصادی اعضاء تعاون احداث می گردد. پایه های اقتصاد در ۳ بخش دولتی، تعاونی و خصوصی تقسیم بندی شده است. بنابراین حضور شرکت تعاونی می تواند در جهت حذف وابستگی های دولتی و حذف واسطه های غیر ضروری بخش های خصوصی باشد. این امر نشان می دهد که صرفه‌ی اقتصادی آن برای سرمایه گذاران و مصرف کنندگان بالا بوده و چشم انداز روشنی برای آینده مالی آن مهیاست.

معرفی مزایا، کاربردها و اهداف شرکت تعاونی

در طرح توجیهی شرکت تعاونی، به معرفی جامعی از این ایده و جوانب و پایه گذاران آن پرداخته می شود. به علاوه اهداف این طرح، بررسی شده و مزیت های راه اندازی آن معرفی می شود. در حقیقت یک شرکت تعاونی، به کمک یک صنف به خصوص و اعضای آن راه اندازی می شود. هدف آن نیز، حذف واسطه های مرتبط با کالا، خدمات یا املاکی است که توسط این شرکت تعاونی به اعضای آن صنف فروخته می شود. به همین دلیل، این ایده می تواند در جهت بهبود وضعیت اقتصادی مصرف کنندگان کالا یا خدمات، گام بردارد. شرکت های تعاونی می توانند محصول یا خدمات خود را به صورت عام یا خاص ارائه نمایند. همچنین در دو بخش تولیدی و توزیعی، فعالیت می کنند. از مجموعه خدماتی که توسط یک شرکت تعاونی ارائه می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • خدمات کشاورزی
  • خدمات صنعتی
  • خدمات معدنی
  • خدمات چند منظوره
  • خدمات حمل و نقل
  • تعاونی مصرفی
  • تعاونی فرش
  • مسکن
  • منابع طبیعی

مراحل راه اندازی و مسائل فنی راه اندازی شرکت تعاونی

در طرح توجیهی شرکت تعاونی، تلاش می شود تا مسائل فنی مرتبط به راه اندازی این کسب و کار بررسی شود. مهمترین اصل در راه اندازی یک شرکت تعاونی این است که متکی به اعضاء است. در حقیقت این فعالیت به عنوان یک کسب و کار شراکتی راه اندازی می شود. لزوما اعضا در این نوع مشارکت، سهم سود یکسان ندارند؛ اما سهم رای آن‌ها یکسان است. بنابراین در پیش از شروع فعالیت، در مراحل اولیه‌ی برنامه ریزی مالی و فعالیتی این شرکت لازم است تمامی مسائل حقوقی آن با نظر کارشناسان حقوقی بررسی گردد. لازم به ذکر است که حداقل اعضاء مورد نیاز برای راه اندازی یک شرکت تعاونی ۷ تن شخص حقیقی است. به علاوه نوع شرکت از لحاظ عضویت، گرایش و دیگر ضوابط می بایست مطرح گردیده و مشخص باشند. چرا که طرح توجیهی مرتبط با هر شرکت تعاونی با گرایش و عضویت و نوع متفاوت، با دیگری فرق دارد.

مراحل راه اندازی و مسائل فنی راه اندازی شرکت تعاونی_پرشین پلن

هدف از نگارش طرح توجیهی شرکت تعاونی

در بخش دیگری از طرح توجیهی شرکت تعاونی، هدف از نگارش و طراحی این طرح مطرح می گردد. در واقع اهمیت این طرح توجیهی برای شروع کسب و کار بررسی می شود. هر طرح توجیهی می تواند به هدف خاصی تدوین شود. برای مثال در هنگام دریافت مجوز، طرح توجیهی متناسب با نیاز های اطلاعاتی ارگان های دولتی طراحی می گردد. به این ترتیب تمامی اطلاعات مورد نیاز برای دریافت مجوز، در آن مطرح می گردد. همچنین می تواند برای اهداف دیگری نظیر برنامه ریزی کسب و کاری و پی ریزی نقشه‌ی راه فعالیت طرح گردد. به علاوه برای جذب سرمایه گذار و استفاده از تسهیلات و حمایت های دولتی و بانکی نیز از یک طرح توجیهی استفاده می شود. تعیین اهداف قابل پوشش در یک طرح توجیهی، در حین مشاوره‌ی اولیه برای این تدوین این طرح صورت می گیرد.

  طرح توجیهی شرکت خدمات بیمه ای☀️(برای دریافت مجوز)

مدارک مورد نیاز برای راه اندازی شرکت تعاونی

برای راه اندازی یک شرکت تعاونی، بر اساس نوع گرایش و خدمات یا محصولات قابل ارائه در آن، برخی از امکانات و الزامات مورد نیاز می تواند متفاوت باشد. اما عمومی‌ترین مدارک مورد نیاز برای این کار به شرح زیر هستند.

  • اساسنامه‌ی تصویب شده‌ی شرکت در مجمع عمومی
  • مجوز اداره تعاون (مستلزم ارائه‌ی طرح توجیهی شرکت تعاونی مورد نظر)
  • دعوتنامه‌ی تشکیل اولین مجمع عمومی
  • صورت جلسه‌ی تصویب اساسنامه و انتخاب هیئت مدیره و سایر اعضا و صاحبان امضاء مجازی در اولین مجمع عمومی
  • رسید پرداخت سرمایه‌ی مشخص شده شرکت به صندوق تعاون
  • لیست اسامی و مشخصات اعضاء
  • لیست اسامی و امضاء حاضرین در اولین مجمع عمومی
  • صدور مجوز ثبت شرکت تعاونی توسط ارگان دولتی مربوطه

هدف از اجرای طرح توجیهی شرکت تعاونی

در طرح توجیهی شرکت تعاونی هدف از راه اندازی و اجرای این طرح نیز مورد بررسی قرار می گیرد. ماموریت‌ها و قلمرو فعالیت این شرکت تشریح می شود و اهداف در قالب ملاحظات اقتصادی تعیین می گردد. در واقع در این طرح تلاش می شود تا ارگان های دولتی را از مفید بودن راه اندازی این کسب و کار مطمئن کرد. یک شرکت تعاونی به دلیل کاهش وابستگی‌ها به دولت به عنوان یک کارفرمای مطلق، سهم مهمی در رونق اقتصاد دارد. به علاوه اشتغال زایی یکی از مهمترین اهداف این کسب و کار است که زوایای مختلف آن در طرح توجیهی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بازار هدف برای ارائه‌ی خدمات شرکت تعاونی

مبحث یافتن بازار هدف در بازاریابی یکی دیگر از شاخه‌هایی است که در طرح توجیهی شرکت تعاونی به آن پرداخته می شود. با توجه به اینکه در شرکت تعاونی، خدمات هم به صورت عام و هم به صورت خاص به مردم ارائه می شود، می تواند بازار هدف متفاوتی داشته باشد. در شرکت های تعاونی عام، عضویت و استفاده از خدمات و محصولات برای عموم آزاد است. اما معمولا یک سقف استاندارد برای عضویت در آن در نظر گرفته می شود. اما در شرکت های تعاونی خاص، معمولا اعضا می توانند از یک صنف مشخص باشند. برای مثال کارگران، کشاورزان، معلمان، زنان، دانشجویان و… هر کدام مشخص کننده‌ی یک صنف هستند. در این نوع شرکت های تعاونی نیز می توان سقف خاصی برای ثبت اعضاء مشخص نمود.

  طرح توجیهی شرکت دانش بنیان☀️(برای دریافت مجوز)

درآمد حاصل از راه اندازی شرکت تعاونی

علاوه بر بخش های گفته شده، در طرح توجیهی شرکت تعاونی تلاش می شود تا سرمایه‌ی مورد نیاز اولیه برای راه اندازی این کسب و کار را پیش بینی نمود. در حقیقت میزان سرمایه‌ی اولیه و نرخ بازگشت سود سرمایه برای این کسب و کار توسط متخصصان مربوطه تعیین می گردد. شرکت های تعاونی به دلیل ماهیت شراکتی ای که دارند، سرمایه گذاران آن‌ها نیز به صورت شراکتی با یکدیگر در ارتباط هستند. همانطور که پیش تر گفتیم، لزوما سهم هر عضو یکسان نیست. بنابراین درآمد حاصل از راه اندازی یک شرکت تعاونی برای هر عضو، بسته به میزان سرمایه‌ی تزریقی او به این کسب و کار است.

طرح توجیهی شرکت تعاونی برای دریافت مجوز

مجوز مهمترین خروجی تدوین یک طرح توجیهی شرکت تعاونی است. به کمک دریافت مجوز می توان به کسب و کار رسمیت بخشید و به عنوان یکی از شرکت های دولتی رسمی آغاز به کار نمود. همچنین وجود مجوز می توان امکان استفاده از خدمات و امکانات مختلف را فراهم آورد. به این ترتیب امکان رشد و پیشرفت برای این کسب و کار مهیا می گردد و می توان سرمایه گذاران این صنف را نیز افزایش داد.

سفارش طرح توجیهی شرکت تعاونی

کیفیت طرح توجیهی شرکت تعاونی از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که صرف داشتن یک طرح توجیهی، دریافت مجوز را تضمین نمی کند. بلکه میزان کیفیت و جامعیت طرح توجیهی ارائه شده است که تعیین کننده‌ی میزان سختی یا آسانی پروسه‌ی دریافت مجوز است. از آنجا که در حین تدوین طرح توجیهی نیاز به بررسی های تخصصی در جوانب مختلف است، بهره جویی از کارشناسان خبره‌ی مسلط به آن امور امری حیاتی می باشد. این بررسی‌ها کیفیت، اعتبار و میزان ارزشمندی یک طرح توجیهی را تعیین می کنند. تمامی کارشناسان تیم پرشین پلن، با سال‌ها تجربه مسلط به امور بانکی و اداری می باشند. به همین دلیل تمامی طرح توجیهی تولید شده توسط این مجموعه، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است. شما می توانید برای کسب مشاوره و همچنین سفارش طرح توجیهی مورد نظر، از طریق راه های ارتباطی معرفی شده با کارشناس ارشد پرشین پلن در ارتباط باشید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی