طرح توجیهی کارخانه سرم سازی☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی کارخانه سرم سازی-پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی کارخانه سرم سازی طرحی می‌باشد که در آن تمام مراحل پروژه ذکر شده است. در این طرح توجیهی تمام هزینه‌ها، برآوردهای مالی، نکات فنی و بازار کار شرح داده شده است. لازم به ذکر است که این طرح توجیهی اولین گام برای شروع کسب و کار می‎باشد. زیرا سازمان‎های دولتی و خصوصی ابتدا جهت ارائه خدمات خود برای پذیرفتن توجیه پذیری اقتصادی کسب و کارتان از شما طرح توجیهی می‎خواهند. اکنون از شما تقاضا داریم تا جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این سرمایه گذاری همراه وب‌سایت پرشین پلن مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

سرم از پرمصرف‌ترین محصولات دارویی

‏سرم‌ها که از داروهای تزریقاتی به حساب می‌آیند عموما جهت تامین مایعات و املاح مورد نیاز در بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو از پرمصرف ترین داروها به حساب می‌آیند. آن‌ها ترکیبات متفاوتی دارند. با این حال تفاوت زیادی در ظاهر با یکدیگر ندارند.

به طور کلی سرم ها به چهار دسته کلی محلول‌های کریستالوئید، کلوئید، تغذیه‌ای و دارویی درمانی طبقه بندی می‌شوند. سرم‌ها مطابق با موادی که در ساختار شیمیایی آن‌ها وجود دارد به 6 دسته سرم‌های قندی، سرم‌های نمکی، سرم‌های قندی_نمکی، سرم‌های قلیایی، سرم‌های تغذیه‌ای و سرم‌های جایگزینی پلاسما تقسیم می‌شوند که هر کدام از آن‌ها کاربرد متفاوتی دارد.

احداث کارخانه سرم سازی ایده‎ای اقتصادی

در طرح توجیهی کارخانه سرم سازی توجیه پذیر بودن کسب و کار نیز مورد بررسی قرار می‎گیرد. سرم در صنعت داروسازی، پزشکی و آزمایشگاهی از کالاهای استراتژیک به حساب می‌آید. نیاز به این محصول پایان ناپذیر است. چرا که با وجود پیشرفت صنعت و گسترش جمعیت، نیاز روزانه به سرم نیز افزایش می‎یابد. از آنجایی که تقاضای این محصول بسیار زیاد و تمام نشدنی است، نیاز به تلاش بیشتر سرمایه گذاران در این حیطه می‎باشد. سرمایه گذاران باید بدانند که در صورت راه اندازی خط تولید هوشمندانه و با رعایت تمام نکات، کسب و کارشان گسترش می‎یابد.

  طرح توجیهی تولید پمپ سرنگ و سرم☀️(جهت دریافت مجوز)

سود حاصل از راه اندازی کارخانه سرم سازی در طرح توجیهی

همانطور که گفته شد میزان استفاده از سرم به صورت روز افزون می‎باشد. سرم از اقلام جدا ناپذیر و مهم در صنعت داروسازی و پزشکی کشور است. میزان دقیق سود از تولید این کالا در طرح توجیهی کارخانه سرم سازی توسط کارشناسان محاسبه می‎شود. اما به طور کلی طبق تفاسیر موجود می‎توان گفت که سرمایه گذاران از تولید این محصول با سود بسیار خوبی مواجه می‏شوند. به طوری که نرخ بازده آن حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است.

نحوه فرآیند تولید سرم در کارخانه

ابتدا مواد اولیه تهیه می‎شوند. سپس به انبار انتقال داده می‎شوند تا آزمایش‌های لازم بر روی آن‎ها صورت گیرد. پس از صدور گواهی و تایید شدن مواد اولیه، آن‌ها را به سالن تولید منتقل می‎کنند. در محل اندازه گیری، متخصصان مطابق با فرمول تعیین شده این مواد را اندازه گیری می‏کنند. سپس در دستگاه میکسر با استفاده از فرمول ساخت ترکیب می‎شوند.

در مرحله تولید برای اینکه از محلول اطمینان یابند، از آن نمونه برداری می‎کنند. سپس در صورت تایید و عدم وجود مشکل به تولید ادامه می‎دهند. در مرحله آخر وقتی که مواد با یکدیگر ترکیب شدند و محصول نهایی بدست آمد، آن‎ها را بسته بندی می‎کنند و با دستگاه تمام اطلاعات لازم را بر روی آن درج می‏نمایند.

نحوه فرآیند تولید سرم در کارخانه_پرشین پلن

طرح توجیهی کارخانه سرم سازی جهت دریافت مجوز

به منظور دریافت مجوز برای راه اندازی کارخانه لازم است تا طرح توجیهی کارخانه سرم سازی را به وزارت معادن، تجارت و صنایع (وزارت صمت) گزارش دهید. جهت موافقت با درخواست مجوز باید تمام اطلاعاتی که در این طرح توجیهی هستند به صورت دقیق همراه با جزئیات محاسبه شوند. نتایج روند آتی کسب و کار از جنبه اقتصادی در طرح توجیهی مورد سنجش واقع می‎شود.

تمام این پیش بینی‎های مالی کار چندان ساده و راحتی نیست. به همین دلیل انجام ارزیابی آن باید از طریق افراد متخصص صورت گیرد. شایان به ذکر است که جهت قابلیت اطمینان بیشتر اطلاعات بهتر است نگارش طرح توجیهی به اساتید مالی واگذار شود؛ تا بتوانید آن را به آسانی به وزارت صمت برای دریافت مجوز ارائه دهید.

تجهیزات کارخانه سرم سازی

یکی از اهداف داشتن طرح توجیهی کارخانه سرم سازی بررسی تجهیزات مورد نیاز در خط تولید می‎باشد. در این طرح توجیهی تمام تجهیزات مورد نیاز را به طور کامل و دقیق مورد بررسی قرار می‏دهند. موارد زیر تنها نام برخی از این ماشین آلات می‎باشد:

  • تجهیزات تصفیه و ضدعفونی سیستم‌های آب
  • تجهیزات تصفیه هوا و فیلتراسیون
  • تجهیزات آزمایشگاهی شامل سانتریفیوژ، اتوکلاو، سپراتورهای ممبرانی، سیستم‌های کروماتوگرافی و محافظت از نور
  • دستگاه‌های تولید و تزریق سرم
  • دستگاه‌های تولید و بسته‌بندی فرآورده‌های نهایی
  • تجهیزات کنترل کیفیت و تجزیه و تحلیل مواد
  • تجهیزات تهویه و تبرید محیط کارخانه
  • تجهیزات مخازن ذخیره‌سازی مواد اولیه و نهایی
  • تجهیزات اتوماسیون صنعتی برای کنترل و مدیریت فرآیندهای تولید
  • دستگاه‌های مخصوص انبارداری و حمل و نقل داخل کارخانه

چگونه می‌توان کارخانه سرم سازی را راه اندازی کرد؟

در طرح توجیهی کارخانه سرم سازی تمام نکات لازم جهت راه اندازی کارخانه مطرح می‌گردد. اکنون در اینجا به طور مختصر آن را شرح خواهیم داد. ابتدایی و اصلی‎ترین گامی که جهت راه‎اندازی باید صورت گیرد، اخذ مجوزهای مورد نیاز از وزارت صنایع و معادن می‏باشد. سپس باید زمینی متناسب با بودجه و آمار خریداری کنند تا در آن سالنی مجهز به منظور شروع کار و راه اندازی خط تولید احداث نمایند.

سرمایه گذار باید مطابق با سرمایه‌ای که دارد، مواد اولیه و ماشین آلات مورد نیاز را خریداری کند. البته در نظر داشته باشد که هر چه مرغوبیت مواد اولیه و تجهیزات بیشتر باشد، محصول تولید شده نیز کیفیت بیشتری خواهد داشت. سرمایه گذار با داشتن طرح توجیهی مربوطه قادر است تا به آسانی تمام این مراحل را بدون دغدغه طی کند.

  طرح توجیهی تولید سرنگ یکبار مصرف☀️(doc+pdf) سال 1403

هزینه‌های لازم جهت راه اندازی کارخانه سرم سازی

کارشناسان در طرح توجیهی کارخانه سرم سازی تمام هزینه‌های ضروری و غیرضروری را بررسی خواهند کرد تا دغدغه سرمایه گذار را جهت این هزینه‌ها از بین ببرند. این هزینه‌ها که به هزینه‌های قبل از بهره برداری و اجرایی تقسیم می‌شوند شامل هزینه‌های اجاره و یا خرید زمین، ساخت و ساز و تاسیسات، خرید مواد اولیه و تجهیزات لازم، حمل و نقل، تعمیرات، دستمزد پرسنل و … می‌باشند. لازم به ذکر است که تمام آن‌ها به طور دقیق و با توجه به شرایط و نرخ روز توسط کارشناسان محاسبه می‌گردند.

شرایط تاسیس کارخانه سرم سازی

تاسیس یک کارخانه سرم سازی نیازمند رعایت مجموعه‌ای از شرایط و مراحل است. ابتدا باید مکان مناسبی برای کارخانه انتخاب شود که علاوه بر دسترسی به منابع آب و انرژی، به مواد اولیه مورد نیاز نیز دسترسی داشته باشد. سپس باید مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح، مانند وزارت بهداشت، دریافت شود. پس از آن، نیاز به طراحی و ساخت ساختمان‌ها و تجهیزات مناسب برای فرآیند تولید داروی سرم وجود دارد.

تکمیل این مراحل ممکن است نیازمند سرمایه‌گذاری قابل توجهی باشد. همچنین، تشکیل یک تیم متخصص و مجرب از پزشکان، شیمی‌دانان و متخصصان صنایع دارویی امری ضروری است. در نهایت، باید رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی در تمام مراحل تولید به‌طور دقیق و کامل به‌عمل آید تا تولیدات بهترین کیفیت و ایمنی را برای مصرف‌کنندگان فراهم کند.

شرایط تاسیس کارخانه سرم سازی_پرشین پلن

اهمیت طرح توجیهی برای شروع کسب و کار

تهیه طرح توجیهی جهت آغاز کسب و کار اهمیت بسیار زیادی دارد. چرا که طرح توجیهی کارخانه سرم سازی مدرکی مطمئن برای سرمایه گذاران به حساب می‌آید که هدف و مزایای زیادی دارد. این طرح به آن‌ها این امکان را می‌دهد که کار خود را به طور جدی شروع کنند. به طور کلی وجود این طرح باعث می‎شود تا در مسیر درست همراه با برنامه ریزی کاملی حرکت کنند. همچنین کارشناسان ایده تجاری را از تمامی ابعاد موجود بررسی می‎کنند. از این رو طرح توجیهی مانند نقشه راهنما تمامی جوانب کسب و کار را برای سرمایه گذار تحلیل می‎نماید.

کاربرد و مزایای سرم سازی در طرح توجیهی

در طرح توجیهی مزایای کسب و کار و محصول تولید شده نیز ارزیابی می‎شود. یه طور کلی هدف اصلی از راه اندازی کارخانه سرم سازی تامین نیاز بی پایان به سرم می‎باشد. چرا که سرم‎ها از اصلی‏ترین عناصر در صنعت دارویی به حساب می آیند. آن‎ها در انواع مختلفی به بازار عرضه می شوند و از درمان های دارویی به حساب می آید. کاربرد آن ها به صورت تزریقی است. البته گاهی از آن ها برای شستشو نیز استفاده می شود.

سرم آب بدن و الکترولیت‎های مورد نیاز را تامین می‏کند. در واقع حمایت تغذیه‎ای بدن را بر عهده دارد و جایگزین مناسبی برای آب‏های از دست رفته بدن است. این محصول برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیه، تب، کمر درد و … بسیار مناسب می‎باشد. همچنین از آن برای قرقره کردن در مواقع تورم لوزه‎ها، شستشوی بینی و زخم‎های پانسمان شده نیز استفاده می‏شود. از آنجایی که تقاضای این محصول بسیار زیاد و تمام نشدنی است، نیاز به تلاش بیشتر سرمایه گذاران در این حیطه می‎باشد.

طرح های توجیهی مرتبط با صنایع پزشکی و آزمایشگاهی

سفارش طرح توجیهی کارخانه سرم سازی

تیم تخصصی پرشین پلن در کشور معتبرترین و جامع‌ترین طرح‌های توجیهی را نگارش می‌نماید. سرمایه ‌گذارانی که قصد تولید سرم را دارند می‌توانند با خیالی آسوده نگارش طرح توجیهی کارخانه سرم سازی را به این مجموعه بسپارند؛ چرا که این مجموعه توانسته با بهره گیری از به روزترین متدها و متخصصان و مهندسانی با تجربه اعتماد کامل ارگان‌های دولتی مربوطه را جهت اخذ مجوزهای لازم جلب نماید. به همین منظور اگر قصد سفارش طرح توجیهی کارخانه سرم سازی را دارید می‌توانید با شماره تماس‌های موجود در وب سایت با کارشناسان ارتباط برقرار نمایید.

اطلاعیه: بزودی طرح آماده کارخانه سرم سازی برای سال 1403در این قسمت افزوده میشود.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (10 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی