طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت (pdf+doc)_پرشین پلن

فهرست مطالب

در این مقاله از سایت پرشین پلن به همراه شما عزیزان می خواهیم با ویژگی های فوق العاده شیشه ای آشنا شویم که کارآفرینان با تجربه را به صرافت سفارش طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت انداخته است. شیشه سکوریت، یکی از بهترین و نیرومند ترین شیشه های تولید شده در جهان است. در واقع این شیشه جالب پنج برابر قوی تر و مستحکم تر از یک شیشه معمولی است.

البته همه این مقاومت و استحکام جالب توجه فقط مربوط به شیشه های سکوریت شده تک لایه است. زمانی که شیشه سکوریت را طی فرآیندهای شیمیایی چند لایه کنند، به شیشه ای ضد گلوله تبدیل می شود. در واقع به دلیل همین ویژگی های منحصربه فرد، یگانه و بی نظیر شیشه سکوریت است که استفاده از آن روز به روز گسترده تر می شود. از شما دعوت می کنیم که برای آشنایی بیشتر با این صنعت درآمد زا، میلیونی و پرکاربرد ما را در این مقاله همراهی فرمایید.

مزایای شیشه سکوریت

همانطور که در طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت شما نیز خواهد آمد، این شیشه در مقایسه با شیشه معمولی، مقاوم­ تر است. مقاومت مکانیکی آن از شیشه ای با همان ضخامت پنج برابر بیشتر است. برتری مسلم دیگر این شیشه فوق العاده، در نوع شکستگی اش نهفته است. شیشه سکوریت به هنگام شکستن به قطعات کوچک و ریزی تبدیل می شود. اما هیچکدام از قطعات ریز ریز شده این شیشه برنده نیستند. این ویژگی آن را برای ایمن کردن ساختمان ها و پارتیشن های داخل ساختمان ها کاملا مناسب کرده است.

در هنگام زلزله ها و آتش سوزی ها این ویژگی های منحصر به فرد و استثنایی شیشه سکوریت آسیب ها را به حداقل می رساند. به ویژه اگر قاب های شیشه از فلز مقاوم و زیبای آلومینیوم انتخاب شده باشند. فلز آلومینیوم در هنگام آتش سوزی تا 50 دقیقه در برابر ذوب شدن با شایستگی تمام مقاومت می کند. شیشه سکوریت نیز به خاطر فرآیندهایی که در هنگام ساخته شدن از سر می گذراند، در آتش سوزی ها خیلی دیرتر از شیشه معمولی می شکند.

کاربردهای شیشه سکوریت

این شیشه کاربردهای استثنایی، فوق العاده و گسترده ای دارد. در جایی که ایمنی یک اولویت مهم باشد، این شیشه انتخاب اول همه حرفه ای هاست. به خاطر نحوه شکسته شدن و ایمنی بالای این شیشه، در صنعت خودرو سازی نیز روز به روز بیشتر جا می افتد. صنعت ساخت و ساز نیز خود را از مزایای این شیشه بی نصیب نگذاشته است.

دکوراسیون داخلی و پارتیشن بندی هم حوزه دیگری است که استفاده از این شیشه را در دستور کار خود قرار داده است. در پارتیشن های شیشه ای برای افزایش ایمنی و استحکام سازه ها، از ترکیب شیشه سکوریت و آلومینیوم یا ام دی اف استفاده می کنند. در صنعت لوازم خانگی نیز استفاده از این شیشه با استقبال مصرف کنندگان روبرو شده است. به ویژه در وسایلی مانند اجاق گاز رومیزی، فر توکار، یخچال، مایکروویو و دیگر دستگاه های پرکاربردی که در آشپزخانه ها نمی توان بدون آنها زندگی کرد.

  طرح توجیهی کارخانه شیشه سازی☀️(برای دریافت مجوز)

آیا شیشه سکوریت سود آور است؟

واقعیت این است که شیشه سکوریت در رقابت با شیشه معمولی روز به روز شایستگی خود را بیشتر ثابت می کند. به همین دلیل کاربرد آن نیز وسعت بیشتری یافته است. البته این واقعیت در طرح توجیهی شیشه سکوریت با امکان سنجی های علمی بازار به شکلی دقیق تر خواهد آمد.

حقیقت این است که تقاضای بازار نیز روز به روز بیشتر می شود و تولید کنندگان فعلی توانایی تامین همه نیازهای بازار را ندارند. راه اندازی یک واحد تولیدی جدید، در این بازار تشنه نیاز به تجربه و تخصص و راهنمایی دارد. طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت یک راهنماست. با سفارش طرح توجیهی، در واقع شما یک راهنمای گام به گام خواهید داشت که همه خطرهای این راه را برای شما نشانه گذاری کرده است. متخصصان پرشین پلن با تجربه و تخصص درازمدتی که اندوخته اند، این راه را با مسئولیت کامل و تخصص بالا نشانه گذاری کرده و گام به گام با شما همراه خواهند شد.

هزینه ها در طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت

برای راه اندازی خط تولید شیشه سکوریت قطعا به هزینه هایی نیاز دارید. البته ریز این هزینه ها در طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت پرشین پلن به صورت تفصیلی خواهد آمد. اما عجالتا بگوییم که این هزینه شامل چند مورد اساسی می شود. یکی از این موارد مهم هزینه ماشین آلات، تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی است. برای محاسبه هزینه های تولید شیشه سکوریت شما باید فهرستی از این دستگاه ها را در اختیار داشته باشید. دستگاه هایی مانند، دستگاه عمود زن تراش اتومات، کوره بلند سکوریت اتومات، دستگاه خم، دستگاه لول شیشه، کوره خم معمولی، دستگاه تراش نواری برای راه اندازی خط تولید شما ضروری اند.

هزینه های دیگری که در طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت پرشین پلن خواهند آمد به چیزهایی همچون موارد زیر مربوط می شوند :

  1. تجهیزات اداری و کارگاهی
  2. هزینه های پیش از بهره برداری
  3. جدول هزینه های ثابت طرح
  4. هزینه های جاری طرح
  5. حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولدی و تولیدی
  6. هزینه های سوخت و انرژی
  7. تعمیرات و نگهداری
  8. سرمایه در گردش
  9. نرخ برگشت سرمایه
  10. زمین

و موارد دقیق دیگری که ذکرشان قطعاً طرح توجیهی شیشه سکوریت شما را پربارتر و قانع کننده‌تر می‌کند.

خلاصه گزارش طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت

  • عنوان فعالیت تولیدی : تولید شیشه سکوریت
  • مساحت زمین مورد نیاز : 2000 متر مربع
  • زیر بنا : 800 متر مربع
  • سرمایه ثابت طرح :  10 میلیارد
  • سرمایه گذاری طرح :  9 میلیارد
  • تولید در نقطه سر به سر : 43%
  • نرخ بازده : 32%
  • نوع تسهیلات درخواستی : وام
  • شاغلین طرح : 27 نفر

شیشه سکوریت_پرشین پلن

آیا تولید شیشه سکوریت مجوز می خواهد؟

طبعاً برای شروع به مجوزهایی از وزارت صمت نیاز دارید. از سازمان استاندارد نیز باید مجوزهای لازم را بگیرید. اما فعلا دغدغه اصلی شما باید طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت باشد. مقدمه هر کار تولیدی در همه جای جهان طرح توجیهی است. هر چه دقت و تخصص بیشتری در تدوین آن به کار رفته باشد، موفقیت شما نیز به همان میزان بالاتر می رود.

بانک ها نیز قبل از هر تصمیمی به طرح توجیهی شما نگاه می کنند. آنها صلاحیت حرفه ای شما را از روی طرح توجیهی تان می سنجند. فراموش نفرمایید که مسئولان بانک در کار خود حرفه ای هستند و با همان نگاه اول، می فهمند که شما حرفه ای هستید یا خیر. به همین دلیل بهترین و حرفه ای ترین کار این است که تدوین طرح توجیهی شیشه سکوریت را به حرفه ای ها بسپارید. پرشین پلن با تیمی از حرفه ای ترین کارشناسان مالی، فنی و حقوقی تخصصی ترین و سنجیده ترین طرح های توجیهی را برای شما آماده خواهد کرد.

سفارش طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت

اگر مایل به سفارش طرح توجیهی شیشه سکوریت هستید لطفا بر روی آیکون واتساپ کلیک فرمایید. پس از آن مشخصات خود و شماره تلفن‌تان را وارد نمایید. مهندسان ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و به شما در زمینه طرح توجیهی شیشه سکوریت، شرایط و هزینه های آن مشاوره خواهند داد. مشاوره های وبسایت پرشین پلن تماماً رایگان است. 

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4.7/5 - (8 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی