طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان اولین نیاز برای دریافت مجوز می‌باشد. جهاد کشاورزی و سازمان‌های دولتی برای اعطای مجوز طرح توجیهی شما را می‌سنجند و به وسیله آن، امکان پیاده‌سازی فرایندهای عملیاتی را از نظر اقتصادی مورد بررسی قرار می‌دهند. اگر این طرح توسط کارشناسان و اساتید برجسته نگارش شود، اعتبار بیشتری خواهد داشت. وب سایت پرشین پلن معتبرترین و دقیق‌ترین طرح توجیهی را برای شما تدوین می‌نماید. برای اطلاع بیشتر درباره تولید خوراک آبزیان و نحوه سفارش طرح توجیهی برای اخذ مجوز ادامه مقاله را به طور کامل مطالعه کنید.

معرفی و کاربرد تولید خوراک آبزیان

افزایش روزافزون مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی، موجب توسعه صنایعی مانند تولید خوراک برای آبزیان شده است. خوراک آبزیان نقش مهمی در آبزی‌پروری و حفظ ذخایر دریایی ایفا می‌کند. نیازهای غذایی انواع آبزیان پرورشی مانند ماهی قزل آلا، سالمون، کپور، میگو و… در مراحل مختلف رشد متفاوت می‌باشد و موضوع بسیار بحث برانگیزی است. به عنوان مثال در مرحله لاروی، مواد مغذی به شکل ریزدانه‌های خمیری بیشترین اهمیت را در پرورش آبزیان دارند. به طور معمول تولید خوراک آبزیان طی فرایندهای ساده و به سرعت انجام می‌شود. مراحل تولید این محصولات غذایی شامل آسیاب کردن مواد اولیه، مخلوط کردن، پردازش در دستگاه پلت، خشک کردن و بسته‌بندی است. برخی کاربردهای تولید خوراک آبزیان عبارتند از:

  • حفظ سلامت و رشد آبزیان
  • پیشگیری از انواع بیماری‌های آبزیان
  • جایگزین‌های مناسب برای تغذیه ماهی
  • نگهداری و پرورش ماهی‌های زینتی و آکواریومی

توجیه اقتصادی تولید خوراک آبزیان

در سال‌های اخیر، به دلیل رشد جهانی صنعت آبزی پروری، تقاضا برای خوراک آبزیان به سرعت در حال افزایش است. ماهی، میگو و سایر غذاهای دریایی جزء ضروری رژیم غذایی میلیاردها نفر می‌باشند. با جمعیت رو به رشد جهان و به دلیل افزایش پرورش آبزیان، تولید خوراک آبزی به یک صنعت پر رونق تبدیل شده است.

برای ورود به این صنعت هیچگونه مانعی وجود ندارد و تولید کنندگان جدید می‌توانند با عرضه خوراک برای آبزیان به درآمد قابل قبولی دست یابند. شیلات و پرورش ماهی به خوراک آبزیان وابسته هستند و همواره تقاضا در این صنعت وجود دارد. در پاسخ به تقاضای رو به رشد بازارهای بین المللی، تولیدکنندگان به راحتی می‌توانند تجارت خود را در این زمینه توسعه دهند.

  طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام☀️(جهت اخذ مجوز)

سود و درآمد طرح تولید خوراک آبزیان

در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان میزان سوددهی این کسب و کار محاسبه و پیش ‌بینی می‌شود. به طور کلی احداث یا توسعه خط تولید خوراک آبزیان یک فرصت عالی برای سرمایه‌گذاری می‌باشد. به کارگیری تکنولوژی‌های نوین در ساخت این محصولات غذایی و عرضه خوراک با کیفیت، بازدهی اقتصادی کارخانه‌های تولیدی را تضمین می‌کند.

اگرچه سود و درآمد این کسب و کار تحت تاثیر منابع مالی و ظرفیت تولید است با این حال در مقیاس کوچک هم می‌تواند سودآور باشد. نیاز بخش شیلات کشور به تولید خوراک آبزیان بسیار بالا بوده و مطمئنا این محصولات، بازار مناسبی در داخل کشور خواهند داشت. علاوه بر این، صادرات خوراک آبزی در بازارهای بین الملل هیچ محدودیتی ندارد و سودآور خواهد بود. بنا بر آن چه گفته شد، تولید خوراک آبزیان در هر شرایطی جزء کسب و کارهای موفق و پربازده است و راه اندازی کارخانه یک تصمیم درست برای سرمایه‌گذاری می‌باشد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات برای تولید

در حال حاضر تقاضا برای انواع مختلفی از این محصولات مانند غذای خشک، غذای مرطوب، خوراک ترکیبی (گیاهی و حیوانی)، کنسانتره و… وجود دارد. به طور کلی بر اساس ترکیبات موجود در خوراک آبزیان، مواد اولیه متعددی را به کار می‌برند. بیشتر ماهی‌های پرورشی از گونه‌های گوشتخوار هستند و باید پروتئین بیشتری در رژیم غذایی آن‌ها باشد. پودر ماهی منبع پروتئین‌های طبیعی، اسیدهای چرب و امگا 3 است و به عنوان یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده خوراک آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید خوراک آبزیان عبارت است از:

  • پودر ماهی
  • روغن ماهی
  • ضایعات میگو
  • جلبک‌های دریایی
  • کنجاله سویا
  • ذرت
  • آرد گندم
  • افزودنی‌های مجاز مانند چسباننده پلت، نگهدارنده‌های ضد میکروب
  • تجهیزات آسیاب
  • دستگاه‌های مخلوط کن
  • دستگاه پلت
  • اکسترودر خوراک آبزیان
  • تجهیزات بسته‌بندی
  • تجهیزات دانه‌بندی و توزین

کارخانه تولید خوراک آبزیان_پرشین پلن

طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان برای دریافت مجوز

به منظور احداث یا توسعه خط تولید باید برای دریافت مجوز، طرح توجیهی خوراک آبزیان را به جهاد کشاورزی ارائه دهید. در سراسر دنیا نگارش این طرح اولین اقدام برای شروع هر کسب و کاری است. طرح توجیهی باید نتایج فعالیت‌های عملیاتی تولید خوراک آبزیان را از نظر اقتصادی به طور واضح مشخص کند. اگر محاسبات طرح مطابق با شاخص تورم و بر اساس آمارهای به روز انجام شده باشد، به شما اعتماد بیشتری خواهند کرد و با درخواست مجوز موافقت می‌شود.

 به همین دلیل بهترین کار این است که نگارش آن توسط کارشناسان و مهندسان با تجربه انجام شود. شما می‌توانید سفارش طرح توجیهی خود را در وب سایت پرشین پلن ثبت کنید. این طرح توسط تیم تخصصی و مجرب در کمترین زمان آماده خواهد شد و تدوین آن مطابق دستورالعمل‌های سازمان‌های دولتی و بانک‌ها انجام می‌شود.

سفارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان

طرح توجیهی خوراک آبزیان، آینده تجاری این کسب و کار را به طور واضح پیش‌بینی می‌کند. در این طرح مواردی مانند سود ویژه، هزینه‌های ثابت و جاری، جمع سرمایه‌گذاری مورد نیاز، دوره برگشت سرمایه و سایر شاخص‌های مالی محاسبه و برآورد می‌شوند. اطلاعات موجود در طرح باید سازمان‌های دولتی و بانک‌ها را قانع کند که پیاده‌سازی ایده تجاری یا کسب و کار مد نظر شما از نظر اقتصادی توجیه‌پذیر است.

وب سایت پرشین پلن بهترین طرح توجیهی را برای شما تدوین خواهد کرد. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می‌باشد، بنابراین با اطمینان می‌توانید آن را به وزارت صمت و جهاد کشاورزی ارائه دهید. برای ارتباط با کارشناس ارشد وبسایت، جهت سفارش طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان با شماره سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی