مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی☀️(مجوز+گرید)

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی در راه اندازی کسب و کار مربوطه دارای اهمیت زیادی می باشد. به طوری که از ابتدایی اقدامات در احداث یک کسب و کار داشتن طرح توجیهی مرتبط است. طرح توجیهی به این دلیل اهمیت دارد که شامل داده‌های کاملی چون مالی، اقتصادی، فنی، ماشین آلات و تحقیقات بازار کار می باشد. زیرا سرمایه گذاران به منظور شروع و یا گسترش کار خود موظف به دریافت مجوز های لازم می باشند.

لاستیک از اساسی‌ترین کالای مصرفی به حساب می آید. به طوری که به محض ورود به بازار تمام می‌شود. تمامی وسایل نقلیه با استفاده از لاستیک به حرکت در می‌آیند. به همین دلیل صنعت لاستیک سازی صنعتی بی پایان و اشباع نشدنی می باشد. طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی دارای صفر تا صد هزینه‌های پروژه است. از شما دعوت می کنیم تا جهت کسب اطلاعاتی کامل تر در ادامه مقاله همراه با وب سایت پرشین پلن باشید.

ضرورت احداث کارخانه لاستیک سازی

امروزه شاهد افزایش تعداد خودروهای سواری و انواع وسایل نقلیه از قبیل موتور سیکلت، دوچرخه، اتوبوس، ماشین آلات کشاورزی، ماشین آلات راهسازی و غیره می باشیم. حال آنچه که باعث حرکت موثر تمامی وسایل نقلیه خواهد شد، لاستیک است. هر وسیله نقلیه ای به حداقل دو جفت لاستیک نیاز دارد تا قادر به حرکت باشد. وگرنه این امکان برای آن وجود نخواهد داشت. لاستیک با قرار گرفتن بر روی رینگ و همزمان با روشن شدن  وسیله نقلیه، منجر به حرکت صحیح آن شده و در نهایت نیاز افرادی که به این وسایل وابسته هستند را تامین خواهد کرد.

هر چه که جلوتر می‌رویم و بر تعداد انواع وسایل نقلیه اضافه می شود، به همان نسبت هم به تعداد لاستیک‌های بیشتری نیاز خواهد بود. به دنبال آن، به تاسیس تعداد بیشتری از واحدهای تولید کننده لاستیک احتیاج خواهد بود. تاسیس کارخانجات تولید کننده لاستیک هم میسر نخواهد گردید مگر با استفاده از طرح توجیهی لاستیک سازی. این طرح، همه مسیر را به شما نشان داده و خطرات احتمالی را هم بازگو خواهد کرد تا بتوانید در صورت مواجهه با این خطرات، قدرت مقابله با آنها را داشته باشید.

  طرح توجیهی تولید قطعات پلاستیکی خودرو☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی جهت اخذ مجوز

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی لازمه دریافت مجوز می باشد. چرا که سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه لاستیک سازی به مجوزهای لازم از وزارت صمت نیاز دارند. وزارت صمت نیز جهت صدور مجوز های مربوطه از سرمایه گذاران درخواست طرح توجیهی را دارد. اگر طرح توجیهی مربوطه به صورت کاملا شفاف و موثق تالیف شده باشد، این وزارتخانه با طرح توجیهی شما موافقت خواهد کرد، در نتیجه مجوزهای مورد نیاز سریعتر صادر می‌شوند.

پیش بینی درآمد در کارخانه لاستیک سازی

در طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی راجع به همه جوانب کار صحبت شده و ابهامات نیز رفع می گردند. حال آنچه که در ادامه می خواهیم بدانیم، عوامل و هزینه‌هایی هستند که در طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی بررسی می‌شوند. در قسمت زیر به برخی از این عوامل اشاره شده است:

  • شناسنامه طرح
  • معرفی طرح
  • برنامه مالی و اقتصادی
  • بررسی فنی طرح
  • زمین موردنیاز
  • محوطه سازی و بهبود زمین
  • ساختمان‌ها
  • ماشین آلات و تجهیزات
  • تاسیسات مورد نیاز
  • وسایل نقلیه و حمل و نقل
  • تجهیزات اداری و کارگاهی
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • مواد اولیه و نهاده‌های تولید
  • حقوق و دستمزد
  • هزینه تعمیرات و نگهداری
  • هزینه استهلاک
  • سوخت و انرژی
  • جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت
  • جمع هزینه‌های جاری طرح
  • سرمایه در گردش
  • جمع کل سرمایه گذاری طرح
  • هزینه‌های تولید
  • قیمت تمام شده محصول
  • فروش لاستیک
  • سود ناویژه
  • نقطه سر به سر
  • سود ویژه
  • دوره برگشت سرمایه
  • نرخ بازدهی سرمایه

فرایند ساخت لاستیک در کارخانه

  1. ابتدا در میکسر کائوچوی طبیعی و مصنوعی، روغن، مواد شیمیایی و کربن را مخلوط می کنند.
  2. مواد مخلوط شده را به سایر قسمت های میانی برای استفاده به شکل ورقه‌هایی با عرض معین ارسال می کنند.
  3. سیم های دارای روکش مس را برای ساخت طوقه در چند ردیف مرتب می کنند. سپس آن‌ها را با لاستیک پوشش می‌دهند و به شکل حلقوی می‌پیچند.
  4. در این مرحله لاستیک خام گرم شده را برای تولید رویه تایر به دستگاه اکسترود می‌فرستند.
  5. نخ های آماده شده را به قسمت کلندر ارسال می کنند و آن‌ها را با لاستیک های دارای ضخامت معین پوشش می‌دهند.
  6. سپس لایه، رویه و طوقه را برای شکل دهی نهایی به قسمت ساخت ارسال می‌کنند.
  7. در این مرحله از طریق پرس تحت فشار و حرارت کربن تایر پخته می‌شود.

پیش بینی درآمد در کارخانه لاستیک سازی_پرشین پلن

همه چیز در مورد کارخانه لاستیک سازی

تاسیس کارخانه لاستیک سازی همراه با سود و بازدهی خواهد بود. چرا که لاستیک، از نیازهای اساسی هر وسیله نقلیه به شمار می‌آید. یک وسیله نقلیه مانند خودرو بدون لاستیک قادر به حرکت حتی به اندازه یک متر هم نخواهد بود. اما با وجود لاستیک می‌تواند تا هزاران کیلومتر هم حرکت کند. ضمن اینکه باید بگوییم عمر مفید لاستیک، نهایتا دو سال است. بعد از دو سال، لاستیک دچار استهلاک و خرابی شده و دیگر استفاده از آن فایده ای نخواهد داشت. چه بسا که کاربرد لاستیک خراب توام با خطراتی باشد. خطراتی مثل چپ شدن و فجایع بعد از آن که هیچکس دوست ندارد با آنها مواجه شود.

حال می‌توانیم دریابیم که با توجه به عمر مشخص لاستیک و نیاز به لاستیک نو پس از گذشت مدت زمان دو سال، تولید لاستیک همراه با سود و بازدهی خواهد بود. چون یک وسیله نقلیه نمی‌تواند تا ابد با چهار لاستیکی که به آن وصل است، مطمئن به راه خود ادامه دهد. نیاز به تعویض لاستیک هم امری است غیر قابل اجتناب. همه اینها نشان از ضرورت تاسیس کارخانه لاستیک سازی است، در نتیجه تولید تعداد بیشتری از لاستیک خواهد داشت. همچنین شما میتوانید با راه اندازی کارخانه تولید گازوئیل و بنزین از لاستیک فرسوده به سودآوری در این صنعت بپردازید.

  طرح توجیهی تولید قطعات پلاستیکی خودرو☀️(برای اخذ مجوز)

اهمیت طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی یکی از طرح های راهبردی و مفید محسوب می شود. این طرح راجع به احتمال موفقیت یک پروژه صحبت کرده و حتی می گوید این پروژه چه زمانی به بازدهی و موفقیت خواهد رسید. البته درباره نحوه شروع پروژه نیز اطلاعاتی را ارائه خواهد داد. در مجموع طرح توجیهی یکی از طرح های ضروری است که باید هر سرمایه گذاری از آن برخوردار گردد. اگر تصمیم به تاسیس کارخانه لاستیک سازی را دارید، باید در اولین گام اقدام به دریافت طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی نمایید. این طرح شما را از تمامی برآوردهای مالی آگاه کرده و مناسب برای گرفتن وام یا مجوز می‌باشد.

سفارش طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی

طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی به واسطه کارشناس  ارشد وبسایت پرشین پلن با در نظر گرفتن شاخص تورم تالیف می‌شود. این طرح توجیهی آنقدر کامل و سنجیده نگارش می‌شود که سازمان های دولتی و خصوصی به راحتی امکان پذیر بودن اقتصادی اجرای فعالیت های عملیاتی کسب و کار را می پذیرند. همچنین طرح توجیهی تالیف شده توسط مجموعه ما، مورد تایید کانون مشاوران بانکی و اعتباری کشور می باشد. به همین جهت فرایند تایید طرح توجیهی سریع و آسان انجام می‌شود. اکنون به منظور سفارش طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی می‌توانید با استفاده از شماره های موجود در همین صفحه با کارشناس وبسایت پرشین پلن ارتباط برقرار کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (2 امتیاز)

2 دیدگاه دربارهٔ «طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی☀️(مجوز+گرید)»

  1. سلام میخوام کارخانه تولید لاستیک بزنم اطلاعاتی درمورد هزینه ها ندارم دستگاهای تولید لاستیک و تعداد پرسنل کاری.ودرامد خالص.

    1. سلام و درود دوست عزیز
      اگر برای برآورد هزینه‌های راه اندازی کسب و کار نیاز به طرح توجیهی دارید میتونید تماس بگیرید براتون طرح توجیهی بنویسیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی