طرح توجیهی پرواربندی گوساله☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی پرواربندی گوساله_پرشین پلن

فهرست مطالب

هدف از طرح توجیهی پرواربندی گوساله، علاوه برای اخذ مجوز، کمک به سرمایه‌گذار جهت مدیریت صحیح سرمایه و تخصیص درست هزینه‌های اولیه متناسب با ظرفیت طرح است. همچنین این طرح با عرضه گوشت مورد نیاز جامعه به عنوان یک محصول پرمصرف در سبد خوراک خانوار یکی از طرح‌های درآمدزای کشاورزی و دامپروری به شمار می‌آید. پرواربندی گوساله نسبت به پرورش گاو شیری هزینه و سرمایه کمتری نیاز دارد و درآمد بهتری را نیز برای سرمایه‌گذار ایجاد خواهد کرد. ما در وبسایت پرشین پلن کارشناسان خبره‌ای در زمینه نگارش طرح توجیهی داریم، که طرح‌های دقیق و کاربردی را با اطلاعات به‌روز برای شما نگارش می‌کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه‌ی پرواربندی گوساله و سفارش طرح توجیهی، در ادامه‌ی این مطلب همراه ما باشید.

توجیه اقتصادی طرح توجیهی پرواربندی گوساله

طرح توجیهی گاوداری گوشتی، و پرواربندی گوساله، راهی اقتصادی برای تولید گوشت قرمز است. با افزایش جمعیت، تقاضا برای محصولات دامی به خصوص گوشت قرمز بیشتر می‌شود. یکی از راه‌های تامین پروتئین حیوانی، پرواربندی گوساله است که با بالا رفتن مصرف گوشت قرمز، هر روز بر تعداد متقاضیان ورود به این صنعت افزوده می‌شود. چرا‌که در پرواربندی، گوشت دام به دلیل ذخیره چربی در بافت‌های عضلانی ترد‌تر و خوشمزه‌تر می‌شود و باعث بالا رفتن کیفیت محصول تولیدی می‌گردد. طرح پرواربندی گوساله در صورت مدیریت صحیح طرح و اجرای دقیق و مرحله به مرحله‌ی طرح توجیهی گاو‌داری گوشتی و کوتاه شدن زمان پرواربندی گوساله‌ها، از توجیه‌پذیری خوبی برخوردار خواهد بود.

معرفی و مزایای پرواربندی گوساله

یکی از راه‌های قدیمی جهت تامین نیاز انسان به گوشت قرمز، پرواربندی گوساله است. در پرواربندی حیوانات و دام‌هایی مانند گوساله، بز و گوسفند را برطبق یک جیره غذایی منظم و از زمانی که کوچک و لاغر هستند، تغذیه و پرورش می‌دهند. برای پرواربندی نیاز است تا هزینه‌ی زیادی روی تهیه خوراک و علوفه‌ی دام صرف شود. رابطه بین پرواربندی و تغذیه دام یک رابطه‌ی مستقیم است و با انجام هزینه‌ی اولیه‌ی بیشتر، سودآوری بیشتری نصیب سرمایه‌گذار می‌شود. مدت زمان پرواربندی معمولا بین پنج تا نه ماه است. البته این موضوع به نژاد و جنس گوساله نیز بستگی دارد. در اینجا برخی از مزایای پرواربندی گوساله آورده شده است:

  • رشد گوساله بسیار سریع بوده و برای پرواربندی مفید است.
  • از پرواربندی گوساله میزان گوشت بیشتری تولید می‌شود و دارای صرفه اقتصادی است.
  • تأمین گوشت قرمز کشور از طریق پرواربندی تسهیل می‌شود.
  • به دلیل تغذیه دام‌ها از مواد غذایی خاص فشار وارده بر مراتع طبیعی و محیط زیست کاهش می‌یابد.
  • گوساله استعداد تولید گوشت بالایی دارد.

برآورد هزینه‌ها در طرح توجیهی پرواربندی گوساله

محاسبه‌ی هزینه‌های مربوط به طرح توجیهی گاوداری گوشتی پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. هزینه‌های ثابت مربوط به تامین زمین، هزینه‌ی ساخت و ساز اصطبل‌ها، بهاربند، اتاق قرنطینه، اتاق نگهبانی و … بر طبق سایت پلن، هزینه‌ی تجهیزات مورد نیاز و غیره، همه در طرح توجیهی و توسط کارشناس علوم دامی صورت می‌گیرند. هزینه‌های خوراک باید براساس جیره‌بندی خاص دام و با درصد‌های تبدیل غذایی مشخص صورت گیرد، که در طی دوره پرورش این درصد‌ها متفاوت خواهد بود و با افزایش سن دام ضریب تبدیل غذایی و درنتیجه هزینه خوراک نیز افزایش می‌یابد.

  طرح توجیهی پرورش جلبک اسپیرولینا☀️(برای دریافت مجوز)

عمده هزینه‌های پرواربندی گوساله مربوط به تامین خوراک دام است و این سرمایه در گردش طرح را افزایش می‌دهد. به طوری‌که 25 درصد هزینه‌ها را خرید دام و 60 درصد هزینه‌ها را تامین خوراک دام تشکیل می‌دهند. در هر دام‌داری تعداد کارگر مشغول به کار متفاوت است، بنابراین هزینه مربوط به نیروی کار نیز متفاوت خواهد بود.

نکات مهم در فرایند پرواربندی و تولید گوشت قرمز

پرورش دام گوشتی جهت تولید گوشت قرمز در مدت زمان کوتاهی بین 6 تا 9 ماه و به دو روش انجام می‌گیرد: روش پرواربندی گوساله و روش پرورش گاو گوشتی. در هر دو روش هدف تولید حجم بالایی از گوشت قرمز است اما از نظر بازدهی تفاوت‌هایی دارند. دام‌های جوان در پرواربندی گوساله با وزن 150 تا 250 کیلوگرم با توجه به نوع نژاد آن‌ها خریداری می‌شوند.

برخی از نژاد‌ها طی دوره پرورش کوتاهی وزن بالایی را کسب می‌کنند و سبب سودآوری بیشتری می‌شوند. البته در پرورش دام‌ها جایگاه مناسب و تغذیه خوب دو عامل اساسی هستند که از اهمیت بالایی برخوردارند و دام در جایگاه بهداشتی و امن بهتر وزن خواهد گرفت. به علاوه خوراک پرانرژی و سالم باعث رشد هر چه بیشتر دام در طی مدت زمان کوتاهی می‌شود. برای وزن‌گیری بهتر لازم است تا از مکمل‌ها و ویتامین‌های مخصوص دام هم در تغذیه و جیره غذایی آن‌ها استفاده شود. بهترین وزن گوساله‌ها برای کشتار 350 تا 499 کیلو‌گرم است.

نکات مهم در فرایند پرواربندی و تولید گوشت قرمز_پرشین پلن

هدف از طرح توجیهی پرواربندی گوساله

از جمله اهداف اصلی اجرای طرح توجیهی پرواربندی گوساله، تولید گوشت قرمز است. گوشت گوساله مقدار چربی بسیار کمی داشته و حدود 21 درصد پروتئین دارد. تولید گوشت گوساله نقش و اهمیت زیادی در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز دارد و طرح توجیهی گاوداری گوشتی از مهم‌ترین طرح‌های اقتصادی محسوب می‌شود. دامداران با سرمایه‌گذاری در این طرح و اجرای صحیح آن، قادر به کسب سود زیادی خواهند بود.

سرمایه‌گذار با بررسی صفر تا صد پرواربندی گوساله در طرح توجیهی گاوداری گوشتی به هدف دیگر طرح که پرورش گوساله‌های سالم و قوی که به خوبی رشد کرده باشند، دست پیدا می‌کند.

ماشین‌آلات و تجهیزات لازم برای طرح توجیهی پرواربندی گوساله

در طرح گاوداری گوشتی، برای رسیدن گوساله به حداکثر رشد خود نیاز است تا خوراک با کیفیتی را در جایگاهی امن و بهداشتی دریافت کند. جهت تامین شرایط مناسب دمایی و همچنین تامین خوراک مورد نیاز دام به تجهیزات گرمایشی، تهویه و ماشین‌آلات و تجهیزات زیادی برای زراعت علوفه لازم است که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • منبع ذخیره آب
  • منبع ذخیره سوخت
  • تراکتور
  • گاوآهن
  • تریلر
  • علوفه خرد کن
  • آسیاب و میکسر
  • شعله پخش‌کن
  • سمپاش
  • تجهیزات اطفای حریق
  • باسکول

بازار هدف طرح توجیهی پرواربندی گوساله

با افزایش جمعیت در کشور، مصرف گوشت قرمز نیز در حال افزایش است و یک روند صعودی را طی می‌کند، بنابراین دام‌داران دغدغه‌ای برای پیدا کردن بازار هدف جهت عرضه محصول خود نخواهند داشت. فروشگاه‌های مواد غذایی، سوپر پروتئین‌ها، مراکز فروش گوشت، سوسیس و کالباس از جمله مهم‌ترین بازار‌های هدف برای گوشت قرمز گوساله هستند. به علاوه در صورتی‌که گوشت دام‌های تولیدی کیفیت بالاتری داشته باشند، سود بیشتری را عاید سرمایه‌گذار خواهد شد.

  طرح توجیهی مرغداری گوشتی☀️(برای اخذ مجوز)

صادرات گوشت گوساله

از مهم‌ترین راه‌های افزایش درآمد از پرواربندی گوساله، صادرات گوشت گوساله است، به ویژه این‌که مصرف گوشت قرمز در داخل و خارج کشور روز‌به‌روز در حال افزایش است. کشور‌های همسایه‌ی ایران مثل عراق، سوریه، کویت، امارات، افغانستان، پاکستان، ترکیه و … متقاضی واردات گوشت قرمز از کشور ما هستند. اما ابتدا باید تامین تقاضای داخلی را در اولویت قرار داد و صادرات محصول در مرحله بعد قرار می‌گیرد. اگر پرواربندی گوساله در سطح صنعتی و بزرگ صورت بگیرد، علاوه بر رفع نیاز داخل به گوشت قرمز، تقاضای خارجی و آن سوی مرز‌ها هم از طریق صادرات تامین شده و ارزآوری خوبی برای کشور خواهد داشت.

درآمد پرواربندی گوساله

برای افزایش درآمد در طرح گاوداری گوشتی لازم است تا هزینه‌ی اولیه‌ی بیشتری بر روی تهیه‌ی خوراک دام انجام شود. هر چه هزینه بیشتر باشد پرواربندی گوساله‌ها با کیفیت بیشتری صورت می‌گیرد و گوشت بیشتری تولید می‌شود. با افزایش تعداد گوساله جوان جهت پرواربندی هم گوشت بیشتر و در نتیجه درآمد بیشتری ایجاد خواهد شد. به منظور افزایش وزن دام زنده در دوران پرواربندی لازم است تا از سه ماهگی تغذیه دام بر اساس جیره‌بندی و با توجه به نژاد شروع شود. هر چه زمان پرواربندی کوتاه‌تر شود، با شروع دوره بعد می‌توان درآمد بیشتری کسب کرد.

درآمد پرواربندی گوساله_پرشین پلن

طرح توجیهی پرواربندی گوساله برای دریافت مجوز

برای فعالیت در زمینه دامداری نیاز به دریافت مجوز راه‌اندازی این کسب‌و‌کار است. طرح توجیهی پرواربندی گوساله از مدارک لازم برای ارائه به ارگان‌های دولتی جهت اخذ مجوز است. باید طرح توجیهی گاوداری گوشتی را متناسب با اطلاعات مربوط به زمین، سایت پلن دام‌داری، نوع روش پرورش، هزینه‌های اولیه مربوط به خوراک و خرید دام و جداول مربوط به هزینه‌های جاری سالیانه و سرمایه‌گذاری تهیه و به همراه مدارک شناسایی به کارشناس اداره جهاد کشاورزی تحویل دهید. طرح توجیهی باید نشان‌دهنده صرفه اقتصادی و پوشش هزینه‌های اولیه در مدت کوتاهی باشد و حاوی جدول زمان‌بندی اجرای طرح باشد.

طرح های توجیهی مرتبط با دام و طیور

سفارش طرح توجیهی پرواربندی گوساله

طرح توجیهی پرواربندی گوساله یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های حوزه دامپروری و کشاورزی را برآورد هزینه می‌کند که در سال‌های اخیر بر اثر افزایش نیاز به تولید گوشت قرمز رونق زیادی داشته است. و سودآور بودن طرح و عدم اشباع بازار آن کارآفرینان و سرمایه‌گذاران زیادی را ترغیب به ورود به این صنعت نموده است. از این رو در اختیار داشتن یک طرح پرواربندی خوب قبل از اجرا، علاوه بر دریافت مجوز برای بالا بردن آگاهی سرمایه‌گذار از میزان سودآوری و درآمد قابل کسب از طرح ضروری است. نگارش طرح گاوداری گوشتی با دقت بالا و بررسی همه جانبه توسط کارشناسان پرشین پلن صورت می‌گیرد. اکنون در صورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی جهت اخذ مجوز، می‌توانید با شماره تلفن‌های درج شده در سایت با کارشناس ارشد مجموعه ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان: عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 10 =

راهنمای سفارش طرح اختصاصی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی