طرح توجیهی گلخانه موز ☀️(word+pdf) سال 1403

طرح توجیهی گلخانه موز _پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی گلخانه موز، امکان تصمیم گیری‌های مناسب را به دلیل برآوردهای مالی و هزینه یابی که دارد، برای سرمایه گذاران می‌کنند. سرمایه گذاران برای احداث گلخانه‌ی موز، نیاز به اخذ مجوز از سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه را دارند. مجوز احداث گلخانه یکی از مهم‌ترین مدارک اسنادی است که در صورت ارائه‌ی طرح توجیهی گلخانه موز به متقاضیان صادر می‌شود.

 کارشناسان و متخصصان این حوزه در وب‌سایت پرشین پلن، آماده‌ی قبول سفارشات برای تدوین و نگارش طرح‌های توجیهی هستند. کارشناسان این وب سایت برای کسب اطلاعات بیشتر با طرح توجیهی گلخانه موز، مطالب این مقاله را نگارش خواهند کرد. به این صورت که، در ادامه به بررسی اطلاعات مهمی در مورد اهمیت طرح توجیهی گلخانه موز در دریافت مجوز و نحوه‌ی شروع این کسب و کار و میزان سرمایه‌ی مورد نیاز و … پرداخته شده است. از شما دعوت می‌کنیم برای بهره مندی از این مطالب تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

بررسی خصوصیات فیزیکی و فنی محصول

موز یکی از میوه‌های بسیار محبوب در کل دنیا می‌باشد که از ویژگی‌ها و خواص زیادی برخوردار می‌باشد. این میوه در دسته ی میوه‌های گرمسیری قرار دارد و بیشتر در جنوب شرق آسیا، شبه جزایر مالزی و استرالیا رشد می‌کند. ولی امروزه این میوه را می‌توان گلخانه‌ها هم  پرورش داد. موز درخت ندارد و بوته است. اما به دلیل ضخیم بودن تنه‌ی آن، اشتباها به آن درخت هم گفته می‌شود. بوته‌ی موز بلند و محکم می‌باشد، طول شاخه‌های این بوته می‌تواند تا 8 متر هم برسد. برگ‌های بوته‌ی موز هر کدام 3 و نیم متر هستند. میوه‌ی موز در انتهای هر شاخه تشکیل می‌شود. شاخه‌ها بعد از دادن میوه خشک شده و از بین می‌روند.  

معرفی خواص و ویژگی‌های موز

  • مصرف موز باعث کاهش افسردگی می‌شود.
  • با مصرف موز می‌تواند مواد زائد را از بدن دفع نمایید.
  • مصرف موز باعث پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون می‌شود.
  • مصرف موز باعث بهبود سلامت چشم، استخوان‌ها و هوشیار سازی ذهن می‌شود.
  • افرادی که دچار تپش قلب می‌شوند، با مصرف روزانه یک عدد موز می‌توانند ضربان قلب خود منظم نگه دارند.
  • از موز برای درمان گرفتگی عضلات ماهیچه، التهابات پیش از قاعدگی و حفظ سلامتی کلیه‌ها استفاده می‌شود.
  • افرادی که کم خونی دارند، با مصرف موز می‌توانند کم خونی خود را درمان کنند.
  • مصرف موز موجب کاهش فشار خون شده و احتمال سکته و حمله قلبی را کاهش می‌دهد.
  • از موز برای تقویت سیستم عصبی و سیستم ایمنی استفاده می‌شود.

هدف از نگارش طرح توجیهی گلخانه موز

یکی از مهمترین اهداف نگارش طرح توجیهی گلخانه موز در دریافت مجوز تاسیس و پروانه‌ی بهره برداری از سازمان و ارگان‌های مربوطه می‌باشد. همین طور برای دریافت تسهیلات و وام‌های کم بهره از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری نیاز به ارائه‌ی طرح توجیهی می‌باشد. به همین خاطر بایستی نگارش طرح توجیهی مطابق با استانداردهای روز دنیا و نرم افزارهای خاصی صورت بپذیرد. بانک‌ها بعد از بررسی طرح توجیهی، در صورت توجیه پذیر بودن آن طرح، اقدام به ارائه‌ی تسهیلات مورد نظر به متقاضی می‌نماید.

  طرح توجیهی گلخانه آناناس ☀️(word+pdf) سال 1403

روش کاشت بوته موز

برای کاشت بوته‌ی موز هم باید گودالی که داراب عمق سی سانتی متر می‌باشد را حفر کنید. ساقه را به گونه‌ای داخل گودال قرار دهید که اتصال بین آن و ساقه مکنده در عمق حدود پانزده سانتی متر باشد. چشم ساقه باید در گودال به طرف بالا باشد، خاک را در گودال حفر شده بریزید و به پایین فشار دهید. به گونه‌ای که هیچ گونه هوایی بین آن نباشد. در صورتی که قصد کاشت یک ساقه‌ی موز دیگر را دارید باید در فاصله‌ی سه متری آن بکارید تا بتواند بوته‌ی شما از نور خورشید بهره مند شود. تا زمانی که گیاه مستقر نشده است، به گیاه اندک اندک آب دهید.

هدف از نگارش طرح توجیهی گلخانه موز_پرشین پلن

پتانسیل بازار برای مصرف موز

با توجه به این که امکان تولید موز در هر 4 فصل سال در فضای گلخانه وجود دارد، لذا حجم تولیدات شما نیز می‌تواند افزایش یابد. لذا می‌توانید با تکیه بر طرح توجیهی گلخانه موز و دریافت اطلاعات مورد نیاز در این راستا، این ظرفیت‌ها را به کار گرفته و موجب رونق هر چه بهتر بازار موز شوید. چه بسا از این راه صاحب سود و درآمد بسیار بالا و عالی خواهید شد.

تجهیزات موردنیاز برای گلخانه موز

  • سیستم گرمایشی مانند هیترهای برقی یا کابینتی
  • تجهیزات رطوبت ساز و مه پاش
  • تجهیزات برق اضطراری
  • سیستم تهویه‌ی مناسب و قوی
  • سیستم آبیاری قطره‌ای
  • سیستم کنترل دما و رطوبت
  • لامپ های فلورسنت یا جیوه‌ای برای تامین نور مورد نیاز
  • تجهیزات وزن کشی و بسته بندی

بررسی هدف جایگزینی وارداتی محصول

ایران توانمندی‌های بسیاری را در عرصه‌ی تولید محصولات مختلف دارد. یکی از همین محصولات که با تولید آن توانسته‌اند تا حدودی از واردات این میوه، کشور را بی نیاز کند، موز است. موز برای مدت طولانی هدف صادرات و واردات بود، به تدریج با توجه به افزایش حجم تولید و سهولت در حمل و نقل بین المللی موز، قیمت تمام شده‌ی آن در بازارهای ملی و جهانی نسبت به محصولات جایگزین کاهش نسبی پیدا کرده است.

 پرورش موز

موز به دلیل رشد سریعی که دارد، جز آن دسته از گیاهانی می‌باشد که به وضوح می‌توان رشد آن را مشاهده کرد. زمانی که بوته‌ی موز سه چهارم رشد می‌کند، شاخه‌هایی را در پایه‌ی خود تولید می‌کند. شما می‌توانید یکی از آن‌ها را نگه داشته و دیگری را با چاقو از بوته‌ی موز جدا کنید. به شاخه‌ی برش داده، شاخه‌ی گل می‌گویند. چون بعد از میوه دادن بوته این شاخه، شاخه‌ی اصلی گیاه شما خواهد شد. بوته‌ی موز بعد از این که تعداد برگ‌های روییده شده به 30 برگ رسید، شروع به میوه دهی می‌کند. این شاخه  که میوه‌ها بر روی آن قرار دارد بعد از سه تا چهار ماه رشد می‌کند و برگچه‌های گل شاخه که بریده شده بودند، شاخه را پوشش می‌دهند. هر برگچه نمایان گر یک دسته‌ی موز است.

  طرح توجیهی احداث گلخانه پاپایا ☀️(word+pdf) سال 1403

نکاتی برای افزایش بازدهی و درآمد

برای افزایش بازدهی و درآمد برخی نکات بسیار مهمی وجود دارند که سرمایه گذاران قبل از راه اندازی گلخانه‌ی موز با بررسی آن‌ها می‌توانند موجب افزایش بازدهی و درآمد خود شوند. از جمله مهم‌ترین نکته‌ای که برای افزایش بازدهی و درآمد وجود دارد، کسب دانش و اطلاعات مورد نیاز از صفر تا صد احداث گلخانه می‌باشد. سرمایه گذار می‌تواند با مطالعه‌ی طرح توجیهی گلخانه‌ی موز، اقدام به بررسی صفر تا صد پروژه کرده و سپس شروع به کار کند.

 قطعا در این صورت می‌تواند با استراتژی‌های اصولی و درست اقدام به راه اندازی گلخانه‌ی موز پردرآمدی نماید. تولید و پرورش موز با کیفیت و  مرغوب رابطه‌ای موازی با افزایش میزان درآمد دارد. از نکات دیگری که سرمایه گذاران برای افزایش بازدهی و درآمد خود باید به آن دقت نمایند، پرورش میوه‌هایی با کیفیت و مرغوب می‌باشد.

نکاتی برای افزایش بازدهی و درآمد_پرشین پلن

هزینه راه اندازی گلخانه موز

هزینه‌ی راه اندازی گلخانه‌ی موز به دو دسته‌ی سرمایه‌ی ثابت و سرمایه‌ی متغیر تقسیم می‌شود. سرمایه‌ی ثابت در این طرح با توجه به میزان کشت موز در گلخانه و ظرفیت طرح متغیر می‌باشد. سرمایه‌ی ثابت شامل هزینه‌ی زمین، ساخت سالن‌های گلخانه، تهیه‌ی تجهیزات مورد نیاز و … می‌باشد. هزینه‌های جاری و متغیر هم به بخش‌های مختلفی همچون، خرید بذر، هزینه‎ی نیروی کار انسانی، هزینه‌های مصرف انرژی و … تقسیم می‌شوند. محاسبه‌ی میزان دقیق سرمایه‌ی مورد نیاز برای راه اندازی گلخانه‌ی موز با توجه به میزان  و سقف تسهیلات دریافتی و میزان آورده متقاضی و ظرفیت طرح صورت می‌پذیرد.

طرح توجیهی گلخانه موز برای دریافت مجوز

در طرح توجیهی گلخانه موز تمامی برآوردهای مالی، بررسی های بازار و .. مورد بررسی قرار می‌گیرد. اولین قدم برای راه اندازی و احداث گلخانه، دریافت مجوز از وزارت صنایع و جهاد کشاورزی می‌باشد. برای دریافت مجوز، در کنار سایر مدارک مورد نیاز ارائه‌ی طرح توجیهی گلخانه موز هم الزامی است. به این صورت که مسئولان با مطالعه‌ی طرح توجیهی گلخانه موز و در صورت توجیه پذیر بودن آن، اقدام به اعطای مجوز می‌نمایند. به همین خاطر باید طرح توجیهی گلخانه موز توسط افراد دارای صلاحیت و با تجربه در این زمینه تنظیم و نگارش شده باشد. منطقی و جامع بودن طرح‌ها می‌تواند رضایت مسئولان را جلب کرده و شانس دریافت مجوز را برای سرمایه گذار راحت کند.

طرح های توجیهی مرتبط با احداث گلخانه

نحوه سفارش طرح توجیهی گلخانه موز

شیوه‌ی نگارش طرح توجیهی گلخانه موز، از اهمیت بسیار بالایی در روند دریافت مجوز برخوردار می‌باشد. در همین راستا، کارشناسان وب سایت پرشین پلن اقدام به تنظیم جامع‌ترین طرح‌های توجیهی مطابق با استانداردهای مورد نیاز می‌کنند. وب سایت پرشین پلن با در اختیار داشتن افراد دارای صلاحیت و با تجربه در حوزه‌ی سرمایه‌گذاری، بروزترین و جامع‌ترین طرح‌های توجیهی را در صورت سفارش برای سرمایه گذاری تنظیم می‌کند. اکنون برای ثبت سفارش طرح توجیهی گلخانه موز می‌توانید با شماره‌هایی که در انتهای همین صفحه موجود می‌باشند، تماس حاصل کرده و با کارشناسان وب سایت پرشین پلن در ارتباط باشید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی