طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند اولین چیزی است که برای اخذ وام و مجوز به آن نیاز دارید. پرشین پلن طرح توجیهی مناسب را مطابق دستورالعمل‌های موجود برای شما تدوین می‌نماید. این طرح توجیهی می‌بایست برای اخذ مجوز مورد تایید وزارت صنایع، معادن و تجارت قرار گیرد. همچنین برای دریافت وام از بانک‌ها و سایر موسسات مالی نیز باید طرح توجیهی مورد تایید وزارت صمت ارائه شود. برای اطلاع بیشتر درباره کارخانه تولید قند و همچنین نحوه اخذ وام و مجوز ادامه این مقاله را مطالعه بفرمایید.

معرفی و کاربرد تولید قند حبه و کله قند

کارخانه قند معمولا شامل فرآیندهایی است که به منظور فرآوری چغندر قند یا نیشکر و تبدیل آن به قطعات حبه قند و کله قند انجام می‌شوند. معمولا دو روش تبلور یا قالب و پرس برای تولید قند مورد استفاده قرار می‌گیرند. مهم‌ترین بخش در روش تبلور، مرحله کریستالیزاسیون است. طی این فرآیند کریستال‌های قند در یک محلول فوق اشباع تولید شده و در دما و غلظت مشخص، محصول نهایی تولید می‌شود.

موضوع دیگری که در این باره مورد توجه قرار می‌گیرد این است که کارخانه‌های قند ضایعات خود را به فروش می‌رسانند. کاغذ و کود گیاهی از جمله موادی هستند که برای تولید آن ها از ضایعات کارخانه قند استفاده می‌کنند. برخی کاربردهای تولید قند حبه و کله قند عبارتند از:

  • خوراکی معمولی
  • ماده اولیه مورد نیاز برای صنایع غذایی و نوشیدنی
  • جایگزین مناسب برای تغذیه دام
  • استفاده از ضایعات برای تولید کاغذ
  • به کارگیری ضایعات برای تولید کود گیاهی

توجیه اقتصادی قند حبه و کله قند

یکی از دلایل ارائه طرح توجیهی قند حبه و کله قند، امکان سنجی فرآیندها با توجه به شرایط اقتصادی فعلی می‌باشد. ایران یکی از پرتقاضاترین کشورها از نظر مصرف قند است و احداث کارخانه تولید قند می‌تواند بسیار سودآور باشد. با توجه به تولید چغندر قند در ایران و عدم نیاز فرآیندهای تولید قند به افزودنی‌های مجاز یا سایر مواد اولیه دیگر، تاسیس کارخانه تولید قند حبه بسیار مقرون به صرفه‌تر از سایر محصولات غذایی است.

علاوه بر این ضایعات فرآیندهای تولید قند می‌توانند به صورت کاغذ یا کود گیاهی فرآوری شوند. بنابراین حذف ضایعات نه تنها هزینه‌بر نیست بلکه فروش مواد زائد و محصولات جانبی  بخشی از درآمد کارخانه خواهد بود. با توجه به کمبود درختان جنگلی و منابع معمول برای تولید کاغذ، همواره برای ضایعات فرآیندهای تولید قند تقاضا وجود دارد. بنابراین می‌توان فروش ضایعات را نیز بخشی از درآمد تولیدی قند دانست.

  طرح توجیهی کارخانه تولید قند و شکر☀️(سال 1402 و 1403)

سود و درآمد طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند

محاسبه شاخص‌های اقتصادی و نسبت‌های سودآوری یکی از بخش‌های مهم در طرح توجیهی قند حبه و کله قند است. در حال حاضر نسبت‌های مالی مانند سود ناویژه، نرخ برگشت سرمایه، بازدهی دارایی‌ها، قیمت چغندر قند و نیشکر، قیمت محصولات نهایی و سایر شاخص‌های دیگر نشان‌دهنده این هستند که سرمایه‌گذاری در این بخش بسیار موفقیت آمیز خواهد بود.

علاوه بر موارد گفته شده، با توجه به تقاضای صنعتی برای ضایعات و محصولات جانبی این کارخانه مشخص است که احداث تولیدی قند، درآمدی بیش از حد انتظار خواهد داشت. بیشتر کشورهای دنیا به ویژه کشورهای آسیایی مصرف‌کننده قند هستند و تقاضای زیادی در بازار بین المللی برای این محصولات وجود دارد. بدین ترتیب می‌توان نتیجه گرفت که علاوه بر بازار داخلی، صادرات حبه قند و کله قند امکان‌پذیر خواهد بود.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات تولید قند حبه و کله قند

کارخانه تولید قند شرایطی را فراهم می‌آورد تا محصولات نهایی بر اساس استانداردها و معیارهای موجود با غلظت و درصد خلوص مشخصی عرضه شوند. بدین منظور تجهیزات و ماشین آلات خاصی را به کار می‌گیرد تا در بهترین شرایط، با کیفیت‌ترین محصولات به دست مصرف‌کنندگان برسند. برخی تجهیزات و ماشین آلات تولید قند حبه و کله قند عبارتند از:

  • دستگاه پرس چغندر قند
  • دیگ‌های بخار برای فرآیند کریستالیزاسیون و خشک کردن
  • دستگاه‌های خشک کن
  • پمپ‌ها و لوله‌های انتقال محلول با ویسکوزیته بالا
  • غلتک‌ها یا خرد کن‌های چکشی
  • نوار نقاله و دستگاه‌های بسته بندی قند
  • انبار نگهداری چغندر قند
  • انبارهای نگهداری قند و محصولات جانبی
  • فضای مناسب برای احداث تولیدی قند

معرفی تجهیزات و ماشین آلات تولید قند حبه و کله قند_پرشین پلن

طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند جهت اخذ مجوز

به منظور تاسیس کارخانه تولیدی قند حبه و کله قند مانند سایر کسب و کارهای تولیدی در ابتدا می‌بایست از وزارت صنایع، معادن و تجارت(وزارت صمت) مجوز بگیرید. این وزارتخانه برای اعطای مجوز تاسیس کارخانه تولیدی قند، طرح توجیهی متقاضیان را بررسی می‌کند. بدیهی است که متقاضیان با ارائه طرح توجیهی مطابق دستورالعمل‌های وزارت صمت می‌توانند مجوز و سایر موافقت‌های لازم را دریافت کنند. نگارش اصولی و معتبر طرح توجیهی موجب می‌شود ارزیابی آن سریع‌تر انجام شود و در زمان کمتری متقاضیان مجوز خود را دریافت نمایند.

طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند جهت اخذ وام

اگر برای احداث یا توسعه کارخانه تولید قند حبه و کله قند تصمیم دارید که وام بگیرید، ابتدا باید برای تدوین طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند برای اخذ مجوز از وزارت صمت اقدام کنید. معمولا بانک‌ها برای اطمینان از بازدهی کسب و کار طرح توجیهی و مجوزهای آن را ارزیابی می‌کنند. با ارائه طرح توجیهی معتبر و دقیق و مجوزهای آن از وزارت صمت، دریافت وام از بانک‌ها و موسسات مالی به سادگی امکان‌پذیر خواهد بود. برای اطمینان از دریافت وام بهترین کار این است که نگارش طرح توجیهی را به کارشناسان حرفه‌ای و با تجربه بسپارید.

سفارش طرح توجیهی قند حبه و کله قند

یکی از اهداف طرح توجیهی تولید قند حبه و کله قند امکان‌سنجی تاسیس کارخانه و پیش‌بینی وضعیت آن در آینده مانند میزان درآمد و سوددهی با توجه به شرایط اقتصادی است. بنابراین مهم‌ترین مرحله برای راه اندازی این کسب و کار تهیه طرح توجیهی دقیق می‌باشد. بانک‌ها، موسسات مالی و سرمایه‌گذاران برای مشارکت در راه اندازی یا توسعه بخش‌های کارخانه تولید قند بر اساس شاخص‌های موجود در طرح توجیهی تصمیم‌گیری می‌کنند.

مطمئنا اگر نگارش طرح توجیهی توسط کارشناسان و اساتید با تجربه انجام شود اعتبار بیشتری برای دریافت وام از بانک‌ها و جذب سرمایه‌گذاران خواهید داشت. پرشین پلن در کمترین زمان طرح توجیهی معتبر را مطابق با بروزترین آمارهای اقتصادی برای شما آماده خواهد کرد. به منظور سفارش طرح توجیهی و همچنین ارتباط با کارشناسان با شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی