طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت☀️(مجوز+گرید)

طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت را می توان نخستین گامی دانست که در جهت شروع رسمی این کسب و کار و همچنین دریافت مجوز برداشته می شود. در این سند اعتباری با ارائه‌ی جزئیات مهمی از یک ایده‌ی کسب و کاری تلاش می شود تا ارگان های دولتی را جهت کسب مجوز قانع نمود. در حقیقت این اطلاعات توسط ارگان های مربوطه مطالعه می شوند و ایشان تصمیم می گیرند که طرح مورد نظر صلاحیت ورود به جامعه کسب و کاری و استفاده از امکانات دولتی به این واسطه را دارد یا خیر. وب سایت پرشین پلن به کمک متخصصین حرفه ای خود، سال‌ها در حوزه‌ی تدوین طرح های توجیهی کسب و کاری فعالیت دارد. در این مطلب نیز قصد داریم با یکی از این طرح‌ها، یعنی طرح توجیهی احداث شرکت کشت و صنعت آشنا شویم.

توجیه اقتصادی راه اندازی شرکت کشت و صنعت

در طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت، تلاش می شود تا پتانسیل ورود این کسب و کار به حیطه‌ی مربوطه، مورد بررسی قرار گیرد. در واقع توجیه اقتصادی آن و همچنین میزان استقبال جامعه‌ی هدف از آن توسط کارشناسان تحلیل می شود. از آن جا که بحث کشت و کشاورزی از مهمترین صنایع در کشور محسوب می شود، مدیریت و فعالیت در این حیطه نیز از اهمیت اساسی برخوردار است. در واقع شرکت های کشت و صنعت، به دلیل اهدافی که دنبال می کنند، همواره از اهمیت حیاتی برای پیشرفت اقتصادی کشور و رشد فناوری‌ها در امر کشاورزی و سایر صنایع وابسته، برخوردار هستند. به همین خاطر می توان چنین برداشت کرد که استقبال دو جانبه ای هم از سمت دولت و هم از سمت جامعه (در بخش های خصوصی و مردم نهاد) این شرکت‌ها را همراهی خواهد کرد.

معرفی مزایا، کاربردها و اهداف شرکت کشت و صنعت

در طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت کاربرد و اهداف این ایده به صورت مفصل توضیح داده می شود. همچنین مزایای آن برای آینده‌ی اقتصادی و آبادانی کشور مورد بررسی کارشناسانه قرار می گیرد. شرکت های کشت و صنعت با ادغام ۳ حیطه‌ی کشاورزی، صنعت و خدمات، به فعالیت می پردازند. مهمترین خصیصه‌ی این شرکت‌ها، بزرگ بودن و مقیاس وسیع فعالیت آن‌ها است. در حقیقت زمانی که حرف از ادغام ۲ یا چند صنعت به میان می آید، میزان دخالت وسیع یک سازمان مطرح می گردد. شرکت های کشت و صنعت تلاش دارند تا با رشد کشاورزی در مقیاس کلان، به تولید محصولات مختلف حاصل از آن‌ها بپردازند. به این ترتیب نیاز به بهره گیری از صنعت و خدمات و همچنین استفاده از تجهیزات کارخانه ای به وجود می آید. شرکت های کشت و صنعت از نظر نوع فعالیت به ۳ دسته‌ی زیر تقسیم می شوند.

  • شرکت های سهامی عام
  • شرکت های سهامی خاص
  • شرکت های دارای مسئولیت محدود

اهمیت طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت

علاوه بر کاربرد های اصلی طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت، مزایای جانبی دیگری نیز برای استفاده از آن وجود دارد. برای شروع یک کسب و کار، پیش از آغاز فعالیت نیاز به برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه ای در بخش های مختلف است. به همین منظور وجود یک نقشه‌ی راه که بتواند اطلاعات کامل و دقیق و دارای جزئیات جامعی باشد، از اهمیت زیادی برخوردار است. طرح توجیهی می تواند با اطلاعات و سر فصل‌هایی که به آن می پردازد، به مثابه‌ی یک نقشه‌ی راه عمل کند. بنابراین در برنامه ریزی های کسب و کاری می توان از این سند به عنوان یک راهنمای اولیه استفاده نمود.

  طرح توجیهی احداث شهرک کشاورزی☀️(مجوز+ تسهیلات بانکی)

بررسی فنی محصول شرکت کشت و صنعت

در بخش دیگری از طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت، تلاش می شود که خروجی این کسب و کار مورد بررسی قرار گیرد. به دلیل اینکه خروجی و محصول ثانویه مهمترین دستاورد یک کسب و کار است. ادغام دو حیطه‌ی کشت و صنعت، شناسه این کسب و کار است. بنابراین فعالیت در حوزه های تولید و کشت مواد اولیه، نگهداری، تولید محصولات ثانویه و فروش و بازاریابی آن‌ها، به صورت همزمان در یک شرکت کشت و صنعت انجام می شود. بنابراین در هر مرحله، خروجی این شرکت های می تواند متفاوت باشد. تولید محصولات کشاورزی و زراعی، تولید محصولات ارگانیک، تولید محصولات غذایی و صنعتی مبتنی بر گیاه و مواد کشاورزی و زراعی و… از جمله محصولات این شرکت‌ها می باشد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

برای راه اندازی شرکت های کشت و صنعت، با توجه به نوع خدمات، محصولات و فرایندهایی که قرار است طی شوند، تجهیزات و امکانات شروع متفاوت است. اما برخی از عمومی‌ترین موارد به شرح زیر است.

  • ماشین آلات کشاورزی
  • ماشین آلات کارخانه ای
  • ماشین آلات تولیدی (اولیه – ثانویه)
  • واحد های تجاری و اداری
  • حمل و نقل مرحله ای

هدف از اجرای طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت

در طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت، اشاره‌ی کامل به اهداف مهم این کسب و کار از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که باید ماموریت‌ها و قلمرو فعالیت این کسب و کار به طور کامل تشریح گردد. همچنین لازم است اهداف در قالب ملاحظات اقتصادی تعیین شوند. بررسی این اهداف می تواند اقناع متخصصان ارگان های دولتی را آسان تر کند. تکمیل زنجیره‌ی تولید، و تقویت و حمایت از تولیدات انبوه کشاورزی. از جمله اهدافی است که در یک شرکت کشت و صنعت به آن پرداخته می شود.

همچنین به واسطه‌ی همکاری‌هایی که با صنایع وابسته نظیر ماشین آلات کشاورزی و انرژی‌ها صورت می گیرد، رشد یکپارچه ای در تقابل این گروه‌ها ایجاد خواهد شد. به علاوه می توان این دسته شرکت‌ها را با عرصه‌ی صادرات و بازرگانی محصولات تولید شده گره زد. این مورد می تواند علاوه بر رشد توان اقتصادی کشور، به ایجاد اشتغال زایی در سطح بالا منجر گردد.

  طرح توجیهی احداث شهرک غلات☀️(طرح اختصاصی برای مجوز)

درآمد حاصل از راه اندازی شرکت کشت و صنعت

در طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت، هزینه های مورد نیاز برای راه اندازی این کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین به واسطه روش های اصولی، نرخ بازگشت سرمایه نیز پیش بینی می شود. به همین خاطر این سند می تواند از زوایای مختلف اقتصادی، طرح را بررسی نماید. از آنجا که سهم ارزش کشت و باغداری در ایران حدود ۷۱٪ است، می توان دریافت که این صنعت از اهمیت حیاتی برخوردار است. بنابراین بخش مهمی از اقتصاد کشور در این زمینه به کار گرفته می شود. به همین خاطر فعالیت در حیطه‌ی کشاورزی و به خصوص بخش نوین کشت و صنعت، از جمله مشاغل سودآور محسوب می شود.

درآمد حاصل از راه اندازی شرکت کشت و صنعت_پرشین پلن

بازار هدف برای فروش محصولات

در طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت به بررسی جامعه‌ی هدف برای امور بازاریابی نیز پرداخته می شود. در شرکت های سهامی عام، می توان تغییرات گسترده ای در بخش کشاورزی لحاظ نمود. به این ترتیب همکاری و فعالیت‌ها در پرتو تصمیم گیری های مدیریتی انجام می شود. در شرکت های سهامی خاص، همکاری‌ها در چارچوب محدود تری صورت می گیرد. همچنین تولیدات و خروجی این شرکت های نیز می تواند بازار محدود و خاصی داشته باشد. در شرکت های دارای مسئولیت های محدود نیز، به صورت اختصاصی به بخش خاصی از کشاورزی و کسب خروجی از آن پرداخته می شود.

طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت جهت اخذ مجوز

مجوز مهمترین خروجی طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت است. در واقع اصلی‌ترین کاربرد یک طرح توجیهی، آماده سازی کسب و کار برای دریافت مجوز از ارگان های دولتی مربوطه است. به کمک مجوز می توان یک ایده‌ی کسب و کار خام را به یک فعالیت رسمی تبدیل نمود. همچنین پشتوانه‌ی مجوز می تواند در جهت رشد کسب و کار شما را یاری کند. زیرا با داشتن آن می توانید از تمامی امکانات و تسهیلات و خدمات دولتی بهره مند گردید. به همین واسطه، پروسه‌ی رشد آسان تر شده و سریعتر خواهد بود. همچنین خواهید توانست با کسب و کار های دیگر و صنایع دیگر به همکاری بپردازید و همچنین سرمایه گذاران بزرگ داخلی و خارجی را جذب نمایید.

سفارش طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت

به دلیل اهمیت طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت برای دریافت مجوز، به کیفیت آن توجه ویژه ای باید داشت. زیرا کیفیت طرح توجیهی تعیین کننده‌ی ارزش آن است. همچنین کیفیت یک طرح توجیهی می تواند تعیین کننده‌ی میزان سهولت یا سختی پروسه‌ی دریافت مجوز برای کارآفرین باشد. به همین منظور در هنگام تدوین طرح توجیهی، لازم است از متخصصان خبره و با تجربه کمک گرفت.

کارشناسان مجموعه‌ی پرشین پلن، با تجربه ای طولانی در زمینه‌ی تولید و تدوین طرح های توجیهی و همچنین مسلط به امور بانکی و اداری آماده‌ی خدمت رسانی به شما هستند. تمامی طرح های توجیهی تولید شده توسط این مجموعه مورد تایید کانون مشاوران بانکی و اعتباری کشور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه و همچنین سفارش طرح توجیهی می توانید به واسطه‌ی راه های معرفی شده، با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (2 امتیاز)

1 دیدگاه دربارهٔ «طرح توجیهی شرکت کشت و صنعت☀️(مجوز+گرید)»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی