طرح توجیهی تولید سود پرک☀️(مجوز+ گرید)

طرح توجیهی سود پرک_پرشین پلن

فهرست مطالب

این مقاله درباره طرح توجیهی سود پرک است. یکی از مهمترین پارامترها جهت دریافت مجوز شروع فعالیت از  وزارت صمت، داشتن طرح توجیهی کامل، دقیق و اختصاصی است. در نتیجه کارشناسان ما در تیم پرشین پلن با کمک گرفتن از مطالعات بازار و همچنین با استفاده از جدیدترین ابزار اقدام به نگارش طرح توجیهی سود پرک نموده و طرح تولید سود پرک را از زوایای گوناگون بررسی نموده‌اند.

سود پرک یک ماده شیمیایی سفید رنگ است که قابلیت حلالیت در آب را داراست. سود پرک از تجزیه شیمیایی سدیم کلراید به دست می‌آید. این ماده شیمیایی در حوزه تولید انواع مواد شوینده، کارتن، تولید لوازم چرم، محصولات نساجی، لوازم آرایشی و بهداشتی و … کاربرد دارد. لذا همین موضوع سبب شده تا سود پرک از بازار پرفروشی برخوردار باشد.

معرفی و مزایای طرح تولید سود پرک

همانگونه که در قسمت قبل ذکر شد، سود پرک یک ماده سفید رنگ و محلول در آب است که در حوزه‌های مختلف کاربرد دارد. این ماده شیمیایی دارای خاصیت قلیایی بوده و در اکثر موارد به عنوان تنظیم کننده پی اچ مواد مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله‌ی مزیت‌های کلیدی طرح تولید سود پرک می‌توان به مزایای زیر اشاره کرد:

  • تامین نیاز داخلی و جلوگیری از خروج ارز از کشور به منظور واردات سود پرک.
  • رقابت با برندهای فعال در بازار داخلی سود پرک.
  • ایجاد شغل برای اشخاص مختلف به صورت مستقیم و غیرمستقیم.

توجیه پذیری اقتصادی طرح سود پرک

درباره توجیه پذیری اقتصادی و سودآوری طرح توجیهی تولید سود پرک باید عنوان کنیم که موارد استفاده از سود پرک بسیار گسترده است. در نتیجه همین موضوع سبب می‌شود تا میزان تقاضا برای سود پرک بسیار زیاد باشد. لذا این عامل یکی از پارامترهای مهم در توجیه پذیری اقتصادی طرح توجیهی سود پرک به حساب می‌آید.

علاوه بر این، مواد اولیه مورد نیاز و تجهیزات لازم برای تولید سود پرک در کشور فراهم است. لذا با تولید این محصول، می‌توان نیازهای بازار داخلی را تامین نمود و درآمد قابل توجهی به دست آورد. لازم به ذکر است که اگر نیم نگاهی هم به صادرات سود پرک به کشورهای همسایه داشته باشید، طرح تولید سود پرک می‌تواند سود دو چندانی را برای شما به همراه داشته باشد.

  طرح توجیهی تولید سولفید سدیم☀️(مجوز+ تسهیلات بانکی)

آشنایی با مراحل تولید سود پرک

درباره فرایند تولید سود پرک باید عنوان کرد که 95 درصد از سود پرک موجود در بازار از طریق فرایند هیدرولیز سدیم هیدروکسید تولید می‌شود. فرایند تولید سود پرک به این شکل است که محلول سدیم کلرید یا آب نمک با استفاده از فرایند الکترولیز به کلر گازی و محلول سدیم هیدروکسید به همراه هیدروژن گازی تجزیه می‌گردد. لازم به ذکر است که در فرایند تولید سود پرک مایع با استفاده از سدیم کلرید، به ازای هر 1 تن کلر استفاده شده، چیزی در حدود 1120 کیلوگرم سود پرک مایع و 28 کیلوگرم هیدروژن تولید خواهد شد.

آشنایی با مراحل تولید سود پرک_پرشین پلن

دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز برای تولید سود پرک

برای اجرای طرح تولید سود پرک به یکسری تجهیزات و ماشین آلات خاص نیاز است که تمامی تجهیزات نام برده شده در داخل کشور تولید می‌شوند و همین موضوع سبب شده که فرایند تولید سود پرک، ساده‌تر شود. مهمترین آن‌ها عبارتند از:

  • مخزن نگهداری مواد اولیه لازم برای تولید سود پرک
  • کوره بیست کیلو واتی برای تبدیل سود سوزآور محلول به سود پرک جامد
  • وان پخت مواد اولیه
  • مشعل گاز سوز با توان حرارتی نزدیک به هشتصد کیلو کالری در ساعت
  • دستگاه پرکن
  • دستگاه پرک ساز

سود و درآمد طرح تولید سود پرک

با توجه به آنچه در قسمت قبل مورد بحث قرار دادیم، طرح تولید سود پرک یکی از طرح‌هایی است که از سودآوری قابل قبولی برخوردار بوده و می‌تواند شما را به درآمد مناسبی برساند. البته سودآوری این طرح به درصد خلوص سود پرک و همچنین کیفیت و حجم سود پرک تولیدی وابسته است. با این حال، تحقیقات صورت گرفته در بازار داخلی، نشان می‌دهد که سودآوری طرح توجیهی سود پرک چیزی بین 25 تا 30 درصد است. این میزان سود با توجه به سرمایه اولیه نسبتا کم لازم برای اجرای این طرح، مقدار قابل توجهی است.

  طرح توجیهی تولید بی کربنات آمونیوم ☀️(طرح اختصاصی جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی سود پرک برای اخذ مجوز کسب و کار

در هنگام راه اندازی هر پروژه صنعتی، دریافت مجوز فعالیت از وزارت صنعت، معدن، تجارت یکی از اساسی‌ترین نکات لازم به حساب می‌آید. درباره طرح تولید سود پرک هم داشتن طرح دقیق و کارآمد اهمیت بالایی دارد.

طرح توجیهی سود پرک ارائه شده جهت دریافت مجوز فعالیت باید اولا مطابق به شرایط روز کشور باشد. در ثانی در این طرح باید تمامی جوانب سنجیده شده باشد و طرحی دقیق به وزارت صمت ارائه شود. لذا نوشتن یک طرح توجیهی کامل و دقیق علاوه بر اینکه اطلاعات زیادی در حوزه‌ی مد نظر می‌طلبد، نیازمند مهارت و تجربه در حوزه نگارش طرح توجیهی نیز می‌باشد. لازم به یادآوری است که برای دریافت مجوز فعالیت کارخانه تولید سود پرک، باید ابتدا درخواست مجوز بدهید و پس از به دنبال تهیه یک طرح توجیهی دقیق و کارآمد باشید.

سفارش طرح توجیهی سود پرک

تیم پرشین پلن یکی از تیم‌های باتجربه و مطرح در زمینه‌ی کسب و کار است که با استفاده از تجربیات کارشناسان خبره و با کمک گرفتن از مطالعات بازار در حوزه نگارش انواع مختلف طرح توجیهی فعالیت می‌کند و یکی از گزینه‌های معتبر برای نگارش یک طرح توجیهی دقیق است.

ذکر این نکته لازم است که طرح توجیهی تهیه شده توسط تیم پرشین پلن از نظر کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور تایید شده و در نتیجه فرایند دریافت مجوز برای طرح توجیهی سود پرک را برای شما ساده‌تر خواهد کرد. جهت سفارش طرح می‌توانید با کارشناس ارشد ما در تیم پرشین پلن ارتباط برقرار کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی