طرح توجیهی شرکت ساختمانی☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی شرکت ساختمانی_پرشین پلن

فهرست مطالب

تهیه طرح توجیهی شرکت ساختمانی یکی از مهمترین اقداماتی است که باید برای اخذ مجوز از ارگان‌های دولتی انجام دهید. در این طرح می‌بایست همه جوانب کسب و کار از نظر اقتصادی در نظر گرفته شود. وب سایت پرشین پلن جامع‌ترین و دقیق‌ترین طرح توجیهی را برای شما تدوین می‌نماید. طرح توجیهی توسط مهندسان و کارشناسان ارشد نگارش خواهد شد و در کم‌ترین زمان با قیمت مقرون به صرفه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرکت ساختمانی و نحوه سفارش طرح توجیهی برای آن، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و مزایای راه اندازی شرکت ساختمانی

صنعت ساخت و ساز تاثیر زیادی بر رشد اقتصادی هر کشوری دارد. دامنه فعالیت شرکت‌ها در این زمینه بسیار گسترده است و می‌تواند در سطح عمرانی مانند ساخت املاک، سازه‌های چوبی و فلزی و… باشد. در اغلب موارد پروژه‌های این گونه شرکت‌ها تا حدودی پیچیده است. اجرای یک پروژه‌ ساختمانی به تخصص‌های متفاوتی نیاز داند. معمولا فعالیت‌های مدیریتی و فنی در همه مراحل یک پروژه، از برنامه‌ریزی‌های اولیه گرفته تا تکمیل نهایی و بهره برداری جایگاه ویژه‌ای دارند. برخی مزایای تاسیس شرکت ساختمانی عبارت است از:

  • امکان اجرای ساخت و سازهای مرحله‌ای در پروژه‌های عمرانی بزرگ
  • یکپارچه‌سازی فرایندهای ساخت
  • تعمیر و نگهداری املاک در دوره‌های زمانی معین

توجیه اقتصادی شرکت ساختمانی

طرح توجیهی شرکت ساختمانی نشان‌دهنده امکان پیاده‌سازی و اجرای فعالیت‌های عملیاتی یک شرکت ساختمانی از نظر اقتصادی است. سرمایه‌گذاران با راه اندازی شرکت پیمانکاری ساختمانی، می‌توانند به درآمد قابل قبولی برسند. تحت تاثیر فناوری‌های جدید، هزینه‌های ساخت و ساز پروژه‌های عمرانی به میزان زیادی کاهش می‌یابد. بکارگیری فناوری‌های نوین در این نوع شرکت‌ها، علاوه بر کاهش هزینه‌ها موجب بهبودی عملکرد و بازدهی خواهد شد. با توجه به افزایش آگهی‌های مناقصات عمرانی و حتی تقاضا برای املاک، سرمایه‌گذاری به منظور تاسیس شرکت ساختمانی بسیار سودآور خواهد بود. در پروژه‌های برون مرزی یک شرکت ساختمانی، اگرچه نوسانات نرخ ارز ممکن است بر هزینه‌ها اثرگذار باشد، با این حال سودآوری پروژه نیز افزایش می‌یابد.

  طرح توجیهی شرکت پیمانکاری☀️(برای دریافت مجوز)

هزینه و درآمد شرکت ساختمانی

در طرح توجیهی شرکت ساختمانی پیش فرض‌های مطالعات مالی مانند درآمد آتی و هزینه‌های کسب و کار پیش بینی و محاسبه می‌شوند. در این صنعت پر رونق بسیاری از پیمانکاران علاقه زیادی به سرمایه‌گذاری دارند و تاسیس شرکت ساختمانی یکی از راه‌های کسب درآمد با حاشیه سود زیاد است. واگذاری پروژه در این صنعت به روش برگزاری مناقصه انجام می‌شود. در صورتی که این شرکت‌ها هنگام حضور در مناقصات حاشیه سود و هزینه سربار را در نظر بگیرند، به سود چند برابری خواهند رسید.

به عبارت دیگر، برخی شرکت‌های پیمانکاری ساختمانی تنها راه برنده شدن در مناقصات را کاهش قیمت پیشنهادی می‌دانند. این رویکرد برای پیمانکار و حتی کارفرما ریسک بالای دارد، به دلیل این که ممکن است پیمانکار با هزینه پایین نتواند کار خود را به اتمام برساند. کارفرما نیز با پروژه ناتمام مواجه می‌شود و بعد از آن یافتن شرکت ساختمانی دیگر، هزینه‌های بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

نحوه تشکیل و ثبت شرکت ساختمانی

در اغلب موارد شرکت‌های ساختمانی به صورت سهامی خاص یا یک شرکت با مسئولیت محدود تشکیل و ثبت می‌شوند. اعضای شرکت باید حداقل شامل یک نفر مهندس با سه سال سابقه بیمه و یک نفر مهندس بدون سابقه باشد. میزان سابقه اعضا در رتبه‌بندی و امتیازدهی شرکت تاثیرگذار می‌باشد. راه اندازی شرکت ساختمانی مشابه سایر شرکت‌ها است. به این منظور باید اساسنامه، کد اقتصادی، درخواست ثبت شرکت و سایر مدارک، از طریق سامانه به سازمان صمت مراکز استان‌ها ارائه شود.

در شرکت‌های با مسئولیت محدود، سرمایه شرکا به سهام تقسیم نمی‌شود. هریک از شرکا به اندازه سرمایه‌ای که در شرکت ساختمانی با مسئولیت محدود دارند، مسئول وصول تعهدات شرکت می‌باشند. در شرکت‌های ساختمانی سهامی خاص، کل سرمایه شرکت به سهام با نام یا بی نام تبدیل می‌شود. شرکت سهامی خاص‌ نسبت به سایر شرکت‌های دیگر از اعتبار بیشتری برخوردار است.

نحوه تشکیل و ثبت شرکت ساختمانی_پرشین پلن

رتبه‌بندی‌های شرکت ساختمانی

شرکت‌های ساختمانی بعد از شروع فعالیت می‌توانند برای اخذ رتبه و گواهی صلاحیت پیمانکاری اقدام کنند. رتبه‌بندی شرکت‌های ساختمانی نمایانگر میزان اعتبار، تخصص و صلاحیت حرفه‌ای آن‌ها است. به عبارت دیگر، رتبه شرکت نمایی از توانایی مالی و فنی اعضای آن برای اجرای پروژه‌های عمرانی است. در صورتی که این شرکت‌ها فاقد رتبه باشند، نمی‌توانند در مناقصات دولتی شرکت کنند.

رتبه‌بندی‌ شرکت‌های پیمانکاری ساختمانی، توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری انجام می‌شود. رتبه 1 به معتبرترین شرکت‌ها تعلق می‌گیرد و به طور کلی محدوده رتبه‌بندی‌ از 1 تا 5 می‌باشد. شرکت‌های پیمانکاری ساختمانی با حداقل شرایط می‌توانند رتبه 3 تا 5 را حداکثر به مدت چهار سال دریافت کنند. رتبه شرکت‌های پیمانکاری ساختمانی بر اساس تعداد اعضای متخصص و میزان سابقه آن‌ها، توان مالی و سرمایه شرکت، عملکرد آن‌ها، رعایت دستورالعمل‌ها و قوانین تعیین می‌گردد. رتبه‌بندی‌ شرکت‌ها هر چهار سال مجددا ارزیابی می‌شود.

طرح توجیهی شرکت ساختمانی برای دریافت مجوز

جهت دریافت مجوز از ارگان‌های دولتی باید طرح توجیهی شرکت ساختمانی را تهیه نمایید. به منظور تاسیس شرکت، ارائه درخواست مجوز به سازمان صمت در مراکز استان‌ها از طریق سامانه آنلاین ضروری است. در طرح توجیهی موضوعاتی مانند میزان سرمایه مورد نیاز، تعداد کارکنان، منابع ارزی و غیره درج می‌شود. اگر نگارش طرح توسط اساتید و کارشناسان ارشد انجام شده باشد، سرمایه‌گذاران می‌توانند فرایند تایید طرح توجیهی را با موفقیت طی کنند.

سفارش طرح توجیهی برای شرکت ساختمانی

وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح توجیهی ساختمانی را برای شما آماده خواهد کرد. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می‌باشد و مطابق استانداردها و دستورالعمل‌های موجود نگارش می‌شود. طرح توجیهی نشان می‌دهد که ایده تجاری شما در شرکت ساختمانی از نظر اقتصادی قابل اجرا است. تیم تخصصی پرشین پلن با داشتن سالها تجربه در زمینه تدوین انواع طرح‌های توجیهی، کامل‌ترین طرح را ارائه می‌نماید.

بنابراین اخذ مجوز برای کسب و کار مد نظرتان امکان‌پذیر خواهد شد و با اطمینان می‌توانید طرح توجیهی خود را به سازمان‌های دولتی ذی ربط تحویل دهید. علاوه بر این سرمایه‌گذاران می‌توانند با توجه به داده‌های طرح که بر اساس آمارهای اقتصادی به روز نگارش شده است، درباره برنامه‌ریزی‌های استراتژیک خود تصمیم‌گیری کنند. هم اکنون برای سفارش طرح اختصاصی و ارتباط با کارشناس ارشد از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی