طرح توجیهی شرکت پیمانکاری☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی شرکت پیمانکاری_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی شرکت پیمانکاری یکی از مهم‌ترین نیازها برای دریافت مجوز است. وب سایت پرشین پلن با رعایت تمامی دستورالعمل‌های سازمان‌های دولتی، بهترین طرح توجیهی را برای شما تدوین می‌نماید. نگارش این طرح توسط کارشناسان ارشد و اساتید با تجربه انجام می‌شود. بنابراین می‌توانید برای اخذ مجوز، گزارشی دقیق و کاربردی از نتایج آتی فعالیت‌های عملیاتی شرکت را به سازمان‌های ذی ربط ارائه دهید. در این مقاله مطالب کاملی درباره تاسیس شرکت پیمانکاری و نحوه سفارش طرح توجیهی جهت اخذ مجوز بیان شده است. برای کسب اطلاع بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و مزایای شرکت پیمانکاری

شرکت پیمانکاری مسئول برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت بر فعالیت‌های یک پروژه در مدت زمان مشخص است. صنایع مختلف برای اجرای پروژه‌های تخصصی به شرکت‌های پیمانکاری وابسته هستند. پیداکردن نیروی کار ایده‌آل یک چالش بزرگ برای کارفرمایان است و شرکت‌های پیمانکاری به آن‌ها کمک می‌کنند تا اینگونه مسائل را حل نمایند. در اغلب موارد انتخاب پیمانکار از طریق مناقصات و به شیوه رقابتی انجام می‌گیرد. به طور معمول بعد از برگزاری مناقصه، شرکت‌های پیمانکاری و کارفرمایان برای اطمینان از اجرای پروژه‌ها و انجام تعهدات قرارداد می‌بندند. برخی مزایای تاسیس شرکت‌های پیمانکاری عبارت است از:

  • اشتغالزایی و رشد اقتصادی کشورها
  • امکان اجرای پروژه‌های تخصصی و حرفه‌ای
  • اجرای پروژه‌های بزرگ برای سازمان‌های دولتی و خصوصی
  • امکان انعقاد قراردادهای پیمانکاری جزئی و کلی با کارفرمایان

توجیه اقتصادی تاسیس شرکت پیمانکاری

طرح توجیهی شرکت پیمانکاری به ارگان‌های دولتی و سرمایه‌گذاران نشان می‌دهد که اجرای فعالیت‌های عملیاتی از نظر اقتصادی امکانپذیر است. با توجه به تعداد زیاد مناقصات پیمانکاری، تاسیس این نوع شرکت‌ها بسیار سودآور خواهد بود. شرکت‌های پیمانکاری فرصت‌های زیادی را در صنایع مختلف برای کسب درآمد دارند. مدیریت صحیح نیز بر میزان سود و درآمد شرکت‌ها تاثیرگذار است.

در صورتی که پیمانکاران قبل از شرکت در مناقصات از استانداردهای آن صنعت اطلاع داشته باشند، می‌توانند به حاشیه سود بیشتری دست یابند. به عنوان مثال اگر برای صنایع ساختمان‌سازی حاشیه سود 20 درصد برآورد شده باشد، این شرکت‌ها می‌توانند سود پیشنهادی خود را در مناقصات تا 40 درصد هم برسانند. اکثر شرکت‌های پیمانکاری اینگونه موضوعات را در قیمت‌گذاری‌های خود لحاظ می‌کنند و درآمد بیشتری را از طریق حضور در مناقصات به دست می‌آورند.

  طرح توجیهی شرکت خدمات بیمه ای☀️(برای دریافت مجوز)

درآمد شرکت پیمانکاری در طرح توجیهی

در طرح توجیهی پیمانکاری، سودآوری این نوع کسب و کار پیش‌بینی و محاسبه می‌شود. دانستن اینکه شرکت چه مبلغی را به عنوان پیمانکار دریافت کند، کار دشواری است. با این حال اگر مدیران شرکت بتوانند هزینه‌های سربار و حاشیه سود پروژه را به طور دقیق محاسبه کنند، درآمد فوق العاده‌ای خواهند داشت. به عبارت دیگر شرکت‌های پیمانکاری برای کسب سود و درآمد بیشتر باید برآورد دقیقی از هزینه کل فعالیت‌های یک پروژه داشته باشند. بنابراین در یک مناقصه می‌توانند به درستی پیشنهاد دهند و به سود قابل قبولی برسند.

یکی از روش‌های پذیرفته شده جهت شناسایی درآمد پروژه‌ها، روش تکمیل پیمان است. در روش تکمیل پیمان اگر هزینه‌ها قابل برآورد نباشند و شرکت متضرر شود، مبلغ زیان به عنوان هزینه در نظر گرفته می‌شود. به طور کلی سرمایه‌گذاران با تاسیس شرکت‌های پیمانکاری امکان اجرای پروژه‌های پر سود را در حوزه‌های مختلف مربوط به موضوع فعالیت شرکت خواهند داشت.

تاسیس شرکت‌های پیمانکاری

شرکت‌های پیمانکاری شخصیت‌های حقوقی هستند که از طریق حضور در مناقصات دولتی و خصوصی، انجام امور مرتبط با موضوع فعالیت خود را بر عهده می‌گیرند. معمولا این شرکت‌ها به صورت سهامی خاص و یا با مسئولیت محدود تشکیل می‌شوند. در شرکت‌های سهامی خاص، تامین سرمایه بر عهده موسسان آن است. همچنین سرمایه شرکت به سهام تبدیل می‌شود و هریک از اعضا بر اساس میزان مبلغ اسمی سهام خود، مسئول بدهی‌ها و انجام تعهدات شرکت هستند. در شرکت‌های با مسئولیت محدود نیز شرکا به اندازه سرمایه خود در شرکت، مسئولیت پرداخت بدهی‌ها را بر عهده دارند.

برای ثبت شرکت سهامی خاص باید حداقل سه عضو و دو بازرس معرفی شوند و دارای مدرک لیسانس باشند. همچنین به منظور ثبت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود، باید حداقل از دو تشکیل شده باشد. این شرکت‌ها بعد از ثبت، می‌بایست کارت پیمانکاری خود را از کمیته فنی و عمرانی شهرداری دریافت کنند.

تاسیس شرکت‌های پیمانکاری_پرشین پلن

رتبه‌بندی شرکت‌های پیمانکاری

بعد از این که شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید، موسسان آن باید برای دریافت رتبه از معاونت فنی و عمرانی استانداری‌ها اقدام کنند. شرکت‌های پیمانکاری از نظر حوزه فعالیت، به یازده گروه تقسیم می‌شوند که عبارتند از: ارتباطات، نیرو، کاوش‌های زمینی، نفت و گاز، آب، تاسیسات و تجهیزات، راه و ترابری، صنعت و معدن، ساختمان و ابنیه، کشاورزی و مرمت آثار باستانی. رتبه‌بندی این شرکت‌ها نشان‌دهنده صلاحیت هیات مدیره و اعضای آن از نظر تحصیلات، تخصص و تجربه، سابقه فعالیت‌ و توانایی مالی است. در این رتبه‌بندی شرکت‌ها را در پنج رده طبقه بندی می‌کنند و برترین شرکت‌های پیمانکاری رتبه یک را خواهند داشت.

طرح توجیهی شرکت پیمانکاری برای دریافت مجوز

برای شروع فعالیت‌ها و دریافت مجوز، باید طرح توجیهی شرکت پیمانکاری را به سازمان‌های دولتی ذیربط ارائه دهید. سازمان‌های دولتی این طرح را به عنوان مبنای فعالیت‌های یک کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌دهند. بدیهی است که اگر نگارش آن توسط مهندسان و کارشناسان ارشد انجام شده باشد، فرایند تایید طرح توجیهی سریعتر پیش خواهد رفت. در طرح توجیهی هزینه‌یابی‌ها و سایر برآوردهای مالی مربوط به این نوع کسب و کار پیش‌بینی و محاسبه می‌شوند. بنابراین سازمان‌های دولتی متقاعد خواهند شد که اجرای ایده‌های تجاری مد نظر متقاضیان امکانپذیر است و با راه اندازی شرکت پیمانکاری موافقت می‌کنند.

سفارش تدوین طرح توجیهی شرکت پیمانکاری

وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح توجیهی پیمانکاری را برای شما تهیه خواهد کرد. این طرح مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می‌باشد و بنابراین با خیالی آسوده می‌توانید این طرح را به ارگانهای دولتی تحویل دهید. در طرح توجیهی امکان پیاده‌سازی ایده تجاری شرکت پیمانکاری از نظر اقتصادی اثبات می‌شود. تیم تخصصی وبسایت سایت پرشین پلن، همه برآوردهای مالی مورد نیاز را درباره فعالیت‌های آتی شرکت پیمانکاری ارائه می‌دهند.

به این ترتیب سازمان‌های دولتی به طرح توجیهی شما اعتماد کرده و مجوزهای لازم را راحت‌تر صادر می‌کنند. علاوه بر این سرمایه‌گذاران می‌توانند محاسبات مالی طرح را به عنوان مبنایی برای برنامه‌ریزی‌های استراتژیک خود در نظر بگیرند. هم اکنون می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی شرکت پیمانکاری و ارتباط با کارشناس ارشد حوزه سرمایه گذاری، از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی