طرح توجیهی شرکت هواپیمایی☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی شرکت هواپیمایی_پرشین پلن

فهرست مطالب

تهیه طرح توجیهی شرکت هواپیمایی مهم‌ترین اقدامی است که باید برای اخذ مجوز از سازمان هواپیمایی کشور انجام شود. در این طرح برآوردهای دقیقی از نتایج اقتصادی فعالیت‌های شرکت ارائه می‌گردد. وب سایت پرشین پلن کاربردی‌ترین طرح توجیهی را برای شما، جهت دریافت مجوز از ارگان‌های دولتی تدوین  می‌نماید. با استفاده از آن  می‌توانید ارگان‌های دولتی ذیربط را متقاعد کنید که ایده تجاری شما قابل اجرا  می‌باشد. برای اطلاع بیشتر درباره شرکت هواپیمایی و نحوه ثبت سفارش طرح توجیهی برای آن، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و مزایای شرکت هواپیمایی

سرمایه‌گذاری در صنعت هواپیمایی از نظر آینده شغلی و بازدهی سرمایه، ایده تجاری بسیار مناسبی است. در تمام نقاط جهان حمل و نقل هوایی توسط شرکت‌های هواپیمایی اداره می‌شود. این نوع شرکت‌ها دو هدف اصلی را دنبال می‌کنند. اولین هدف این شرکت‌ها مدیریت ترافیک هوایی در سطح منطقه‌ای و بین المللی است. دومین هدف مربوط به تسهیل تردد مسافران و حمل سریع کالا به مناطق جغرافیایی مختلف است. با توسعه این صنعت و بکارگیری فناوری‌های نوین در فرآیندهای خطوط هوایی، توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران به این شرکت‌ها جلب شده است. برخی مزایای شرکت هواپیمایی عبارت است از:

  • حمل و نقل سریع مسافر و کالا
  • امکان پروازهای کوتاه مدت با هواپیماهای سبک
  • امکان رزرو پروازهای بلند مدت و بین المللی
  • اشتغالزایی و رشد اقتصادی

توجیه اقتصادی شرکت هواپیمایی

در طرح توجیهی شرکت هواپیمایی سودآوری این نوع کسب و کار به طور واضح مشخص می‌شود. با توجه به رشد بازارهای داخلی و بین الملل پیش‌بینی شده است که بازدهی اقتصادی شرکت‌های هواپیمایی نیز ادامه داشته باشد. در واقع شرکت‌های هواپیمایی به بازیگران کلیدی در رشد اقتصاد جهانی تبدیل شده‌اند. یکی از صنایعی که بیشترین وابستگی را به حمل و نقل هوایی دارد، گردشگری است.

اغلب مسافران بین المللی از طریق شرکت‌های هواپیمایی به مناطق گردشگری مدنظر خود سفر می‌کنند و روابط تجاری برقرار می‌نمایند. علاوه بر این تجارت‌های جهانی به ویژه معاملات الکترونیک به صنعت هوایی تکیه دارند. با توجه به موارد گفته شده، سرمایه‌گذاری در این زمینه سودآوری فوق‌العاده‌ای خواهد داشت. در ایران قیمت سوخت هواپیما ارزان‌تر از سایر کشورها است و به راحتی در دسترس افراد قرار می‌گیرد. بنابراین اگر شرکت‌ها در زمینه پروازهای خصوصی و خدمات خطوط هوایی فعالیت داشته باشند، درآمد بیشتری خواهند داشت.

  طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا☀️(برای دریافت مجوز)

درآمد طرح شرکت هواپیمایی

درآمد آتی و سایر شاخص‌های اقتصادی در طرح توجیهی شرکت هواپیمایی برآورد می‌شوند. مسافران تجاری با خرید خدمات اضافی و استفاده از پروازهای مکرر، افزایش درآمد شرکت‌های هواپیمایی را تضمین می‌کنند. اگرچه اکثر این شرکت‌ها درآمد خود را از طریق مسافران به دست می‌آورند، با این حال می‌توانند به وسیله خدمات حمل کالا نیز به سود بیشتری دست یابند. افزایش حمل و نقل هوایی درآمد شگفت آوری را برای شرکت‌های هواپیمایی ایجاد می‌کند. در صورتی که این شرکت‌ها با توجه به ترجیحات مسافران خدمات جانبی خود را توسعه دهند، سود و درآمد بیشتری کسب خواهند کرد. به طور کلی در این صنعت سرمایه‌گذاران می‌توانند با مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح، حاشیه سود خود را افزایش دهند.

مدیریت شرکت هواپیمایی

مدیریت و برنامه‌ریزی‌های شرکت‌ هواپیمایی، نمی‌توانند مستقل از سایر عناصر صنعت هوایی باشند. در واقع تصمیمات مدیریت تحت تاثیر سیاست گذاری‌ها و عوامل مرتبط با خطوط هوایی است. این شرکت‌ها می‌بایست با دولت، مشتریان، تامین‌کنندگان، اتحادیه‌ها و حتی رقبا در تعامل باشند. به عنوان مثال یک شرکت هواپیمایی باید نیازها و ترجیحات مشتریان خود را مانند برنامه زمانی پروازهای پرتردد، قیمت‌های مقرون به صرفه برای حمل کالا و مسافر، خدمات داخل هواپیما و… را درنظر بگیرند. ناتوانی در برآورده ساختن توقعات مسافران ممکن است به کاهش مشتری و میزان فروش منجر شود. به طور معمول مدیران شرکت‌های هواپیمایی باید سطح مشخصی از استانداردها را برای خدمت به مشتریان حفظ کنند.

مدیریت شرکت هواپیمایی_پرشین پلن

راه اندازی شرکت هواپیمایی

برای اینکه اداره ثبت شرکت‌ها با راه اندازی این کسب و کار موافقت کند، می‌بایست مجوزهای لازم را از سازمان‌های ذیربط دریافت کنید. دستورالعمل تاسیس و فعالیت شرکت‌های هواپیمایی، از جمله الزاماتی است که باید توسط متقاضیان مجوز رعایت گردد. متقاضیان ثبت شرکت، باید شرایطی را که سازمان هواپیمایی کشور و همچنین سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تعیین کرده‌اند، به طور کامل داشته باشند.

به عنوان مثال مدیر عامل و هیئت مدیره شرکت‌های هواپیمایی باید حداقل 5 سال در صنعت هوایی کار کرده باشند. علاوه بر این باید کفایت مالی شرکت و توانمندی اجرایی و تخصصی فرآیندهای آن به اثبات برسند. بر اساس تعداد و مشخصات هواپیماها، تجهیزات پیش‌بینی شده در طرح کسب و کار، سابقه فعالیت اعضای شرکت و سایر دارایی‌های ثابت و جاری پروانه‌های تاسیس و بهره برداری توسط سازمان هواپیمایی کشور صادر می‌شود.

طرح توجیهی شرکت هواپیمایی برای دریافت مجوز

برای دریافت مجوز می‌توانید به سازمان هواپیمایی کشور مراجعه کنید و طرح توجیهی هواپیمایی را ارائه دهید. سازمان هواپیمایی کشور، سازمان میراث فرهنگی و سایر ارگان‌های دولتی، طرح توجیهی کسب و کار را ارزیابی می‌کند. محاسبات مالی این طرح باید بر اساس آمارهای اقتصادی به روز و شاخص تورم انجام شده باشد. با تهیه طرح توجیهی معتبر و سنجیده  می‌توانید مطمئن باشید که فرآیند تایید طرح توجیهی سریع‌تر پیش خواهد رفت و با آن موافقت می‌شود.

در طرح توجیهی نتایج فعالیت‌های مدنظر متقاضیان از نظر تخصصی و اقتصادی مشخص می‌گردد. به این ترتیب سازمان‌های دولتی اطمینان می‌یابند که خدمات شرکت هواپیمایی به صورت ایمن و مهندسی شده انجام خواهد شد. همچنین اگر افراد ایده تجاری منحصر به فردی داشته باشند، در طرح توجیهی امکان پیاده‌سازی آن از نظر اقتصادی به اثبات می‌رسد.

سفارش طرح توجیهی شرکت هواپیمایی

طرح توجیهی هواپیمایی نمایی کلی از فعالیت‌های عملیاتی این نوع کسب و کار را نشان می‌دهد. به عبارتی این طرح نمایانگر این است که اجرای فعالیت‌های شرکت هواپیمایی امکانپ‌ذیر می‌باشد. نگارش بهترین طرح توسط تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن انجام می‌شود. این طرح مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است، بنابراین متقاضیان مجوز می‌توانند برای راه اندازی شرکت هواپیمایی و اجرای ایده تجاری مد نظر خود اقدام کنند.

همچنین سرمایه‌گذاران می‌توانند اطلاعات مالی طرح را در برنامه‌ریزی‌های استراتژیک خود به کار ببرند. بعد از اخذ مجوزهای شرکت هواپیمایی و پروانه تاسیس باید ظرف یک ماه نام شرکت ثبت گردد و اعضای هیات مدیره معرفی شوند. هم اکنون اگر تمایل به سفارش طرح اختصاصی شرکت هواپیمایی دارید با شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی