طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی حمل و نقل کالا (pdf+doc)_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی حمل و نقل کالا مجموعه‌ای از مطالعات و محاسبات انجام شده برای دریافت مجوز است. طرح توجیهی با امکان سنجی ایده کسب و کار، اطلاعات مفیدی در اختیار سرمایه گذاران، ایده پردازان و ارگان‌های دولتی قرار می‌دهد. این طرح شامل اطلاعاتی چون بازار هدف، امور مالی، پرسنل مورد نیاز، میزان سود و زیان، تجهیزات مورد نیاز،سرمایه اولیه و غیره می‌باشد. طرح توجیهی این کسب و کار باید به طور کاملا سنجیده و تخصصی تدوین شود تا با اطمینان کامل بتوانید آن را به سازمان های دولتی و خصوصی ذیربط گزارش دهید. در ادامه برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد شرکت حمل و نقل کالا از شما دعوت می کنیم تا با وب سایت پرشین پلن همراه باشید.

اهمیت احداث شرکت حمل و نقل کالا

حمل و نقل یا ترابری به معنای جابه جایی اجناس، کالا و انسان از جایی به جای دیگر می باشد. امروزه اهمیت حمل کالا بر هیچکس پوشیده نیست. حمل و نقل آنلاین، وسایل حمل کننده پیشرفته، راه‌های ارتباطی مختلف، ترانزیت خارجی و داخلی همه و… نشانه‌ای از رونق این صنعت در کشور است. بنابراین علاقمندان به این حوزه می‌توانند با سرمایه گذاری در این طرح که بخشی از زنجیره تولید در کشور است، به سود قابل توجهی دست یابند.

آیا احداث شرکت حمل و نقل کالا پرسود است؟

با توجه به توسعه ارتباطات بین المللی و نقش آن در بازار تجاری و افزایش جمعیت، راه اندازی سامانه حمل و نقل بار می‌تواند بهترین سرمایه گذاری برای علاقمندان این حوزه باشد. پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که حوزه حمل و نقل بار تا سال 2028، هر ساله 4 درصد رشد خواهد داشت و این می‌تواند بهترین موقعیت برای شروع کسب و کار باشد. تاسیس شرکت حمل و نقل کالا می‌تواند فرصت مناسبی برای کسب سود برای کامیون داران باشد. این شغل علاوه بر سوددهی مزیت‌های دیگری مانند انعطاف پذیری زمان و توانایی حضور در عرصه بین المللی را دارد.

هزینه راه اندازی شرکت حمل و نقل کالا

در طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای، به میزان سرمایه اولیه‌ی لازم برای راه اندازی این کار نیز می پردازد. در حقیقت میزان هزینه‌های مورد نیاز برای این کسب و کار، توسط متخصصان پیش بینی و برنامه ریزی شده و نرخ بازگشت سود سرمایه نیز، برای این کسب و کار در نظر گرفته می‌شود. شرکت حمل و نقل کالا، از جمله مشاغلی است که می توان آن را با سرمایه اولیه اندک آغاز نمود. اما در ادامه، این کسب و کار می تواند درآمد بسیار خوبی برای سرمایه گذار و کارآفرین داشته باشد.

  طرح توجیهی شرکت هواپیمایی☀️(برای دریافت مجوز)

معرفی مزایا و کاربردهای شرکت باربری

شرکت های باربری می‌توانند به صورت باربری درون شهری و برون شهری راه اندازی شوند. حیطه‌ی باربری نیز، خود زیر مجموعه‌ی فعالیت بزرگتری به نام ترابری است که حمل و نقل همه چیز از جمله انسان، کالا و محصولات، مواد و تجهیزات، حیوان و… را شامل می‌شود. از جمله کاربرد های حمل و نقل در شرکت های باربری موارد زیر نام برده شده‌اند.

  • حمل و نقل اثاثیه منزل
  • حمل و نقل تجهیزات باشگاهی و ورزشگاهی
  • حمل و نقل دکوراسیون‌ها و سازه های تزئیناتی
  • حمل و نقل و اثاث کشی بین شهری
  • حمل و نقل لوازم بزرگ کارگاهی
  • حمل و نقل تجهیزات بیمارستانی و پزشکی
  • حمل و نقل تجهیزات فروشگاهی
  • حمل و نقل مرسولات پستی درون شهری و برون شهری

نکات مهم در رابطه با راه اندازی شرکت حمل و نقل جاده ای_پرشین پلن

انواع روش های حمل و نقل کالا

🔶 حمل و نقل دریایی
حمل و نقل دریایی از طریق کشتی شامل روش‌های مختلف کراس استافینگ، ترانشیپ، چارترینگ، پروژه‌ای و فله می‌باشد.
– روش کراس استافینگ
معمولا برای محموله‌هایی استفاده می‌شود که به طور مستقیم به مقصد فرستاده نمی‌شوند. در این روش محموله برای ارسال به مقصد از یک کشتی به کشتی دیگر منتقل می‌شود.
– روش ترانشیپ
مشابه روش کراس استافینگ است با این تفاوت که معمولا محموله در بندر تخلیه می‌شود و مجدد توسط کشتی دیگر بارگیری می‌شود.
– روش چارترینگ
برای جابجایی محصولات با حجم زیاد استفاده می‌شود. این روش در واقع نوعی اجاره یا رزرو کشتی است.
– روش پروژه ای
مخصوص انتقال کالاهای خاص و ویژه است که با برنامه ریزی حمل می‌شوند.

– حمل و نقل دریایی فله
برای محصولاتی استفاده می‌شود که بسته بندی ندارند و به شکل فله به کانتینر انتقال داده می‌شوند.

🔶 حمل و نقل زمینی
حمل و نقل زمینی به دو بخش بین المللی و داخلی تقسیم می‌شود. اطلاعات مهم حمل و نقل زمینی شامل مقصد تخلیه کالا، مکان بارگیری، سایز و وزن بار، جنس محصول و تعداد ماشین های لازم می‌باشد. حمل و نقل زمینی نسبت به روش‌های دیگر ارزان تر، سریعتر و ایمن تر است. از حمل و نقل زمینی برای مسافت‌های کوتاه استفاده می‌شود.

🔶 حمل و نقل هوایی
حمل و نقل هوایی بیشتر برای حمل و نقل بین المللی استفاده می‌شود و نسبت به روش‌های دیگر گران‌تر است. حمل و نقل هوایی به دو نوع عمومی و ویژه تقسیم بندی می‌شود. حمل و نقل عمومی شامل کالاهایی است که مراقبت خاصی نیاز ندارند. اما حمل و نقل ویژه مخصوص محموله‌های با ارزش یا خطرناک مانند حیوانات، طلا، مواد شیمیایی، داروها و غیره می‌باشد.

بررسی مراحل راه اندازی و بخش های مربوط به مسائل فنی

در طرح توجیهی شرکت باربری، به چگونگی راه اندازی این کسب و کار و مسائل فنی مربوط به آن نیز پرداخته می‌شود. نکته‌ی حائز اهمیت در راه اندازی این کسب و کار، نوع ارائه‌ی خدمات است. در حقیقت می‌توان این کسب و کار را هم به صورت مجازی و هم به واسطه‌ی یک دفتر حضوری راه اندازی نمود. در صورتی که قصد راه اندازی این کسب و کار را به صورت آنلاین دارید، می‌توانید به واسطه‌ی واحدهای پشتیبانی به ارائه‌ی خدمات بپردازید. در حقیقت ماشین های خود را به صورت اختصاصی یا به واسطه‌ی پیمانکاری، می‌توانید در اختیار کاربران قرار دهید. مزیت این گونه خدمت رسانی، نبود محدودیت زمانی و مکانی است. به علاوه در این شرایط می‌توانید به ارائه‌ی خدمات به صورت دورکار در دیگر شهرها نیز بپردازید.

در صورتی که قصد ارائه‌ی خدمات را به صورت حضوری داشته باشید، لازم است یک دفتر اصلی راه اندازی نمایید. در این حالت هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری می‌توانید به ارائه‌ی خدمات بپردازید. مزیت انجام این کار این است که می‌توانید قرار دادهایی را به صورت شرکتی با دیگر شرکت‌ها داشته باشید. همچنین به دلیل حضور شما در یک دفتر مرکزی، اعتبار کسب و کار و ارائه‌ی پشتیبانی نیز بهتر خواهد بود.

معرفی ماشین آلات مورد نیاز برای راه اندازی شرکت

برای راه اندازی شرکت باربری، مهمترین ماشین های مورد نیاز برای این طرح توجیهی کسب و کار به شرح زیر هستند. البته بسته به نوع خدماتی که ارائه می شود، می‌توان از تمام یا برخی از این ماشین‌ها استفاده نمود.

  • ماشین های وانت بار
  • ماشین های نیسان بار
  • ماشین های کامیونت
  • ماشین های کامیون

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای_پرشین پلن

اهمیت طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا

طرح توجیهی حمل و نقل کالا، به عنوان یک طرح جامع و کامل می‌تواند سرمایه گذاران را از 0 تا 100 هزینه‌های حمل و نقل آگاه کرده و با استفاده از آن، می‌تواند پروسه گرفتن مجوز خود را سریعتر طی کند. علاوه بر اینکه با وجود طرح توجیهی شرکت باربری شما می‌توانید فعالیت خود را رسمی کنید، این سند اعتباری کاربردها و اهداف دیگری نیز دارد.

در حقیقت با وجود یک طرح توجیهی، شما پیش از آغاز رسمی کسب و کار و برنامه ریزی برای آن، در یک مسیر برنامه ریزی خواهید بود. در این زمان شما قادر هستید با کارشناسان حوزه های مختلف ارتباط برقرار کرده و ایده‌ی خود را از ابعاد مختلف بررسی کنید. به همین خاطر، بسیاری از اطلاعات به دست آمده در رابطه با طرح توجیهی، می تواند در مسیر برنامه ریزی اصلی مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین یک طرح توجیهی، به عنوان یک نمونه‌ی اولیه‌ی برنامه ریزی و یک نقشه‌ی راه کلی و اولیه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. چرا که جوانب مختلف راه اندازی شرکت باربری، در آن مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا برای دریافت مجوز

یکی از اقدامات مهم و اصلی سرمایه گذاران به منظور دریافت مجوز، تهیه طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا می باشد. چرا که تنها با ارائه طرح توجیهی، ارگان‌ها و سازمان های مربوطه قادر به صدور مجوز های لازم هستند. در این طرح توجیهی تمام برآورد های مالی و چگونگی احداث شرکت حمل و نقل به طور کامل مورد محاسبه قرار می گیرد. در صورت داشتن اعتبار بیشتر طرح توجیهی باید نگارش آن توسط متخصصان مالی به طور کاملا تخصصی انجام شود. از این رو سرمایه گذاران با ارائه طرح توجیهی معتبر و شفاف به ارگان‌های دولتی ، باعث می‌شوند تا این سازمان‌ها به کسب و کار مربوطه اطمینان بیشتری کنند و با طرح توجیهی موافقت نمایند.

  طرح توجیهی شرکت مدیریت صادرات☀️(برای دریافت مجوز)

در طرح توجیهی به چه مواردی پرداخته می‌شود؟

در طرح توجیهی تمام هزینه‌های لازم چون هزینه ساخت، دستمزد نیروی انسانی، هزینه‌‌های تهیه مواد اولیه و تجهیزات و دیگر موارد محاسبه می‌گردد. علاوه بر این سرمایه اولیه ثابت و در گردش، سود حاصل از کار، نرخ برگشت سرمایه، درآمد و دیگر موارد اقتصادی مورد محاسبه قرار می‌گیرند. سرمایه گذاران نیز با مطالعه دقیق این طرح می توانند در مسیری درست گام بردارند تا هرچه سریع تر به نتیجه مطلوبی برسند.

طرح های توجیهی مرتبط با شرکت‌های خدماتی

سفارش طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا

اهمیت کیفیت در طراحی طرح توجیهی شرکت حمل و نقل کالا، حرف اول را می‌زند. در حقیقت این کیفیت یک طرح توجیهی است که ارزش آن را تعیین می‌نماید. همچنین اهمیت کیفیت در جایی نمایان می‌شود که شما به صورت رسمی آغاز به فعالیت می‌کنید. بنابراین بهره‌گیری از نظرات کارشناسانه‌ی متخصصان مسلط به امور مربوطه، اهمیت بسیاری دارد. کارشناسان مجموعه‌ی پرشین پلن، با تجربه‌ای طولانی و خبره در زمینه‌های بانکی و اداری، آماده‌ی کمک رسانی به شما در این حیطه هستند. اکنون درصورت تمایل می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی از طریق راه‌های ارتباطی معرفی شده، با کارشناس ارشد مجموعه تماس حاصل نمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4.6/5 - (8 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی