پارکت یکی از مدرنترین انواع کفپوش ساختمانی است که توجهات بسیاری را سمت خود معطوف نموده است. این کفپوش زیبا و با کیفیت، با تقاضای زیادی همراه بوده و به همین دلیل لزوم تاسیس واحدهای تولیدی بیشتر در خصوص این محصول و در نتیجه استفاده از طرح توجیهی، احساس خواهد شد.
یکی از طرح های موثر و مفید برای سرمایه گذاران که راهگشای آنها خواهد بود، طرح توجیهی است. این طرح، اطلاعات جامع درباره راه اندازی کسب و کار را به سرمایه گذاران ارائه میدهد. در این طرح، همه چیز شفاف سازی شده و بنابراین راهی برای اشتباه از سوی سرمایه گذاران باقی نخواهد ماند. حال اگر تصمیم دارید تا به تاسیس کارخانه تولید پارکت پرداخته و این مصالح پرکاربرد و ضروری را تولید نمایید، اولین گامی که باید بردارید، اخذ طرح توجیهی پارکت است. این طرح را متخصصین و مهندسین طراحی کرده و در اختیارتان قرار خواهند داد.
اهمیت طرح توجیهی تولید پارکت
متخصصین ما به همه اصول، قواعد و پیش نیازهای تولید پارکت، واقف بوده و بر اساس همان اصول و قواعد، طرح توجیهی را پایه ریزی می کنند. طرح توجیهی کمک می کند تا خشت اول را درست گذاشته و تا انتهای کار نیز به همان شکل پیش روید. در طرح توجیهی پارکت، آنقدر همه چیز جامع و کامل است و درباره همه نکات ریز و درشت صحبت شده که هیچ جای سوالی برایتان باقی نخواهد ماند.
همچنین در این طرح، جایی که باید از آن شروع کنید، سرمایه ای که برای شروع کار نیاز دارید، تعداد نیروهای انسانی مورد نیاز، تعداد تجهیزات، همه و همه بررسی خواهد شد و حتی مشکلات پیش رو نیز ذکر خواهند شد تا با آمادگی هر چه بیشتر و با قدرت هر چه تمام تر رو به جلو حرکت کنید. بی شک اگر طرح توجیهی پارکت را پیش از شروع کار، الگوی خود قرار دهید، با موفقیتهای بیشتری هم روبرو شده و بر تمام موانع و مشکلات به خوبی فائق خواهید آمد.
معرفی پارکت و ضرورت استفاده از آن
این محصول، از مصالح جدید در ساختمان سازی استفاده می شود. پارکت یکی از این مصالح محسوب می شود که به منظور اجرا در کف انتخاب می شود. فضاهای پوشیده شده از پارکت، ظاهر طبیعی و شبیه به چوب داشته و بسیار زیبا و گرم به نظر می رسند. ضمنا مقاومت آنها نیز بسیار بالاست. دقیقا با وجود همین عوامل هم انتخاب های زیادی روی پارکت صورت گرفته و این کفپوش، محبوب همه شده است.
مطمئنا اگر خود شما هم بخواهید خانه ای اجاره یا خریداری کنید، اولین چیزی که نظرتان را جلب کرده و روی آن تاکید می کنید، کفپوش است. حالا سوال اینجاست که آیا خانه ای که دارای کفپوش مدرن مثل پارکت است را انتخاب میکنید یا یک خانه پوشیده شده از کفپوشهای قدیمی را ترجیح میدهید؟ مسلما پارکت را بیشتر پسند میکنید. خیلی از افراد هم مانند شما فکر میکنند. با این اوصاف میتوان بازار مصرف انواع پارکت از جمله پارکت لمینت را یکی از بازارهای مهم کشور معرفی کرد. هر چه به جلو می رویم، این کفپوش، اهمیت بیشتری پیدا می کند. به همین دلیل هم نیاز به تاسیس تعداد بیشتری از واحدهای تولید کننده پارکت احساس می شود و اینجاست که طرح توجیهی پارکت، برای شما که قصد سرمایه گذاری در این کار را دارید، اهمیت پیدا می کند.
آیا تاسیس واحد تولید پارکت، سوددهی خواهد بود؟
اگر بخواهیم واقع بینانه به این موضوع بنگریم، باید بگوییم بله. تاسیس هر یک از واحدهای تولید پارکت، اعم از کارگاه یا کارخانه، همراه با سود و بازدهی خواهد بود. حتی اگر روند ساختمان سازی هم دارای سرعتی مانند سرعت قبل نباشد، اما باز هم این کار سودآور است. چرا که ساختمان سازی، شکلی کاملا مدرن به خود گرفته و مصالح ساختمانی مدرن و امروزی مثل پارکت هم رواج بیشتری یافتهاند. به طوری که همیشه تقاضا برای این مصالح وجود دارد.
طرح توجیهی تولید پارکت جهت دریافت مجوز
از ابتداییترین کارهایی که سرمایه گذاران برای احداث کارخانه تولید انواع پارکت موظف به انجام آن هستند، دریافت مجوز های لازم می باشد. آنها باید به منظور دریافت مجوز مراجعه به وزارت تجارت، معادن و صنایع (وزارت صمت) کنند و طرح توجیهی تولید انواع پارکت را به وزارت صمت گزارش دهند. جهت راه اندازی کارخانه تولید انواع پارکت مانند سایر فعالیتها باید مجوز های ذیربط را از وزارت مربوطه دریافت نمایند.
این سازمان برای موافقت کردن مجوز شما طرح توجیهی مربوطه را بررسی می کند. اگر تدوین طرح توجیهی به صورت سنجیده و دقیق توسط کارشناسان انجام شده باشد، سبب اطمینان بیشتر آنها میشود. به همین منظور فرآیند تایید طرح توجیهی به سرعت طی میشود. طرح توجیهی تولید انواع پارکت این امکان را دارد تا تمامی گمان های فعالیت های عملیاتی این تولیدی را از نظر اقتصادی مورد بررسی قرار دهد.
در طرح توجیهی پارکت، چه عوامل و هزینههایی بررسی میشوند؟
طرحهای توجیهی به حدی جامع هستند که جواب تمامی سوالات مالی شما را خواهند داد. شاید مشکلاتی بر سر کارتان قرار گیرند. اما با وجود طرح توجیهی پارکت که متخصصین این حوزه طراحی خواهند کرد، عملا با اشتباهات مالی مواجه نشده و به عنوان یک سرمایه گذار و تولید کننده موفق حرکت خواهید کرد.
در طرح توجیهی پارکت، همه جزییات به طور دقیق بررسی شده و اعلام میشوند تا بدون ابهام شروع کنید. از جمله این جزییات، عوامل و هزینههایی هستند که باید از آنها مطلع شوید. در ادامه به برخی از این عوامل اشاره خواهیم کرد:
- مواد اولیه برای تولید پارکت از قبیل لایه مغزی، لایه مغزی ام دی اف، لایه تثبیت کننده و…
- روش های تولید پارکت از جمله روش های DPL و HPL
- انواع ماشین آلات مورد نیاز برای تولید این محصول از قبیل ماشین آلات پرس کننده، گرماده و…
- نوع پارکت از جمله پارکت تمام چوب یا تلفیقی از چوب و متریال مصنوعی
- محل استفاده از پارکت مانند منزل یا محیطهای عمومی
- هزینه های مربوط به آب و برق
- هزینه های مربوط به استهلاک تجهیزات
- میزان تقاضا برای محصول و درصد فروش آن
- میزان سرمایه مورد نیاز
- نیروهای انسانی لازم برای فعالیت در خط تولید
- وامها و تسهیلات مورد نیاز
- سرمایه در گردش
+20 مورد بیشتر…
مراحل راه اندازی کارخانه تولید پارکت
راه اندازی کارخانه تولید انواع پارکت دربردارنده ایده پردازی های ابتدایی، فرآوری نمونههای کالا، بررسی فرایندهای تولید، دریافت مجوزهای مورد نیاز و فراهم سازی سرمایه مورد نیاز، راه اندازی کارخانه تولیدی، نظارت بر فرایندها و بهره برداری می باشد. در طی فرآیند های مختلفی مواد اولیه مورد بررسی قرار می گیرند تا کالای نهایی تولید شود. کارخانههای تولید انواع پارکت، ماشین آلات، تجهیزات و فناوری های تخصصی را به منظور به وجود آوردن خط تولید و پیاده سازی فرآیندهای مربوطه مورد استفاده قرار میدهند.
این امکان وجود ندارد که بتوان بدون مدیریت و نظارت بر فرآیندها از این کارخانهها برداشت کرد. امروزه سیستمهایی که در کارخانههای بزرگ به منظور کنترل فرآیند وجود دارند، از ابزار های نکته سنج و سخت افزارهای کنترلی، شبکههای کامپیوتری و نیروی انسانی تشکیل شده میباشد. نظارت بر فرایند تولید انواع پارکتها اهمیت اقتصادی به سزایی بر زنجیره ساخت آن، علی الخصوص در شرایط پر تنش دارد.
سفارش طرح توجیهی تولید پارکت
طرح توجیهی تولید انواع پارکت در بردارنده داده های مالی مهم و اصلی در رابطه با شرایط اقتصادی این کسب و کار می باشد. وب سایت پرشین پلن انواع طرحهای توجیهی را در زمینه های مختلفی نگارش می کند. علاوه بر این در صورت تمایل مطالعات امکان سنجی را جهت کسب و کارهای بزرگ، در اسرع وقت انجام میدهد.
طرح توجیهی تولید انواع پارکت نگارش شده توسط کارشناسان ماهر مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور خواهد بود. به همین منظور کارآفرینان و سرمایه گذارن با استفاده از آن قادرند تا از وزارت صمت مجوزهای لازم را دریافت نمایند. در این طرح توجیهی مواردی چون سودآوری پروژه، سرمایه اولیه، سود کارخانه، تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز و… مورد بررسی قرار می گیرد. اکنون جهت سفارش طرح توجیهی تولید انواع پارکت ، با کارشناسان وبسایت پرشین پلن از طریق شمارههای وب سایت تماس حاصل فرمایید.