طرح توجیهی احداث گردشگری روستایی☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی احداث گردشگری روستایی_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی گردشگری روستایی را می توان نخستین گام از راه اندازی این کسب و کار دانست. به بیان دیگر، برای اینکه هر کسب و کاری را بتوان راه اندازی کرد، در وهله‌ی نخست، کارآفرین باید برای دریافت مجوز های لازم از ارگان های دولتی، طرح توجیهی مرتبط با کسب و کار خود را تهیه نماید. دریافت مجوز کلید شروع یک کسب و کار است. چرا که به واسطه‌ی آن می توان از تمامی امکانات و تسهیلات دولتی، به عنوان یک کسب و کار مستقل و رسمی، استفاده نمود. وب سایت پرشین پلن، به عنوان یک فعال رسمی و حرفه ای در زمینه‌ی طراحی و ارائه‌ی طرح های توجیهی برای کسب و کارها است. در این مطلب قصد داریم به معرفی طرح توجیهی احداث گردشگری روستایی بپردازیم.

معرفی و مزایای گردشگری روستایی

یکی از کاربرد های طرح توجیهی گردشگری روستایی این است، که به واسطه‌ی آن می توان یک معرفی استاندارد از ایده، به ارگان های دولتی ارائه نمود. همچنین مزایایی برای این ایده وجود دارد که قصد داریم به ارائه‌ی آن‌ها بپردازیم. گردشگری روستایی، در واقع شاخه ای از صنعت گردشگری است که بسیار پرطرفدار است. در واقع در این نوع گردشگری، مسافر می تواند تجربه‌ی زندگی روستایی را برای مدتی کوتاه تجربه کند. این نوع گردشگری در چارچوب بوم گردی یا طبیعت گردی (اکوتوریسم) نیز می گنجد. بنابراین مسافرین می‌توانند تجربه ای بومی سازی شده از یک منطقه‌ی روستایی را، بنا بر سلیقه و علاقه‌ی خود، داشته باشند.

استقبال مردم از گردشگری روستایی

نکته‌ی مهم در رابطه با طرح توجیهی گردشگری روستایی، این است که در آن توجیه اقتصادی و پتانسیل بازار بر اساس تقاضای مخاطبان را نیز ارائه می دارد. در واقع می توان از این نوع گردشگری، به عنوان یکی از جالب‌ترین و سودآورترین انواع گردشگری یاد کرد. چرا که به واسطه‌ی آن، می توان کسب درآمد از طریق گردشگری را به مناطق روستایی نیز انتقال داد. همچنین تجربه‌ی این نوع گردشگری، به نسبت گردشگری های لوکس بسیار ارزان قیمت تر است. بنابراین می تواند قشر بزرگ تری از مردم را در بر گیرد. همچنین می توان سطوح مختلفی را برای شرکت در این نوع گردشگری در نظر گرفت.

  طرح توجیهی گردشگری دریایی☀️(برای دریافت مجوز)

هزینه راه اندازی گردشگری روستایی

در طرح توجیهی گردشگری روستایی، به صورت اختصاصی به هزینه‌ها و درآمد ایده پرداخته می شود. اما به صورت عمومی تر توضیحاتی را در این بخش ارائه می کنیم. مهمترین سرمایه ای که برای راه اندازی گردشگری روستایی مورد نیاز است، یک اقامتگاه روستایی است. به علاوه می‌توان گردشگری روستایی را با گردشگری کشاورزی تلفیق نمود. سایر تجربیات روستایی نیز، می تواند به صورت انتخابی، برای مسافران این نوع گردشگری، لحاظ شود. اما در مجموع می توان گفت که سرمایه‌ی اولیه‌ی مورد نیاز برای شروع این کار، سرمایه ای کم و پایه ای است.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث گردشگری روستایی

  • اقامتگاه و خوابگاه
  • اراضی کشاورزی
  • تمهیدات اقامتی (سرویس های بهداشتی، غذاخوری و…)
  • حمل و نقل
  • تمهیدات امنیتی و رفاهی

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث گردشگری روستایی_پرشین پلن

طرح توجیهی گردشگری روستایی برای دریافت مجوز

طرح توجیهی گردشگری روستایی، برای دریافت مجوز امری ضروری است. برای رسمیت بخشیدن به کسب و کار خود، لازم است برای شروع کار مجوز لازم را برای شروع کار دریافت نمایید. از طرفی برای دریافت مجوز نیز، می بایست ارگان های دولتی را از مفید بودن ایده‌ی خود مطمئن سازید. این بدان معناست که باید بتوانید طرح خود را از لحاظ های مادی و معنوی، به خوبی ارائه دهید تا اطمینان دهید که به درستی در مسیر آبادانی کشور تلاش می نمایید.

نکات مهم در رابطه با راه اندازی گردشگری روستایی

در رابطه با گردشگری روستایی، یکی از نکات مهم انتقال تجربیات به افراد است. از آنجا که گردشگران روستا، احتمالا برای اولین بار در این محیط قرار می گیرند، نحوه‌ی برخورد با محیط و امکانات بسیار مهم است. بنابراین باید بتوانید در عین حفظ ماهیت سنتی گردشگری روستایی، بهترین امکانات را نیز برای مراجعان خود فراهم آورید. این به آن معناست که باید تخصص جدی در این زمینه داشته باشید تا امکاناتی که در اختیار گردشگران قرار می دهید، لطمه ای به بومی بودن تجربیات وارد نکند.

سفارش طرح توجیهی گردشگری روستایی

طرح توجیهی گردشگری روستایی، شروع رسمی نمودن روند این کسب و کار است. علاوه بر اهمیت دریافت مجوز، داشتن یک طرح توجیهی می تواند به مثابه‌ی یک نقشه‌ی راه برای روند برنامه ریزی کسب و کار باشد. چرا که در آن به مهمترین و ضروری‌ترین نکات مورد نیاز راه اندازی یک کسب و کار اشاره شده و به تفصیل توضیح داده می شود. بنابراین، داشتن یک طرح توجیهی، برای کسب و کار می تواند در روند اقناع کارشناسان دولتی تاثیر گذار باشد. این کاری است که توسط کارشناسان خبره‌ی پرشین پلن، برای شما انجام می شود. همچنین طرح های توجیهی نوشته شده توسط کارشناس ارشد وبسایت، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی می توانید از طریق وب سایت، با کارشناس ارشد پرشین پلن ارتباط برقرار کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی