طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل_پرشین پلن

فهرست مطالب

تولید انواع لوله و پروفیل مانند هر فعالیت دیگری، نیازمند دریافت مجوز از ارگان های مرتبط است. جهت دریافت مجوز از این ارگان‌ها؛ مدارک و اسناد مختلفی باید داشت که یکی از آنها، طرح توجیهی لوله و پروفیل می باشد. وب سایت پرشین پلن با در نظر گرفتن اهمیت طرح های توجیهی جهت دریافت مجوز؛ مطالب این مقاله را برای شما فراهم کرده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جوانب مختلف طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

معرفی و کاربرد انواع لوله و پروفیل

لوله و پروفیل از انواع محصولات فولادی هستند که در صنایع و زمینه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. اغلب تولیدات لوله و پروفیل برای ساخت درب و پنجره های آهنی استفاده می شوند. کاربرد نوعی از پروفیل های مربع و مستطیل هم که در مقاطع کوچکتر تولید می شوند؛ ساخت نرده های فلزی برای اماکن مختلف است. نرده های فلزی درب و پنجره منازل، پیاده‌روها، راه پله‌ها، پارک‌ها و غیره اغلب از لوله و پروفیل‌ها، ساخته می شوند.

چشم انداز عرضه و تقاضا برای تولید لوله و پروفیل

یکی از مزایای طرح توجیهی لوله و پروفیل؛ داشتن چشم اندازی از عرضه و تقاضا و توجیه پذیری اقتصادی این فعالیت تولیدی است. افزایش ساخت و سازها در شهرها، موجب افزایش تقاضای محصولاتی مانند انواع لوله و پروفیل شده است. امکان تولید محصولات متنوع مانند انواع نبشی، تیرآهن، میلگرد و غیره در کارخانه لوله و پروفیل های فولادی نیز تضمینی برای سودآوری این پروژه است.

  طرح توجیهی تولید انواع لوله مسی☀️(سفارش طرح اختصاصی)

هزینه اجرای طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل

طرح توجیهی لوله و پروفیل؛ لیست کاملی از هزینه های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید و بهره برداری از آن را ارائه می‌کند. هزینه شروع و راه اندازی این پروژه نیز به دو بخش هزینه های جاری و سرمایه ثابت، تقسیم می شود. سرمایه ثابت یا اولیه؛ هزینه های پیش از احداث کارخانه و تجهیز خط تولید را پوشش می دهد. هزینه های جاری نیز به تامین هزینه های انرژی مصرف شده، حقوق کارکنان، بیمه و غیره اختصاص می یابد.

تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل

سرمایه گذارانی که یک پروژه جدید را استارت می زنند ممکن است در زمینه خرید تجهیزات مورد نیاز، دچار سردرگمی شوند. طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل؛ لیست کاملی از تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز برای شروع این فعالیت را تنظیم می‌کند. تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی این خط تولید؛ شامل موارد زیر می باشد:

  • رول بازکن ورق های فولادی
  • نوار نقاله
  • گیوتین
  • کمپرسور و…

انواع لوله و پروفیل چگونه تولید می شوند؟

لوله و پروفیل‌ها معمولا در دو روش مستقیم و غیر مستقیم تولید می شوند. نوع روش انتخابی برای تولید لوله و پروفیل به نوع تجهیزات و ماشین آلات خط تولید بستگی دارد. نکته مهم در تولید این لوله و پروفیل‌ها؛ انتخاب ورق‌هایی است که دارای ویژگی های مکانیکی و ترکیبات شیمیایی مناسبی باشند. انتخاب ورق های مناسب موجب می شود که ورق‌ها طی مراحل مختلف تولید، دچار شکستگی یا آسیب نشوند. آسیب دیدن محصولات هنگام تولید، کیفیت محصولات نهایی را کاهش داده و حتی ضایعات بیشتری نیز تولید خواهد کرد.

انواع لوله و پروفیل چگونه تولید می شوند؟_پرشین پلن

انواع روش های تولید لوله و پروفیل

همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم؛ پروفیل و لوله‌ها در دو روش مستقیم و غیر مستقیم ساخته می شوند. خلاصه فرآیند تولید لوله و پروفیل به شرح زیر می باشد:

  • ساخت پروفیل در روش مستقیم: نوار های فولادی در این روش ابتدا از دو قالب که عبور کرده و مطابق با فشار وارده به شکل مورد نظر( لوله) می رسند. لبه این لوله‌ها به یکدیگر جوش داده شده و سپس در مرحله سایزینگ به شکل مورد نظر تبدیل می شوند. نواقص لوله‌ها نیز در مرحله پیچش گیر برطرف می شود. لوله‌ها به صورت اتوماتیک به اندازه های 6 متری برش خورده و وارد مرحله بسته بندی می شوند.
  • تولید پروفیل با روش غیر مستقیم: نوار های فولادی در این روش ابتدا از مرحله نورد گذر کرده و با استفاده از روش های شکل دهی لبه ای، مرکزی و یا شعاع واقعی به لوله تبدیل می شوند. لبه لوله‌ها جوش داده شده و وارد مرحله سایزینگ می شوند. لوله‌ها در مرحله سایزینگ با اعمال فشار به شکل مورد نظر رسیده و نواقص آنها نیز مانند روش قبلی برطرف می شود. لوله‌ها در ابعاد مورد نظر، برش خورده و وارد قسمت بسته بندی می شوند.

  طرح توجیهی لوله پلی اتیلن و اتصالات ☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی لوله و پروفیل برای دریافت مجوز

طرح توجیهی چیست؟ طرح توجیهی لوله و پروفیل؛ یکی از مهمترین اسناد برای دریافت مجوز به شمار می آید. دلیل اهمیت طرح های توجیهی برای دریافت مجوز این است که مسئولین مربوطه این طرح‌ها را معیار مهمی برای اعطای مجوز در نظر می‌گیرند. شیوه نگارش و تدوین طرح توجیهی، تاثیر زیادی در جلب توجه و اعتماد مسئولین خواهد داشت. جهت جلب اعتماد مسئولین و منطقی بودن طرح های توجیهی؛ بهتر است که از افراد متخصص در این زمینه کمک گرفت.

سفارش طرح توجیهی لوله و پروفیل از پرشین پلن

وب سایت‌پرشین سالهاست که در زمینه تنظیم انواع طرح های توجیهی خدمات ارزنده ای ارائه می دهد. یکی از خدمات وبسایت ما؛ تنظیم طرح توجیهی لوله و پروفیل می باشد. مهارت و تجربه کارشناس ارشد این مجموعه شانس شما را برای یک سرمایه گذاری مطمئن افزایش خواهد داد. هم اکنون درصورت تمایل جهت سفارش طرح؛ کافیست همین حالا با کارشناس ارشد مجموعه ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی