طرح توجیهی مجتمع مسکونی را میتوان به عنوان کلیدی برای شروع راه اندازی این کسب و کار معرفی کرد. برای شروع هر کسب و کاری، چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور، لازم است از ارگان های دولتی مربوطه، اقدام به اخذ مجوز نمود. برای دریافت مجوز نیز، لازم است که کارآفرین، طرح خود را به صورت یک گزارش کامل در قالب یک طرح توجیهی به وزارت مربوطه ارائه دهد.
پس از آن، متخصصین آن ارگان، با مطالعه این طرح توجیهی، ایدهی کارآفرین را تایید یا رد می کنند. بنابراین مهم است، در رابطه با اهمیت طرح توجیهی و نحوه نگارش طرح، اطلاعات مفیدی در اختیار داشته باشید. در وب سایت پرشین پلن قصد به تدوین طرح های توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری می پردازیم. در این مطلب نیز قصد داریم، به ارائهی مطالب مهمی در رابطه با طرح توجیهی احداث مجتمع مسکونی بپردازیم.
معرفی و کاربرد ساخت مجتمع مسکونی
از مهمترین ویژگی های طرح توجیهی مجتمع مسکونی، این است که می بایست در آن به خصوصیات و مزایای این ایده اشاره نمود. از جمله مزایایی که در طرح توجیهی مجتمع مسکونی به آن اشاره می شود نیز می توان به پر رونق بودن این ایده اشاره کرد. زیرا در جهت عمران و آبادانی شهری می باشد. همچنین مجتمع مسکونی می تواند به عنوان یک ایدهی کسب و کاری مشارکتی نیز واقع شود. در واقع جذب سرمایه گذاران خرد و کلان در این حوزه بسیار آسان است. این امر به دلیل این است که در هر زمانی می توان به این حوزه پیوست و همواره استقبال بازار از آن وجود خواهد داشت.
چشم انداز عرضه و تقاضا برای راه اندازی مجتمع مسکونی
با رشد جمعیت، پیشرفت شهری و نیاز به ایجاد اماکن مسکونی جدید، بیشتر می شود. به همین دلیل، حوزهی ساخت و ساز و به خصوص شهرک سازی و انبوه سازی های آپارتمانی نیز، با استقبال بیشتری مواجه می شوند. در واقع احداث مجتمع های آپارتمانی به خصوص در مقیاس انبوه، علاوه بر اینکه دارای آیندهی مالی بسیار خوبی برای سرمایه گذاران آن می باشد، پیشرفت شهری و عمران و آبادانی کشور را نیز تضمین می کند. بنابراین می توان فهمید که چشم انداز بازار همواره برای این موضوع افقی روشن پیش رو دارد. چرا که بسته به میزان رشد مثبت جمعیت هر کشور، میزان تقاضا برای سکونت شهری نیز بیشتر می شود.
درآمد راه اندازی مجتمع مسکونی
در طرح توجیهی مجتمع مسکونی، علاوه بر ارائهی صورت کلی طرح، به موضوعاتی نظیر درآمد و هزینه های این کسب و کار نیز پرداخته می شود. چرا که طرح توجیهی به طور کلی، به مثابهی یک گزارش از برنامه ریزی راه اندازی کسب و کار می باشد. درآمد حاصل از راه اندازی یک مجتمع مسکونی، وابسته به میزان وسعت پروژه است. همچنین به تعداد مشارکت کنندگان پروژه و درصد سهم هم کدام نیز بستگی دارد.
اما همواره شخص کارآفرین، علاوه بر میزان سود خالص بر اساس درصد، سهمی ثابت به عنوان شروع کنندهی طرح و مطرح کنندهی ایده نیز خواهد داشت. بر این اساس می توان از حوزهی ساخت و ساز و به ویژه انبوه سازی آپارتمانی و شهرک سازی، به عنوان یکی از کسب و کار های پر درآمد در ایران و جهان یاد کرد.
مواد اولیه مورد نیاز برای احداث مجتمع مسکونی
یکی دیگر از گزینههایی که در بخش درآمد و هزینه های طرح توجیهی مجتمع مسکونی ذکر می شود، هزینه های اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی این کسب و کار است. برخی از این موارد در زیر آمدهاند:
- اراضی مورد نظر برای احداث پروژه.
- ماشین آلات حمل و نقل (کامیون، بولدوزر، تراک میکسر، اسکریپر، کلامشل و…)
- مصالح ساختمانی پایه (سیمان، آجر، بتن، بلوک سیمانی، فلز و آهن آلات ساختمانی، خاک و…)
- مصالح ساختمانی داخلی (گچ، رنگ، کاغذ دیواری، سیمان، کاشی، سرامیک و…)
- تاسیسات ساختمانی (آب، برق، گاز و…)
- تمهیدات رفاهی و امنیتی (تلفن، اینترنت، سیستم های امنیتی، سیستم های اطفاء حریق و…)
طرح توجیهی مجتمع مسکونی برای دریافت مجوز
داشتن طرح توجیهی مجتمع مسکونی، برای دریافت مجوز الزامی است. زیرا شما باید ارگان های مربوطه را با ارائهی این طرح قانع نمایید که سرمایهی کشور در راه درستی مصرف می گردد. بنابراین حرفه ای و قابل اطمینان بودن طرح توجیهی، می تواند مسیر گذر از این راه را برای شما هموار و آسان کند.
نکات مهم در رابطه با مجتمع مسکونی
یکی از نکات مهم در راه اندازی مجتمع مسکونی، محل انتخاب اراضی پروژه است. در صورتی که قصد راه اندازی یک پروژه را در وسعت زیاد داشته باشید، انتخاب اراضی حومه شهری می تواند انتخابی مناسب باشد. زیرا با این انتخاب می توانید در پیشبرد وسعت شهر همراه شوید. به علاوه با هدایت درست و صحیح سرریز جمعیتی، از ازدحام شهری به خصوص در کلان شهرها نیز جلوگیری خواهد شد.
سفارش طرح توجیهی مجتمع مسکونی
به عنوان یک کارآفرین یا سرمایه گذار، برای رسمیت بخشیدن به ایدهی خود می بایست در گام نخست به سفارش طرح توجیهی مجتمع مسکونی اقدام نمایید. وب سایت پرشین پلن، به کمک متخصصان خبره و با تجربهی خود در زمینهی امور بانکی و اداری، می توانند به خوبی شما را در این راه یاری کنند. تمامی طرح های توجیهی تدوین شده در پرشین پلن مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است. بنابراین با این طرح توجیهی با خیال راحت میتوانید جهت اخذ مجوز اقدام کنید. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی و کسب و اطلاعات بیشتر درمورد طرح توجیهی می توانید از طریق وب سایت با کارشناس ارشد پرشین پلن، تماس حاصل فرمایید.