طرح توجیهی شرکت بازرگانی یکی از مهمترین مواردی است که برای اخذ مجوز به آن نیاز دارید. تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن با داشتن سالها تجربه در زمینه نگارش طرح توجیهی، بهترین طرح را برای شما آماده خواهد کرد. بنابراین میتوانید برآوردی دقیق و معتبر درباره نتایج اقتصادی فعالیتهای بازرگانی خود را به سازمانهای دولتی ارائه دهید و مجوزهای لازم را بگیرید. برای کسب اطلاع بیشتر درباره شرکت بازرگانی و اخذ مجوز برای شروع فعالیت، ادامه مطلب را به طور کامل مطالعه کنید.
معرفی و مزایای شرکت بازرگانی
فعالیتهای بازرگانی یک عامل مهم برای گسترش تجارت بینالملل و توسعه اقتصادی کشورها میباشند. جا به جایی سریع و مطمئن کالاهای مختلف، بهبود شیوههای بانکداری نوین و پیشرفت ارتباطات اینترنتی منجر به توسعه فرایندهای شرکتهای بازرگانی شدهاند. شرکتهای بازرگانی همانطور که از نامشان مشخص است، به فعالیتهای تجاری مرتبط با صادرات و واردات میپردازند. معمولا فعالیتهای بازرگانی در سه حوزه ملی، منطقه ای و بینالمللی انجام میشوند.
سیاستگذاریها، موافقتنامههای ترانزیتی و قراردادهای حمل و نقل بینالمللی تاثیر زیادی بر عملیاتهای تجاری دارند. به طور کلی تعاونیها، شرکتهای خانوادگی، سهامی خاص، سهامی عام و با مسئولیت محدود و… از جمله شرکتهای بازرگانی هستند که میتوانند فعالیتهای مربوط به تجارت فرامرزی داشته باشند. برخی مزایای تاسیس شرکت بازرگانی عبارت است از:
- رفع نیازهای افراد جامعه
- توسعه اقتصادی کشور
- ایجاد درآمد قابل قبول برای سرمایهگذاران
توجیه اقتصادی شرکت بازرگانی
در طرح توجیهی شرکت بازرگانی مواردی مانند درآمد قبل از مالیات، سود ویژه، هزینههای عملیاتی، تعداد نیروی انسانی و… برآورد میشوند. در حال حاضر کاهش تعرفههای گمرکی در برخی حوزههای صنعتی و کشاورزی موجب شده است که فعالیتهای بازرگانی سودآوری قابل توجهی برای سرمایهگذاران داشته باشند. علاوه بر این شفافیت در قوانین و مقررات، ارزان شدن حمل و نقل کالا و انجام فرایندهای ترخیص گمرکی به شیوه الکترونیکی، تجارت بینالملل را سادهتر و سرمایهگذاری در این زمینه را جذابتر نموده است.
اساسا تجارت فرامرزی تمام جنبههای اقتصادی جوامع مدرن را در بر میگیرد و برای رفع نیازهای مردم امری ضروری است. شرکتهای بازرگانی عمده فعالیتهای مرتبط با تجارت بینالملل را بر عهده دارند. با توجه به نرخ ارز، سرمایهگذاری در این زمینه و راهاندازی شرکت درآمد مناسبی به همراه خواهد داشت و یکی از طرحهای توجیهی زودبازده به حساب میآید.
هزینه و درآمد شرکت بازرگانی
در طرح توجیهی بازرگانی، موضوعات اقتصادی مرتبط با درآمد حاصل از صادرات و واردات کالا بیان میشوند. سود یکی از شاخصهای مهم برای تعیین میزان موفقیت یک کسب و کار است. مطمئنا توسعه فعالیتهای یک شرکت بازرگانی به میزان سودآوری آن بستگی دارد. حمایتهای دولتی، تعیین ارز نیمایی و سایر سیاست گذاریهای مرتبط با تجارت فرامرزی، ریسک سرمایهگذاری را برای صادرات و واردات کالاهای مجاز کاهش دادهاند. به این ترتیب سودآوری تجارت بینالملل تقریبا تضمین شده است.
سرمایهگذاران با واردات کالاهای ضروری و صادرات محصولات تولیدی میتوانند به سود قابل توجهی برسند. در اغلب موارد افراد بعد از راه اندازی شرکت بازرگانی با فرصتهای تجاری مختلفی رو به رو میشوند و به درآمد مناسبی دست مییابند. سرمایهگذارانی که به دنبال حاشیه سود بالا هستند میتوانند در زمینه تجارت فرامرزی فعالیت کنند. تاسیس این نوع کسب و کار یک ایده تجاری مناسب با درآمد فوق العاده بالایی است.
مراحل راه اندازی شرکت بازرگانی
اگرچه احداث شرکت بازرگانی به تجهیزات و ماشین آلات منحصر به فردی نیاز ندارد. با این حال برخی تجهیزات حمل و نقل میتوانند هزینههای زنجیره تامین را کاهش دهند. همچنین با توجه به نوع کالاهای تجاری، انبار و تجهیزات نگهداری از محصولات هم ممکن است اهمیت ویژهای پیدا کنند. فضای اداری مناسب، تجهیزات ارتباطی مانند شبکه اینترنت، انبار نگهداری کالاهای مختلف، ماشین آلات حمل و نقل و نیروی انسانی کارآمد از جمله موضوعاتی هستند که برای راه اندازی و ادامه فعالیت این نوع شرکت مورد توجه قرار میگیرند. اعضای شرکت بعد از مشخص کردن اساسنامه، میزان سهم شرکا، حق امضا و… میتوانند برای دریافت مجوز، کد اقتصادی، کارت بازرگانی، انتشار آگهی تاسیس و ثبت شرکت اقدام کنند.
زنجیره تامین در شرکتهای بازرگانی
زنجیره تامین شرکت بازرگانی، کلیه فعالیتهای لازم برای دریافت کالا از تولیدکننده و تحویل آن به مصرفکننده نهایی است. این فرایندها شامل تامین کالا، آماده سازی آن برای حمل و نقل، اخذ مجوزهای واردات، تهیه اسناد برای ترخیص کالا و تحویل آن به مصرفکنندگان است. یک شرکت بازرگانی میتواند در زمینههای مختلف فعالیت کند و به تجارت کالاهای مجاز اعم از تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی، محصولات پتروشیمی، لوازم الکتریکی، مواد غذایی، محصولات کشاورزی و… بپردازد. برخی بخشهای زنجیره تامین با توجه به نوع کالاهای وارداتی و محصولاتی که قرار است صادرات آنها انجام بگیرد، متفاوت هستند. به عنوان مثال در حمل و نقل محصولات شیمیایی، مرحله آماده سازی کالا متفاوت با حمل و نقل تولیدات کشاورزی است.
طرح توجیهی شرکت بازرگانی برای دریافت جواز
یکی از مهمترین قدمها برای راه اندازی این طرح توجیهی کسب و کار و یا توسعه فعالیتهای تجاری، اخذ مجوزهای مورد نیاز از طریق ارائه طرح توجیهی شرکت بازرگانی به ارگانهای دولتی است. وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) برای صدور مجوز و موافقت با شروع فعالیتهای بازرگانی، اطلاعات موجود در طرح توجیهی را ارزیابی میکند. اگر نگارش طرح توسط افراد متخصص و مهندسان انجام شده باشد، دادههای آن اعتبار بیشتری داشته و با طرح توجیهی شرکت موافقت خواهد شد. تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن این امکان را به سرمایهگذاران میدهند تا طرح توجیهی انواع شرکتهای بازرگانی را با قیمت مقرون به صرفه و در کمترین زمان دریافت کنند.
سفارش طرح توجیهی شرکت بازرگانی
در طرح توجیهی بازرگانی، سودآوری صادرات و واردات انواع کالاهای مد نظر سرمایهگذاران با توجه به شرایط فعلی پیش بینی میشود. وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح را برای شما تدوین نموده و با اطمینان میتوانید برای اخذ مجوز اقدام کنید. این طرح مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور میباشد و توسط کارشناس ارشد نگارش خواهد شد.
برآوردهای مالی محاسبه شده در طرح توجیهی، نشاندهنده نتایج اقتصادی حاصل از ایدههای تجاری و فعالیتهای شرکت بازرگانی میباشند. بنابراین سازمانهای دولتی متقاعد میشوند که فرایندهای مد نظر شما در شرکت بازرگانی قابل اجرا هستند. با توجه به انواع شرکتهای بازرگانی ارائه طرح توجیهی با اطلاعات دقیق و درست اهمیت زیادی دارد. هم اکنون میتوانید جهت سفارش طرح توجیهی از طریق شماره های وب سایت با کارشناس ارشد وبسایت تماس بگیرید.