طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی ☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی تولید گیاهان دارویی_پرشین پلن

فهرست مطالب

سفارش طرح توجیهی تولید گیاهان دارویی یکی از اقدامات مهمی است که باید برای اخذ مجوز به منظور راه اندازی گلخانه انجام دهید. وب سایت پرشین پلن بهترین طرح توجیهی را در این زمینه برای شما تهیه می‌نماید. در این طرح برآوردهای مالی مورد نیاز مطابق با دستورالعمل‌های موجود محاسبه خواهد شد و با اطمینان می‌توانید آن را به ارگان‌های دولتی تحویل دهید. برای اطلاع بیشتر درباره تولید گیاهان دارویی و نحوه سفارش طرح توجیهی برای اخذ مجوز، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

معرفی و کاربرد گلخانه گیاهان دارویی

در گلخانه‌ها مساعدترین شرایط برای رشد گیاهان دارویی فراهم می‌شود. گیاهان دارویی برای تولید حداکثری ترکیبات موثره و اسانس، نیاز به زهکشی مناسب دارند. برای ایجاد زهکشی به خاک گلخانه‌ها مواد سبک، جاذب رطوبت و غیرقلیایی اضافه می‌کنند. همچنین بعد از افزودن بیوهوموس و شن به خاک، یک محیط مناسب برای رشد این نوع گیاهان درست می‌شود. در گلخانه‌ها می‌توان رطوبت هوا و خاک، روشنایی، دما و سایر شرایط مورد نیاز هر نوع گیاه دارویی را تنظیم کرد. بنابراین امکان برداشت محصولات در تمام فصول سال وجود دارد و کیفیت گیاهان دارویی پرورش داده شده چند برابر می‌شود. برخی کاربردهای گلخانه گیاهان دارویی عبارت است از:

  • تولید خارج از فصل گیاهان دارویی
  • ایجاد شرایط بهینه برای بالا رفتن میزان تولید
  • عرضه محصولات با کیفیت
  • کاهش مصرف آب

پتانسیل بازار برای تولید گیاهان دارویی

طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی نشان‌دهنده حاشیه سود این کسب و کار و سایر برآوردهای مالی است. در حال حاضر تقاضا برای گیاهان دارویی رو به افزایش می‌باشد و برای پاسخگویی به خواسته‌های مصرف‌کنندگان در تمام فصول سال، احداث گلخانه با فناوری‌های نوین ضروری است. با توجه به پتانسیل بازارهای داخلی و بین‌الملل، سرمایه‌گذاری به منظور احداث گلخانه گیاهان دارویی درآمد و سودآوری قابل قبولی خواهد داشت. راه‌اندازی گلخانه موجب افزایش میزان تولید گیاهان دارویی می‌شود و به این ترتیب منفعت اقتصادی آن غیر قابل انکار است. با بکارگیری فناوری‌های نوآورانه برای گرمایش گلخانه و کاهش هزینه‌های انرژی، سوددهی این کسب و کار بیشتر خواهد شد.

  طرح توجیهی گلخانه زعفران☀️(doc+pdf) سال 1403

درآمد طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی

به وسیله طرح توجیهی گیاهان دارویی سرمایه‌گذاران می‌توانند از درآمدهای آتی این نوع کسب و کار و سایر موضوعات اقتصادی مرتبط با گلخانه‌ها مطلع شوند. میزان درآمد گلخانه به مساحت آن و ظرفیت تولید، نوع گیاه دارویی کشت شده، کود، مواد شیمیایی مورد استفاده و روش پرورش گیاهان بستگی دارد. به عنوان مثال اگر گیاهانی کاشته شوند که برداشت آن‌ها سریع انجام می‌.شود، سود و درآمد سالیانه این کسب و کار به حداکثر خواهد رسید. راه اندازی گلخانه گیاهان دارویی یک ایده تجاری سودآور است و در ایران مشمول مالیات نمی‌شود. بهره برداری از گیاهان دارویی یک فعالیت تولیدی آسان و پربازده می‌باشد و در این نوع کسب و کار سرمایه‌گذاران طی مدت کوتاهی به نتایج مطلوب می‌رسند. به دلیل وجود تقاضا و طیف وسیعی از مشتریان داخلی و بین الملل، سود مورد انتظار سرمایه‌گذاران تضمین شده می‌باشد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات گلخانه گیاهان دارویی

بکارگیری تجهیزات و ماشین آلات مدرن با فناوری‌های پیشرفته راهکاری مناسب برای کاهش هزینه‌های تولید مانند هزینه‌های انرژی است. تجهیزات پیشرفته، راندمان تولید را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهند. به عنوان مثال انواع شیشه و پلاستیک که برای احداث گلخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند، تاثیر زیادی بر کنترل نور، گرما و دمای محیط دارند. بدنه اصلی گلخانه می‌تواند چوبی با روکش پلاستیکی و یا فلزی با پوشش شیشه‌ای باشد. معمولا بر مبنای روش کشت گیاهان دارویی، ارتفاع سازه‌ها، سیستم گرمایشی، سیستم تهویه، مقیاس گلخانه و میزان سرمایه اولیه، نوع بدنه اصلی و روکش آن تعیین می‌شود. برخی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای احداث گلخانه گیاهان دارویی عبارتند از:

  • تجهیزات ساخت گلخانه
  • سازه‌های آلومینیومی و فولادی برای کشت گیاهان
  • تجهیزات مورد نیاز کاشت و برداشت
  • انواع کود مانند کود نیتروژن‌دار
  • دستگاه‌های گرمایشی
  • تجهیزات روشنایی و کنترل نور
  • ظروف درب‌دار برای نگهداری بذرها
  • تجهیزات آبیاری

معرفی تجهیزات و ماشین آلات تولید گیاهان دارویی_پرشین پلن

نکات مهم برای احداث و نگهداری گلخانه

هنگام انتخاب منطقه مناسب جهت راه اندازی گلخانه باید به برخی عوامل مانند حاصلخیزی خاک، تامین آب مورد نیاز، امکان استفاده از مخازن نگهداری آب، دسترسی به جاده و… توجه شود. ساخت گلخانه و انتخاب تجهیزات بر اساس میزان سرمایه اولیه انجام می‌گیرد. مراحل ساخت گلخانه عبارتند از: فونداسیون، نصب ستون‌های فلزی، نصب روکش شیشه یا پلاستیک، قرار دادن کفپوش یا مسطح سازی آن، تامین تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای کاشت گیاهان دارویی. گرمایش آب در گلخانه شرایط مناسبی را برای تنظیم دما و رطوبت محیط فراهم می‌کند. لامپ‌هایی که در گلخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، برای جبران مدت زمان روشنایی روز هستند و هنگام نصب باید ارتفاع مناسبی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

اهمیت کنترل کیفیت در تولید گیاهان دارویی

بخش‌های مختلف گیاهان، خاصیت دارویی دارند و ترکیبات موثره آن‌ها به عنوان ماده اولیه داروها استخراج می‌شود. داروهای گیاهی در پزشکی و دامپزشکی به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند و کیفیت این محصولات اهمیت زیادی دارد. کیفیت داروهای گیاهی، به مواد اولیه استاندارد و مرغوب بستگی دارد. در حال حاضر استانداردهای کنترل کیفیت گیاهان دارویی کاملا تعریف شده و مشخص است. به این منظور باید به شرایط رشد گیاهان دارویی و فعالیت‌های زراعی آن مانند کاشت مناسب و مبارزه با آفات توجه شود.

  طرح توجیهی تولید عصاره گیاهان دارویی☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی برای دریافت مجوز

ارائه طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی به ارگان‌های دولتی اقدامی است که باید برای دریافت مجوز انجام دهید. در این طرح برآوردهای مالی احداث و نگهداری از گلخانه به طور کامل محاسبه می‌شوند. طرح توجیهی می‌بایست به طور تخصصی و توسط کارشناسان مالی نگارش شود تا محاسبات آن اعتبار بیشتری داشته باشند. مطمئنا اگر سرمایه‌گذاران طرح توجیهی معتبر و حرفه‌ای به جهاد کشاورزی و سایر سازمان‌های دولتی ارائه دهند، با درخواست مجوز تاسیس گلخانه گیاهان دارویی موافقت خواهد شد.

طرح های توجیهی مرتبط با گلخانه

سفارش طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی

وب سایت پرشین پلن سنجیده‌ترین طرح توجیهی گیاهان دارویی را بر اساس شاخص تورم برای شما تدوین می‌نماید. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور خواهد بود بنابراین با خیال راحت می‌توانید آن را به ارگان‌های دولتی تحویل بدهید. در طرح توجیهی هزینه‌های ثابت و جاری مانند هزینه ساخت و ساز، حقوق و دستمزد، هزینه‌های تامین مواد اولیه و سایر موارد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین سرمایه اولیه مورد نیاز، سود ویژه، نرخ بازگشت سرمایه، درآمد و بسیاری از نسبت‌های اقتصادی دیگر محاسبه خواهند شد. سرمایه‌گذاران علاوه بر اخذ مجوز، می‌توانند از داده‌های طرح برای تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی‌های آتی کسب و کار خود استفاده کنند. هم اکنون می‌توانید جهت سفارش طرح توجیهی گلخانه گیاهان دارویی از طریق شماره‌ کارشناس ارشد وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی