طرح توجیهی تولید فندک یکبار مصرف☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی تولید فندک یکبار مصرف_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید فندک یکبار مصرف اولین چیزی است که برای اخذ وام و مجوز به آن نیاز دارید. وب سایت پرشین پلن معتبرترین و دقیق‌ترین طرح توجیهی را برای شما تدوین می‌نماید. نگارش این طرح توسط اساتید و مهندسین انجام می‌شود و با اطمینان می‌توانید آن را به سازمان‌های دولتی و بانک‌ها ارائه دهید. برای اطلاع بیشتر درباره احداث کارخانه تولید فندک یکبار مصرف و نحوه اخذ وام و مجوز ادامه مقاله را مطالعه کنید.

معرفی و کاربرد تولید فندک یکبار مصرف

فندک یکبار مصرف وسیله‌ای برای تولید شعله است و هنگامی که سوخت آن تمام شود، دیگر کاربردی نخواهد داشت. البته در برخی مدل‌های آن امکان تعویض محفظه سوخت وجود دارد ولی به طور کلی بعد از اتمام گاز نمی‌توان مخزن آن را مجددا پر کرد. معمولا فندک‌های یکبار مصرف در اندازه‌های کوچک طراحی می‌شوند. مراحل تولید فندک یکبار مصرف شامل ساخت مخزن سوخت و مونتاژ اجزای آن، ایجاد بخش‌های فلزی و پلاستیکی برای پوشش فندک، پر کردن مخزن سوخت، اتصال چرخ سنباده و سایر اجزا، قرارگیری سرپوش فندک و بسته‌بندی است. در فندک‌های گازی دو نوع مخزن پلاستیکی و فلزی وجود دارد و برای ساخت آن‌ها از گاز مایع مانند بوتان استفاده می‌شود. محفظه‌های سوخت انواع فلزی، نازک‌تر هستند و ظرفیت گاز بیشتری دارند. برخی کاربردهای تولید فندک یکبار مصرف عبارتند از:

  • تولید شعله کوچک برای مصارف خانگی
  • به عنوان فندک سیگار
  • وسیله تزئینی برای دکوراسیون منزل
  • فندک‌ الکترونیکی برای اجاق گاز

توجیه اقتصادی تولید فندک

با توجه به عوامل موثر بر تقاضا مانند کیفیت کالا، نوآوری در تولید مطابق سلیقه مصرف‌کننده، قیمت مقرون به صرفه و… فرصت‌های رشد در بازار این محصولات وجود دارد. همچنین بر اساس تقاضای فعلی پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده اندازه بازار بین المللی این محصولات به طور غیر منتظره‌ای افزایش یابد. فندک‌‌های الکترونیکی انواعی از فندک‌ یکبار مصرف هستند که محبوبیت زیادی در بازارهای بین المللی پیدا کرده‌اند. فندک‌های یکبار مصرف گازی نیز در بازار داخلی عرضه و تقاضای بالایی دارند. در شرایط فعلی هیچگونه مانعی برای صادرات این محصولات وجود ندارد. به این ترتیب سرمایه‌گذاری برای احداث کارخانه تولید فندک سودآوری قابل قبولی خواهد داشت.

سود و درآمد فندک یکبار مصرف

برآورد سود و درآمد یکی از موضوعاتی است که در طرح توجیهی فندک یکبار مصرف به آن می‌پردازند. مطمئنا هر چه ظرفیت تولید بیشتر باشد، سود و درآمد کارخانه هم افزایش می یابد. با توجه به فرصت‌های موجود در بازار فندک‌های یکبار مصرف، سرمایه‌گذاری برای احداث کارخانه یا توسعه خط تولید، سوددهی قابل توجهی خواهد داشت. در کشور ایران به دلیل دسترسی سریع به محصولات پتروشیمی(پلاستیک و گاز مایع)، تولید فندک یکبار مصرف دارای توجیه فنی و اقتصادی است. بدون شک راه اندازی خط تولید این محصولات علاوه بر اشتغال‌زایی، می‌تواند تقاضای بازار را تا حدی برطرف نماید. این نوع فعالیت تولیدی جزء کسب و کارهای زود بازده محسوب می‌شود و مورد حمایت دولت قرار می‌گیرد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات فندک یکبار مصرف

اگرچه عملکرد و طراحی فندک در طی سال‌ها تغییر چندانی نکرده اما استفاده از فناوری‌های جدید، فرایندهای تولید را تغییر داده است. به عبارتی تجهیزات ساخت تحت تاثیر نوآوری‌های جدید قرار گرفته‌اند. معمولا برای ساخت پوشش و روکش بیرونی این نوع فندک‌ها از آلیاژ فلزاتی مانند فولاد، مس، نیکل، طلا، کروم و پلیمرهای پلاستیکی استفاده می‌شود. کار با فندک پیچیده نیست اما ساخت آن به تجهیزات با فناوری پیشرفته نیاز دارد. برخی مواد اولیه نیاز برای ساخت فندک یکبار مصرف عبارت است از:

  • آلیاژهای فلزی سبک و ضد زنگ
  • پنبه و نمد برای ساخت فیتیله
  • مواد پلیمری و پلاستیکی برای تزئین بدنه و ساخت لوله گاز فندک
  • گاز مایع مانند بوتان
  • نایلون
  • سنگ چخماق

معرفی تجهیزات و ماشین آلات فندک یکبار مصرف_پرشین پلن

طرح توجیهی تولید فندک برای دریافت مجوز

در اولین قدم برای احداث کارخانه باید طرح توجیهی تولید فندک یکبار مصرف را به وزارت صمت تحویل دهید. صدور مجوز تاسیس کارخانه‌های تولیدی، توسط وزارت صنایع، معادن و تجارت(وزارت صمت) انجام می‌گیرد. این وزارتخانه برای اعطای مجوز کسب و کارهای تولیدی طرح توجیهی آن‌ها را ارزیابی می‌کند. در طرح توجیهی امکان پیاده‌سازی فعالیت عملیاتی کارخانه از نظر اقتصادی پیش‌بینی می‌شود . در این طرح نسبت‌های مالی مانند هزینه‌های ثابت و جاری، سود ویژه، دوره بازگشت سرمایه، جمع کل سرمایه مورد نیاز و… برآورد می‌شوند. پیش‌بینی این نسبت‌های مالی بر مبنای شاخص‌های اقتصادی کار مشکلی است. بنابراین اگر طرح توسط اساتید با تجربه نگارش شود، اعتبار بیشتری داشته و با درخواست مجوز موافقت خواهد شد.

طرح توجیهی تولید فندک جهت اخذ وام

در صورتی که می‌خواهید برای اخذ تسهیلات بانکی اقدام کنید، ابتدا باید مجوز‌های لازم را با ارائه طرح توجیهی فندک یکبار مصرف به وزارت صمت دریافت کنید. مجوز راه اندازی یا توسعه خط تولید و طرح توجیهی آن برای دریافت تسهیلات بانکی ضروری است. وب سایت پرشین پلن به شما کمک خواهد کرد تا جامع‌ترین طرح توجیهی را به بانک‌ها و سایر موسسات مالی تحویل دهید. بنابراین می‌توانید از پذیرش درخواست وام در کمترین زمان، اطمینان کامل داشته باشید. این طرح توسط کارشناسان و مهندسین با تجربه نگارش می‌شود و همه اطلاعات مورد نیاز به طور شفاف و بر اساس دستورالعمل‌های وزارت صمت و بانک‌ها ارائه می‌گردد. برای اطمینان از موافقت با درخواست مجوز و وام بهترین کار این است که تدوین طرح توجیهی را به وب سایت پرشین پلن بسپارید.

طرح های توجیهی مرتبط در حوزه صنایع تولیدی

سفارش طرح توجیهی تولید فندک یکبار مصرف

سرمایه‌گذاران با استفاده از اطلاعات مالی دقیقی که در طرح توجیهی فندک یکبار مصرف محاسبه می‌شود، می‌توانند درباره پیاده‌سازی استراتژی‌های تجاری خود تصمیم‌گیری کنند. برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری بر اساس داده‌های یک طرح توجیهی معتبر، موجب می‌شود تا تلاش‌های سرمایه‌گذاران سودآوری بیشتری داشته باشد. مواردی مانند حقوق و دستمزد، درآمدها و هزینه‌های ثابت و جاری، قیمت نهایی محصولات و… در طرح توجیهی به طور کامل برآورد می‌شوند.

وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح توجیهی را برای احداث و توسعه خط تولید کارخانه ارائه می‌دهد و شاخص‌های مالی در طرح بر مبنای آمارهای اقتصادی به روز و قابل اعتماد محاسبه می‌شوند. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می‌باشد و به راحتی می‌توانید آن را به وزارت صمت، بانک‌ها و سایر سازمان‌های دولتی تحویل دهید. برای سفارش طرح توجیهی تولید فندک یکبار مصرف و کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی