طرح توجیهی پرورش اسب☀️(اختصاصی مجوز)

طرح توجیهی پرورش اسب_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی پرورش اسب برای دریافت مجوز و تسهیلات بانکی الزامی می‌باشد. این طرح در بردارنده اطلاعات لازم  برای شروع این کسب و کار است. طرح توجیهی یکی از گام‌های بسیار ضروری جهت دریافت مجوز می‌باشد. نگارش طرح توجیهی در رابطه با موضوعات تجاری، صنعتی، کشاورزی، گردشگری و پتروشیمی صورت می‌گیرد که بخش‌های فنی، مالی و بازار کار را دربردارد.

طرح توجیهی پرورش اسب که از ابتدایی‌ترین تا انتهایی‌ترین گام کسب و کار را شرح داده است، باید کاملا جامع و شفاف نگارش شود تا سرمایه گذاران و کارآفرینان امکان ارائه آن را به ارگان‌های دولتی ذیربط داشته باشند. وب سایت پرشین پلن توسط کارشناسان متخصص خود کاملترین طرح توجیهی را تالیف می‌نماید. اکنون جهت کسب اطلاعات بیشتر از شما دعوت می‌نماییم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

سیر تکاملی اسب و انواع نژاد آن در ایران

برحسب تحقیقات طی میلیون‌ها سال اسب‌ها تکامل یافته‌اند. منشا آنها را حیواناتی کوچک شبیه به روباه می‌دانند که طبق فسیل‌های پیدا شده حدود ۳۰ الی ۳۵ سانتیمتر بوده‌اند. امروزه به طور متوسط هر اسب حدود ۲۵ الی ۳۰ سال عمر می‌کند. لازم به ذکر است که اسب‌هایی هم هستند که بیشتر از این عمر می‌کنند. در زمان گذشته ایران مهد پرورش اسب بوده است. امروزه نیز ایران اسب با نژادهای مختلف را پرورش می‌دهد. اسبچه خزر از قدیمی‌ترین نژادهای اسب در ایران می‌باشد. اسب ترکمن ایرانی به اجداد خود بیشترین شباهت را دارد. اسب عرب، اسب کرد، اسب سیستانی، اسب قره باغ، اسب تالشی از انواع نژاد اسب ایرانی می‌باشند.

هدف از پرورش اسب

در طرح توجیهی اهداف و کاربردهای کسب و کار مورد بررسی قرار می‌گیرد. پرورش اسب در ایران از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که این حیوان کاربردهای بسیار زیادی دارد. ایران از کهن‌ترین تمدن‌ها است. ایران قومی به حساب می‌آید که به تربیت و رام کردن اسب می‌پرداخته است. در آن زمان به منظور بارکشی و حمل و نقل به پرورش این حیوان می‌پرداختند. امروزه در سراسر جهان اهداف زیادی برای پرورش اسب وجود دارد که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره کرده‌ایم.

  • ورزش و سوارکاری
  • به منظور کره کشی
  • شخم زدن
  • اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم
  • به کارگیری تحقیقات علمی در حوزه اصلاح نژاد برای محفوظ نگه داشتن ژن‌های برتر

آیا پرورش اسب توجیه اقتصادی دارد؟

بررسی توجیه پذیر بودن کسب و کار مربوطه از مهمترین تیترهای طرح توجیهی می باشد. به طور کلی یکی از پولسازترین و درآمدزاترین صنایع، صنعت پرورش اسب است. از آنجایی که ایران دارای شرایط آب و هوایی مطلوبی است و ظرفیت نژادهای اصیل داخلی بالایی دارد، می‌تواند صنعت پرورش اسب را گسترش دهد. با این کار باعث فراهم سازی اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف می‌شود. امروزه نسبت به گذشته کاربرد اسب افزایش یافته است. همچنین متقاضیان جهت خریداری اسب نیز بیشتر شده است. از این رو می‌توان گفت که پرورش اسب از توجیه پذیری اقتصادی بالایی برخوردار می‌باشد.

  طرح توجیهی پرواربندی گوساله☀️(doc+pdf) سال 1403

برآورد هزینه‌ها با طرح توجیهی پرورش اسب

هزینه‌ها در طرح توجیهی پرورش اسب به طور کامل توسط کارشناسان مورد محاسبه قرار می‌گیرد. ابتدایی‌ترین موردی که در برآورد هزینه‌ها مهم است، تعیین هدف از پرورش می‌باشد. ابتدایی‌ترین هزینه صرف خرید زمین و ساخت و سازهای لازم در آن می‌شود که باز هم بستگی به هدف سرمایه‌ گذار دارد. سرمایه گذار می‌بایست جایگاه‌های مجزایی برای سنین مختلف و جنسیت اسب‌ها آماده کند. برای مثال جایگاه اسب‌های یکساله با اسب‌های دوساله مجزا است. هزینه‌های دیگری نظیر کارمزد نیروی انسانی، تهیه تجهیزات و خوراک، مراقبت از اسب، حمل و نقل و … وجود دارد که هر کدام توسط کارشناسان محاسبه می‌شوند.

آیا پرورش اسب توجیه اقتصادی دارد؟_پرشین پلن

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز جهت پرورش اسب

در طرح توجیهی پرورش اسب تمام تجهیزات و ماشین آلاتی که مورد نیاز است با جزئیات شرح داده می‌شود. یکی از مواردی که به تخمین سرمایه لازم برای کسب و کار کمک می‌کند، معرفی کامل تجهیزات توسط کارشناسان می‌باشد. سرمایه‌گذاران نیز با دانستن کامل آن‌ها دچار سردرگمی نمی‌شوند. در ادامه برخی از زیرساخت‌ها و تجهیزات اشاره کرده‌ایم.

  • علوفه خرد کن
  • آسیاب
  • میکسر
  • دستگاه لونج
  • ابزار آلات لازم جهت سم زدایی
  • حصارکشی
  • سطل‌های بزرگ یا همان آبشخور
  • شانه یال
  • افسار
  • جاروی اصطبل، چنگک، بیل، فرغون و ‌‌‌…

جایگاه ایران در صادرات اسب های پرورش داده شده

طرح توجیهی به صادرات محصول تولید شده نیز می‌پردازد تا سرمایه‌گذار بتوانند با تجارت کسب و کار آشنا شود. طبق تحقیقات و شواهد ایران به زودی در عرصه قطب صادرات اسب قرار خواهد گرفت. به طوری که شاهد صادرات اسب‌های ایرانی به اتحادیه اروپا خواهیم بود. به طورکلی تجارت اسب تجارتی پرسود است. چرا که دیگر نسبت به قدیم اسب جهت تفریح و سوارکاری استفاده نمی‌شود. این حوزه صنعتی است. از این رو افراد حاضر در این کسب و کار نشانه‌هایی چون سر و پای حیوان را در نظر می‌گیرند. زیرا تمام اندام‌ها و خلق و خوی اسب در قیمت آن تاثیر گذار است.

اقداماتی در رابطه با پرورش اسب و انواع سیستم پرورش آن

سرمایه گذاران باید بدانند که قبل از هر چیز جهت پرورش اسب می‌بایست زمینی ایده آل و بزرگ تهیه کنند. آنها قادرند زمین را اجاره و یا خریداری نمایند. بهتر است زمین مربوطه بیرون از شهر و یا در نقاط مرزی شهر و متراژی به اندازه ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ متر داشته باشد. تاسیسات و مدل ساخت آن نیز باید مطابق با نوع کار و سرمایه انجام شود. تاسیسات و ساخت و ساز لازم صرف فضاهای اداری، اصطبل، انبار علوفه، مانج و … می‌شود. برای راه اندازی این کسب و کار حتماً باید از مشاورین حرفه‌ای و با تجربه کمک بگیرید تا نکات لازم را به شما بگویند. چرا که باید از تغذیه، مراحل زندگی و طول عمر، اندام شناسی، خواب، حواس و رفتار، خو و اخلاق اسب اطلاعات کافی را داشته باشید. برای مثال باید بدانید اسب‌ها در روز به میزان ۲ الی ۲.۵ درصد از وزن بدن خود به غذای خشک و ۳۸ الی ۴۵ لیتر آب نیاز دارند.

نکات مهم جهت فروش اسب‌های پرورش داده شده

طرح توجیهی پرورش اسب با ارائه نکات کاربردی در رابطه با فروش به سرمایه‌گذاران کمک زیادی می‌کند. از مهمترین عاملی که به فروش کمک می‌کند تمرکز بر روی یک یا دو نژاد جهت پرورش است. پس اول از همه سرمایه گذار باید بداند که چه هدفی از پرورش اسب دارد. از دیگر نکات مهم، پرورش اسب اصیل است. مشتریان برای خرید، اسب‌های اصیل را انتخاب می‌کنند. زیرا در صورت تلفیق نژادها ضریب هوشی و قوای جسمانی اسب کاهش می‌یابد. علاوه بر این‌ها با رسیدگی و تهیه خوراکی با کیفیت باعث می شوند اسب‌ها رشد مطلوبی داشته باشند تا مشتریان زیادی را جذب نماید.

نکات مهم جهت فروش اسب‌های پرورش داده شده_پرشین پلن

سود و درآمد حاصل از پرورش اسب

کارشناسان در طرح توجیهی با برآورد دقیق سود و درآمد حاصل از کسب و کار به سرمایه ‌گذاران کمک می‌کنند تا از آینده کسب و کار خود مطلع شوند. پرورش اسب، کاری است که نیاز به احساس و علاقه زیاد سرمایه گذار دارد تا بتوانند در کار خود نتیجه مطلوبی کسب نمایند. صنعت پرورش اسب از سود آورترین صنعت‌ها به حساب می‌آید. با اینکه ایران تاکنون امکان ارائه اسب را به بازار جهانی نداشته است، اما باز هم توانسته با فروش داخلی به درآمد بسیار زیادی برسد. البته لازم به ذکر است که به زودی ایران در جایگاه صادرکننده قدر اسب قرار خواهد گرفت. برآورد دقیق سود و درآمد به مواردی چون ابعاد زمین، نوع اسب، میزان پرورش، کیفیت امکانات و تجهیزات و … بستگی دارد.

طرح توجیهی پرورش اسب جهت اخذ مجوز

جهت راه اندازی هر کسب و کار سرمایه گذار نیاز به اخذ مجوزهای لازم را دارد. طرح توجیهی پرورش اسب از اصلی‌ترین ادواتی است که سرمایه گذار از طریق آن قادر به اخذ مجوز کسب و کار مربوطه می‌باشد. چرا که موسسات دولتی مربوطه علاوه بر اسناد لازم با داشتن طرح توجیهی قادر به ارائه مجوز هستند. در صورتی که طرح توجیهی ذیربط توسط کارشناسان و مهندسان متخصص و باتجربه نگارش شود بر اعتبار آن نیز تاثیر می‌گذارد. از این رو ارائه طرح امکان سنجی معتبر به سازمان‌های دولتی سبب به راحتی پذیرفته شدن ایده تجاری می‌شود.

طرح های توجیهی مرتبط در حوزه کشاورزی

سفارش طرح توجیهی پرورش اسب

وب سایت پرشین پلن دائما معلومات خود را به روز رسانی می‌کند. این امر از اصلی‌ترین علل نگارش طرح‌های توجیهی معتبر می‌باشد. تدوین طرح توجیهی پرورش اسب توسط متخصصان حاذق انجام می‌شود که دارای تبحر کاملی به تمام اطلاعات مالی، حقوقی و فنی کسب و کار هستند. به همین دلیل سازمان‌های دولتی طرح توجیهی مربوطه را به راحتی تایید می‌نمایند. اکنون در صورتی که تمایل به سفارش طرح توجیهی دارید، می‌توانید از طریق شماره تماس‌های موجود با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4.2/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی