طرح توجیهی میدان میوه و تره بار ☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی میدان میوه و تره­‌بار؛ شامل گزارش کاملی از اطلاعات مربوط به این پروژه و جوانب مختلف آن می­‌باشد. همانطور که می­دانید؛ دریافت مجوز از مهمترین مراحل شروع هر پروژه و کسب و کاری می‌­باشد. سرمایه­‌گذاران نیز با کمک گرفتن از طرح­‌های توجیهی، می‌­توانند یکی از مراحل اخذ مجوز را به آسانی طی کنند. جهت دریافت مجوز از سازمان­‌های دولتی، می‌­بایست اسناد و مدارک مختلفی را به این مراجع تحویل داد. طرح­‌های توجیهی نیز از اسناد و مدارک مهمی هستند که باید به ارگان­های دولتی، تحویل داد.

طرح­های­ توجیهی علاوه بر کمک به دریافت مجوز به عنوان نقشه راهی برای سرمایه‌­گذارن نیز عمل می‌کنند. دعوت می­‌کنیم جهت کسب اطلاعات کامل‌تری از طرح توجیهی میدان میوه و تره‌­بار و جوانب مختلف این پروژه تا پایان مقاله همراه وب­سایت پرشین پلن باشید.

توجیه اقتصادی احداث میدان میوه و تره‌بار

طرح توجیهی میدان میوه و تره‌­بار؛ چشم‌­انداز واضحی از آینده اقتصادی این کسب و کار و امکان پذیری این پروژه، نمایان می‌کند. توجیه اقتصادی این پروژه در طرح توجیهی به صورت کامل و با در نظر گرفتن متغیرهای مختلفی مورد بررسی قرار می­‌گیرد. نظر به اینکه در شروع کار، میوه و تره‌­بار به صورت مستقیم از باغداران و کشاورزان خریداری می‌­شود، سرمایه­‌گذاران هزینه­‌های چندان زیادی متقبل نخواهند شد. افزودن مبلغی به عنوان سود هنگام فروش محصول، سوددهی قابل توجهی برای فروشندگان خواهد داشت. ضمن در نظر گرفتن لزوم استفاده از میوه و تره‌­بار و افزایش مساحت شهر­ها، احداث این میادین نیز  اهمیت زیادی پیدا می‌­کنند. سرمایه‌­گذاران می­‌توانند با احداث میدان میوه و تره‌­بار در مناطق مهم شهرها، سود قابل توجهی کسب کنند.

معرفی میدان میوه و تره‌بار و مزایای احداث آن

میدان­‌های میوه و تره‌بار به منظور تامین اقلام و محصولات ارگانیک برای مردم شهر­های مختلف، احداث می­‌شوند. همانطور که می­دانید؛ کشاورزان و باغداران اولین حلقه از زنجیره تولید و فروش انواع میوه و تره‌بار هستند. پیش از به وجود آمدن میادین میوه و تره‌بار، افراد مختلفی به خرید و فروش این محصولات می‌پرداختند. طولانی شدن زنجیره رسیدن میوه و تره‌بار و وجود واسطه­‌های مختلف بیشتر، موجب ضرر دیدن کشاورزان و مصرف­‌کنندگان می‌شد. مزایای احداث میدان میوه و تره‌بار؛ شامل موارد زیر می­‌باشد:

  • حذف فاصله‌­های مکانی و زمانی بین خریداران و تولیدکنندگان( کشاورزان و باغداران)
  • کاهش اختلاف قیمت و ارائه محصولات در مناطق مختلف با هزینه‌­های مشابه
  • حذف واسطه‌­های مختلف و مراکز غیر ضروری عمده فروشی
  • حمایت از حقوق مصرف­‌کنندگان و…

  طرح توجیهی تولید کنسانتره و پوره میوه☀️(مخصوص مجوز فعالیت)

اهمیت طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار

نگارش طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار، نقش مهمی در راه‌­اندازی و توسعه این کسب و کار دارد. طرح­های توجیهی تمامی جوانب مهم در شروع پروژه‌­های مختلف را مورد بررسی قرار می­‌دهند. بررسی نوع تجهیزات مورد نیاز و تعداد آنها، هزینه‌­های مختلف و غیره از مواردی هستند که در طرح‌های توجیهی به آنها پرداخته می­‌شوند. محاسبات مالی مهم نیز در طرح­های توجیهی انجام گرفته و نتایج در اختیار سرمایه‌­گذاران قرار داده می‌شوند. سرمایه­‌گذاران می­‌توانند با بهره‌­گیری از نتایج بررسی‌­های مختلف طرح­های توجیهی، کنترل بهتری بر پروژه­‌های خود داشته باشند.

طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار علاوه بر اهمیتی که در شروع پروژه و دریافت مجوز دارد؛ دارای مزایای دیگری نیز می­‌باشد. تمامی چالش­ها و مشکلات احتمالی پروژه در این طرح­‌ها عنوان می­‌شوند. مدیران پروژه می­‌توانند با استفاده از این اطلاعات از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

اهمیت طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار برای شروع کسب و کار_پرشین پلن

نحوه انتخاب مکان مناسب برای احداث میدان میوه و تره‌بار

اولین قدم برای اجرای طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار، انتخاب مکان مناسب برای احداث میدان می‌­باشد. اغلب شهرهای قدیمی، دارای اماکن مخصوصی بودند که برای خرید و فروش میوه و تره‌بار مورد استفاده قرار می­‌گرفتند. محل احداث میدان میوه و تره‌بار باید دارای ویژگی­های خاصی باشد. ویژگی‌های مهم محل احداث میدان میوه و تره‌بار؛ شامل موارد زیر می­‌باشد:

  • قرار گیری در مراکز تجمع جمعیت در شهر
  • دسترسی آسان خریداران و فروشندگان به میدان
  • کمبود مراکز فروش میوه و تره‌بار در محدوده میدان
  • امکان توسعه و گسترش زمین
  • دسترسی آسان به انرِژی برق
  • داشتن امکان تامین آب کافی
  • دور بودن از مناطق مسکونی
  • داشتن خاک مقاوم
  • عدم قرارگیری زمین مورد نظر در محدوده خطر سیل و یا رانش زمین

تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار

اجرای طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار نیز مانند هر پروژه دیگری، نیازمند تجهیزات مختلفی می باشد. اغلب تجهیزات مورد نیاز در این طرح، صرف ساخت و ساز و جداسازی بخش‌­های مختلف میدان می­‌شوند. بخش­‌های مورد نیاز در میدان میوه و تره‌بار؛ شامل موارد زیر می‌باشند:

  • انبار
  • اتاق نگهبانی
  • بخش اداری و مدیریت میدان
  • غرفه­‌ها
  • سردخانه
  • باسکول
  • اتاق استراحت و یا خوابگاه کارگران

تجهیزات و لوازمی که برای احداث میدان میوه و تره‌بار باید تهیه شوند نیز شامل موارد زیر می­‌باشند:

  • تجهیزات مورد نیاز برای تامین روشنایی غرفه‌­ها
  • قفسه بندی غرفه‌­ها
  • تجهیزات بخش اداری
  • تجهیزات انبار
  • سیستم سرمایشی، گرمایشی و تهویه برای بخش­‌های مسقف و محیط‌­های بسته
  • ماشین‌­آلات و خودروهای مورد نیاز برای حمل و نقل میوه و تره‌بار
  • ترازو و…

هدف از اجرای طرح میدان میوه و تره‌بار

امروزه تهیه میوه و تره‌بار مرغوب و تازه، جایگاه ویژه­ای در بین مردم پیدا کرده است و اغلب آنها نیز به خرید بدون واسطه و پرداخت قیمت واقعی محصولات بیشتر اهمیت می­‌دهند. طرح میدان میوه و تره‌بار و اجرای آن نیز به همین دلیل برای سرمایه­‌گذاران و مردم مهم است. طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار نیز مانند سایر طرح­های توجیهی، فرآیند احداث و شروع این پروژه را هدف گذاری می‌­کند.

تقسیم‌­بندی فعالیت­های اقتصادی، فنی و اجرایی به بخش­ها و هدف‌­های مختلف، موجب سهولت مدیریت پروژه خواهد شد. اجرای طرح‌­های توجیهی علاوه بر راحت کردن نحوه کنترل شرایط مختلف برای سرمایه­‌گذاران؛ دارای مزیت دیگری نیز می‌­باشد. طرح­‌های توجیهی محاسبات مالی مورد نیاز را با در نظر گرفتن شرایط هر پروژه بررسی می­‌کنند که این کار، میزان ریسک‌­پذیری کسب و کار را کم خواهد کرد.

  طرح توجیهی تولید میوه خشک☀️(doc+pdf) سال 1403

بازار هدف برای احداث میدان میوه و تره‌بار

شناخت بازار هدف، مخاطبین و مهمترین مشتریان برای شروع هر کسب و کاری الزامی است. یکی از کاربردهای طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار، شناساندن بازار هدف این کسب و کار به سرمایه‌­گذاران می‌باشد. سرمایه­‌گذاران می‌­توانند با استفاده از اطلاعات موجود در طرح­‌های توجیهی، مانند بررسی فعالیت رقبا و بازار هدف، برنامه­‌ریزی و تصمیم­‌گیری‌­های بهتری داشته باشند. وجود تنوع بالای محصولاتی که در میدان میوه و تره‌بار به خرید و فروش می­‌رسد موجب می‌­شود تا از هر طیفی خریدار داشته باشد. خریداران مهم میدان میوه و تره‌بار؛ شامل عموم مردم، آبمیوه فروشی‌­ها، اغذیه فروشی‌­ها و غیره می باشند.

بازار هدف برای احداث میدان میوه و تره‌بار_پرشین پلن

بررسی هزینه راه اندازی در طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار

طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار؛ تمامی هزینه‌های مربوط به این پروژه را مورد بررسی قرار می‌­دهد. تمامی محاسبات مربوط به هزینه‌­ها به صورت طبقه بندی شده در این طرح  ثبت می­‌شوند. سرمایه‌گذاران می­‌توانند با استفاده از این اطلاعات، منابع مالی خود را بهتر مدیریت کنند. لازم به ذکر است که محاسبه هزینه‌های پروژه­‌ها، نیازمند در نظر گرفتن متغیرهای مختلف و داشتن تخصص و تجربه کافی می­‌باشد. کارشناسان ما ضمن در نظر گرفتن متغیرهایی مانند هزینه خرید میوه و تره‌بار از کشاورزان و باغداران، هزینه تامین انرژی­های مصرفی و غیره، هزینه‌های این پروژه را محاسبه می‌کنند. هزینه‌های این طرح نیز مانند کسب و کارهای دیگر به دو بخش هزینه‌های جاری و سرمایه ثابت، تقسیم می­‌شوند. سرمایه ثابت در این پروژه صرف هزینه‌های پیش از بهره‌برداری­، خرید تجهیزات لازم و مواردی از این قبیل می­‌شود. هزینه‌های جاری نیز به پرداخت حق بیمه، حقوق پرسنل و غیره اختصاص می‌­یابد.

دریافت مجوز برای میوه و تره بار

همانطور که اشاره شد برای اخذ مجوز از سازمان‌های دولتی، مانند وزارت صمت ارائه طرح توجیهی میدان میوه و تره‌بار الزامی است. مسئولین مربوطه در مراجع دولتی، طرح­های توجیهی متقاضیان را برای صدور مجوز، ارزیابی می­‌کنند. سازمان­های دولتی، طرح‌­هایی را قابل قبول می­دانند که توسط افراد حرفه‌­ای و با تجربه، تنظیم شده­ باشند. طرح­‌های توجیهی باید به خوبی بتوانند چشم­‌اندازی از ایده­‌ها و اهداف سرمایه­‌گذار ارائه دهند و امکان پذیری این پروژه را اثبات کنند.

طرح های توجیهی مرتبط با میوه و تره بار

طرح توجیهی اختصاصی احداث میدان میوه و تره‌بار

طرح­های توجیهی می‌­توانند میزان موفقیت و سودآوری پروژه‌­ها را با توجه به شرایط و ایده­‌های سرمایه‌­گذار، محاسبه کنند. کارشناسان پرشین پلن این امکان را در اختیار شما قرار می­‌دهند تا پیش از راه‌­اندازی کسب و کار جدید خود، اطلاعات کاملی در مورد درآمدزایی پروژه مد نظر خود، کسب کنید. لازم به ذکر است طرح‌­های ارائه شده در این وب­سایت توسط کارشناس ارشد حوزه سرمایه گذاری تدوین می­‌شوند. اکنون شما نیز می­‌توانید با کارشناس ارشد مجموعه پرشین پلن تماس گرفته و سفارش طرح توجیهی مورد نظر خود را ثبت کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی