طرح توجیهی بسته بندی پسته☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی پسته_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی پسته؛ گزارش کاملی از تمامی اطلاعات مورد نیاز برای این کسب و کار از ابتدا تا انتها پروژه می‌باشد. طرح توجیهی از مهمترین و اصلی‌ترین ملزومات اخذ مجوز برای سرمایه‌گذاران می‌باشد. برآورد تمامی هزینه‌ها؛ مانند هزینه‌های محوطه سازی، تامین مواد اولیه و تجهیزات خط تولید، حقوق پرسنل و غیره از جمله مواردی هستند که در طرح توجیهی مورد بررسی قرار می‌گیرند. موارد دیگری که در طرح توجیهی بررسی می‌شوند نیز شامل سرمایه در گردش، سرمایه ثابت، میزان سوددهی و درآمد و نرخ بازگشت سرمایه می‌باشد.

شیوه نگارش طرح توجیهی بسته بندی پسته، باید به گونه‌ای باشد که سرمایه‌گذاران بتوانند آن را به مراکز دولتی مربوطه ارائه دهند. دعوت می‌کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جوانب مختلف این کسب و کار  تا پایان مقاله با وب‌سایت پرشین پلن همراه باشید.

خواص پسته

پسته از جمله محصولاتی است که اغلب در کشورهای خاورمیانه و آسیای میانه تولید می‌شود. طعم بی­نظیر و خواص پسته نیز موجب محبوبیت آن در بین جوامع مختلف شده‌است. مهمترین و جالب‌ترین خواص پسته نیز شامل موارد زیر می‌باشد:

  • کاهش وزن و تنظیم تری‌گلیسیرید خون: وجود فیبر در پسته می‌تواند در مدت بیشتری فرد را سیر نگه داشته و موجب کاهش وزن شود. عدم جذب کامل لیپید پسته، توسط بدن نیز موجب کاهش چربی و تری‌گلیسیرید خون می‌شود.
  • افزایش سلامت روده‌ها: هضم راحت‌تر، پیشگیری از یبوست و حتی پیشگیری از سرطان روده بزرگ با استفاده از پسته امکان پذیر است.
  • کمک به درمان دیابت: مصرف پسته موجب افزایش سطح پپتید ۱ می‌شود که این هورمون میزان گلوکز را تنظیم می‌کند. کنترل سطح گلوکز خون نیز از موارد مهم در درمان دیابت می‌باشد.

موقعیت برتر پسته در بازارهای داخلی و خارجی

همانطور که گفته شد؛ پسته با توجه به خواص و طعمی که دارد، دارای جایگاه خوبی در جوامع مختلف می‌باشد. مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی نیز با وجود افزایش تورم و نوسانات نرخ ارز، نتوانستند این محصول را به صورت کامل از سبد خرید خود حذف کنند. فرآوری، بسته‌بندی و صادرات پسته نیز به دلیل محبوبیت آن همواره از جذاب‌ترین مشاغل بوده است. پسته علاوه بر داشتن موقعیت مناسب در بازارهای ایرانی در بازارهای جهانی مخصوصاً کشورهای اروپایی نیز دارای جایگاه مناسبی می‌باشد. یکی از مهمترین خریداران و وارد کنندگان پسته در اروپا کشور؛ آلمان می باشد که ۳۵ درصد از واردات پسته به اروپا را به خود اختصاص داده است. مقاصد مهم بعدی صادرات پسته نیز کشورهای ایتالیا و اسپانیا هستند.

  طرح توجیهی احداث باغ پسته☀️(doc+pdf) سال 1403

اهمیت طرح توجیهی بسته بندی پسته در شروع این کسب و کار

نحوه نگارش و تنظیم طرح توجیهی بسته بندی پسته، اهمیت زیادی در راه اندازی پروژه و توسعه این کسب و کار دارد. لازم است بدانید که طرح‌های توجیهی، جوانب و نکات مهم هر پروژه را پیش از شروع آن مورد بررسی قرار می‌دهند. انجام محاسبات مالی، بررسی نوع تجهیزات مورد نیاز و پیش‌بینی هزینه‌های مختلف همگی از جمله موارد مهمی هستند که پیش از شروع هر پروژه‌ای باید مورد بررسی قرار‌گیرند. نتایج این اطلاعات و بررسی‌ها؛ نقش مهمی در سهولت مدیریت پروژه و افزایش سوددهی کسب و کار دارند. سرمایه‌گذاران می‌توانند با کمک گرفتن از اطلاعات طبقه‌بندی شده در طرح توجیهی بسته بندی پسته؛ مشکلات و چالش‌های احتمالی پروژه را پیش‌بینی کرده و از وقوع آن جلوگیری کنند.

آشنایی با مراحل بسته بندی پسته

انواع مختلف پسته اغلب با دو روش سنتی یا روش مکانیزه بسته بندی می‌شوند. نظر به اینکه پسته از جمله اقلامی است که زود فاسد می‌شود به همین دلیل باید فرآیند بسته بندی آن با سرعت بیشتری انجام شود. بسته بندی پسته‌ها به روش سنتی بیشتر طول کشیده و محصول را در معرض آفت زدگی و فاسد شدن قرار می‌دهد. بهترین شیوه بسته بندی پسته؛ استفاده از ماشین ­آلات یا به عبارت دیگر روش مکانیزه می‌باشد چون سرعت بیشتری دارد. بسته بندی پسته به روش مکانیزه نیز به این صورت است که ابتدا پسته‌های جمع آوری شده با استفاده از دستگاه پوست‌کن، پوست‌گیری می‌شوند. دستگاه آشغالگیر نیز در مرحله بعدی ضایعات و آشغال‌های محصول را جدا کرده سپس پسته‌ها به مرحله پوکه‌گیری منتقل می‌شود. مرحله بعدی نیز شستشو پسته‌ها و خشک کردن آنها با استفاده از دستگاه خشک کن می‌باشد. مرحله پایانی این فرآیند نیز بسته بندی محصولات در وزن‌های مشخص و انتقال آنها به انبار و مراکز پخش است.

آشنایی با مراحل بسته بندی پسته_پرشین پلن

تنظیم طرح توجیهی بسته بندی پسته برای دریافت مجوز

همانطور که میدانید؛ دریافت مجوز برای شروع اغلب فعالیت‌های صنعتی و تولیدی الزامی می‌باشد. مسئولین مربوطه در مراکز دولتی، جهت اعطای مجوز فعالیت به درخواست کنندگان باید مدارک مهمی مانند طرح توجیهی بسته بندی پسته را مورد بررسی قرار دهند. بررسی طرح­های توجیهی، صلاحیت سرمایه‌گذاران و یا مراجعین را برای شروع پروژه تعیین می‌کنند. سازمان‌های دولتی صرفاً طرح‌هایی را قابل اعتماد میدانند که توسط افراد متخصص و با تجربه تنظیم شده باشند.

طرح توجیهی بسته بندی پسته باید مطابق با قواعد سازمان‌های دولتی نگارش شده و بتواند ایده‌ها و اهداف سرمایه‌گذار را به خوبی بیان کند. اثبات امکان‌پذیری پروژه و ارائه چشم انداز واضح از برنامه‌ها و اهداف سرمایه‌گذار در طرح توجیهی نقش مهمی در پروسه دریافت مجوز ایفا می‌کند.

تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای اجرای طرح توجیهی بسته بندی پسته

اجرای هر پروژه‌ای نیازمند تهیه تجهیزات خاصی می‌باشد. طرح توجیهی بسته بندی پسته نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با در نظر گرفتن ظرفیت تولید، میزان بودجه، محیط قابل استفاده خط تولید و غیره، تجهیزات مورد نیاز برای این پروژه را مورد بررسی قرار می­‌دهد. تجهیزات و ماشین ­آلات مورد نیاز برای اجرای طرح توجیهی بسته بندی پسته؛ شامل موارد زیر می‌باشند:

  • تجهیزات برق رسانی و آبرسانی
  • تجهیزات ایمنی و اطفاء حریق
  • سیستم های سرمایشی، گرمایشی و تهویه
  • نوار بالابر
  • دستگاه پوست کن
  • پوکه گیر.سیستم و نوار شستشو
  • رطوبت گیر
  • هیتر
  • تابلوی برق
  • تجهیزات بسته بندی
  • ماشین ­آلات مورد نیاز برای حمل و نقل محصولات تولید شده و مواد اولیه
  • لوازم مورد نیاز برای بخش اداری و مدیریت
  • ابزار آلات کارگاه و…
  طرح توجیهی بسته بندی آجیل و خشکبار ☀️(doc+pdf) سال 1403

نکات مهم و اقدامات لازم برای احداث واحد بسته بندی پسته

جالب است بدانید که خشکبار و آجیل‌های تولید شده در ایران اغلب به صورت فله­‌ای عرضه می‌شوند. بسته بندی این محصولات، مخصوصاً پسته در حفظ خواص آنها نقش مهمی داشته و موجب جذب بهتر مشتری می‌شود. بسته بندی پسته با حفظ قیمت مقرون به صرفه برای مشتریان، می‌تواند موجب افزایش فروش و سوددهی پروژه شود. نکته مهم برای سرمایه‌گذاران در این حوزه؛ انتخاب دستگاه‌های مناسب و نوع بسته بندی می‌باشد.

نکته مهم دیگر نیز دریافت مجوز برای شروع فعالیت و سفارش طرح توجیهی بسته بندی پسته از مراکز معتبر می‌باشد. کمک گرفتن از مشاورین حرفه‌ای و داشتن طرح توجیهی مناسب می‌تواند مدیران پروژه را در مراحل پیش از بهره برداری و شروع پروژه همراهی کند. 

کارآمد­ترین روش‌ها برای افزایش بازدهی بسته بندی پسته

اولین و مهمترین نکته برای افزایش سوددهی این پروژه، تهیه مواد اولیه مرغوب می‌باشد. کیفیت محصولات نهایی و سود فروش آنها نیز تا حد زیادی به مواد اولیه تهیه شده، بستگی دارد. مواد اولیه‌ای که برای این کسب و کار مورد نیاز است؛ شامل پسته خام، ظروف بسته بندی، کارتن و غیره می‌باشد. سرمایه‌گذاران می‌توانند با افزایش تنوع محصولات خود و بسته بندی پسته در وزن‌های مختلف، بخش بزرگی از نیاز بازار را تامین کنند. تبلیغات گسترده و موثر و استفاده از شیوه‌­های نوین بازاریابی نیز تا حد زیادی در افزایش سود کارخانه تاثیرگذار هستند. لازم به ذکر است که استفاده از تجهیزات به‌روز و مدرن نیز با کاهش هزینه تعمیرات، می‌تواند سوددهی پروژه را افزایش دهد.

کارآمد­ترین روش‌ها برای افزایش بازدهی بسته بندی پسته_پرشین پپلن

وضعیت صادرات پسته بندی شده ایرانی چگونه است؟

نظر به اینکه پسته‌های تولید شده در ایران از تنوع و کیفیت بالایی برخوردار هستند در بازارهای جهانی نیز دارای جایگاه ویژه­ای می‌باشند. همانطور که پیشتر نیز اشاره شد؛ کشورهای آلمان، ایتالیا، اسپانیا و غیره از مهمترین واردکنندگان پسته ایرانی به شمار می­روند. مهمترین انواع پسته صادراتی ایران نیز شامل پسته فندقی، پسته احمد آقایی، پسته اکبری، پسته کله قوچی، پسته بادامی، مغز پسته و مغز پسته سبز می‌باشند. هر کدام از انواع مختلف پسته که از آنها نام بردیم، دارای خصوصیات ظاهری خاصی می‌باشند که در قیمت گذاری نیز تاثیر بسزایی دارند.

اهمیت راه اندازی واحد بسته بندی پسته

بسته بندی و صادرات انواع آجیل و خشکبار مانند پسته به دلیل توجه بیشتر به صادرات غیر نفتی طی سال­های اخیر، جایگاه خوبی به دست آورده است. بسته بندی پسته علاوه بر حفظ خواص آن، موجب افزایش فروش و بالا بردن سود کسب و کار می‌شود. بسته بندی و فروش پسته، علاوه بر نقشی که در افزایش فروش آن در بازارهای داخلی دارد؛ موجب افزایش ارز آوری نیز می‌شود. صادرات پسته به صورت فله‌ای سود کمتری برای تولیدکنندگان و فروشندگان داخلی دارد اما بسته بندی متفاوت و زیبا می‌تواند موجب کسب سود بیشتری شود.

طرح های توجیهی مرتبط با بسته بندی پسته

چگونه طرح توجیهی بسته بندی پسته را سفارش دهیم؟

 وب‌سایت پرشین پلن، می‌تواند کامل­ترین و معتبرترین طرح توجیهی بسته بندی پسته را مطابق با جدیدترین تغییرات و روش‌های روز برای شما تنظیم کند. شما می‌توانید جهت دریافت مجوز این طرح توجیهی را با اطمینان خاطر به ارگان­های دولتی ارائه دهید.

طرح توجیهی بسته بندی پسته علاوه بر کمک به تسهیل روند دریافت مجوز، موجب کاهش ریسک و افزایش سود پروژه می شود. شما نیز می­‌توانید هم اکنون با کارشناس ارشد وب سایت پرشین پلن تماس گرفته و سفارش طرح توجیهی کسب و کار خود را ثبت کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی